SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Dzisiaj spojrzałam na mój wykres na belly i uświadomiłam sobie, że za 10 dni, będzie u mnie ostatni dzień pierwszego trymestru. A już za 9 dni, zobaczymy się z naszym maleństwem
A w ogóle wczoraj odkryłam, że jak położę rękę na łonie, to jestem w stanie dokładnie zlokalizować gdzie jest nasz okruszekDokładnie czuję rozprężony pęcherzyk ciążowy, jest ciut mniejszy od mojej dłoni. A jak tak sobie leżę spokojnie, w ciszy, z przyłożoną ręką, to jestem w stanie poczuć coś na kształt piknięcia. To jest niesamowite, tylko muszę się dobrze skoncentrować.
Udanego dnia Wam życzę.gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
malaMyszka powodzenia na egzaminach!!!
psioszka jak miloczyli bedziemy mogly sie powymieniac informacjami jak to na Niemieciej ziemi ciaza i porod przebiega
Griszanka cudowne uczucie
Ja dzisiaj prawie nie spalam, z boku na bok z boku na bok, raz mi bylo cieplo raz zimno... o 4 maz wstawal do pracy do do rana oka juz nie zmruzylampolezalam, probowalam zasnac ale sie nie dalo. Jestem wykonczona...
Chcialam pojechac do kolezanki na kawe ale w tym stanie to sobie odpuszcze.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
dobry w niedzielny poranek!
nawet się wyspałam, specjalnie pozwoliliśmy Blanie tłuc bajki do późna, żeby za wcześnie nie wstała w niedzieleehhhh ten egoizm
ja coraz bardziej jestem przekonana że te bąbelki w brzuchu to dzidzia, teraz po śniadaniu czuje bombardowanie
mała myszka- powodzenia, też to zawsze przerabiałam ( mam na myśli zero przygotowania)
małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ja siedzę do 18 na zajęciach... Mam 3 egzaminy i zero wiedzy... Samopoczucie na razie dobre, chociaż wczoraj było kiepsko, bo siedziałam prawie 10 godzin
Powodzenia na egzaminach:)małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Już jedna piąteczka wpadła, więc jest dobrze... Kolejna z wczorajszego egzaminu... Jest spoko...
Cassie, Paula_071, gosia.b, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:dobry w niedzielny poranek!
nawet się wyspałam, specjalnie pozwoliliśmy Blanie tłuc bajki do późna, żeby za wcześnie nie wstała w niedzieleehhhh ten egoizm
ja coraz bardziej jestem przekonana że te bąbelki w brzuchu to dzidzia, teraz po śniadaniu czuje bombardowanie
mała myszka- powodzenia, też to zawsze przerabiałam ( mam na myśli zero przygotowania)
Moja koleżanka mówiła mi ostatnio, że w drugiej ciąży czuła pierwsze ruchy właśnie w 13 tc -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja niestety od wczoraj mam mega mdlosci. Cała noc nie spałam, prawie nic nie jem. A jak zjem to boli żołądek
Do wizyty jeszcze 2 tyg czasami się zastanawiam czy wszystko ok bo między jedną a druga wizyta miesiąc różnicy. Ale mam nadzieje ze mi los takich niespodzianeknie zrobi.
Co do dziwnych laskotan tez czasami czuje. Zwłaszcza jak leżę i przykładał rękę. Jakby trzepotanie skrzydelek motylka.
dziś spojrzałam w kalendarz 07.2 zaczynam 2 trymestr - :o -
nick nieaktualny
-
Witajcie niedzielnie
Bosa fajna kiecka
Magda SZ i dobrze robisz z tym l4, dzieciątko najważniejsze!
Sana to drogą dedukcji u Ciebie powinny bnyć odczuwalne ruchy od 4.IIto już za chwilę normalnie
Amberla fajna przygoda nad tym zalewem, się uśmiałam
Cassie co kupowałaś, że Cię tak zmęczyło? coś dla Maluszka?
Paula_071 też się zastanawiałam o co chodzi z tymi płaskimi butami na tym etapie ciąży, bo ja też mykam albo w obcasach albo koturnach i jest ok
MalaMyszka jak pozostałe egzaminy? TY to zdolniacha jesteś, że tyle piątek bez większego przygotowania, brawoale co dwie głowy...
Griszanka zaintrygowałaś mnie tymi ruchami. Oj będę musiała się też wymacać
Lusia_BB tak bardzo mi przykrotulę mocno
Amberla, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mamamia, ja wpadlam na jeszcze bardziej genialny pomysl. Mam stary stetoskop od cisnieniomierza starego typu i przed chwila podsluchiwalam malucha
Wyszukalam gdzie jest i przylozylam sluchawke. Slabo slychac, ale jednak slychac
Z m rozroznilismy juz odglos serduszka, a teraz kiedy zjadlam kolacje, to chyba sie obudzilo i co jakis czas slychac takie pukniecia, chyba sie okruszek wierci
Jestem zachwycona podsluchiwaniem babelkamagda sz, bosa, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem stetoskopu
Od wczoraj wróciły mi mdłościtylko raz wymiotowałam ale ciągle mi nie dobrze. Ten gorzki smak w ustach- próbowałam cytryny, cukru już nie wiem co może pomóc.
Lusia BB- strasznie mi przykrooby udało się przy następnej owulacji.
-
nick nieaktualny
-
Ja też już myślałam,że pod koniec 3 msca to mdłości przejdą, a ja mam wrażenie,że jest coraz gorzej. Kto nazwał je porannymi?
skoro mnie potrafią o 22:00 z łóżka zerwać
Pomagają mi jak na razie landrynki.
bosa lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015