SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Co za noc... prawa lewa, woda plus siku... masakra...
Ainer - no z tym czekaniem na odejscie wod to ja bym nie czekala, 2x przy pelnym rozwarciu i skurczach co minute wody mi nie odeszly, mialam recznie przebijane.
Ofka wspolczuje ale najwazniejsze ze meza poskladali. Duzo zdrowka!
Magda sz trzymam kciuki!magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Z reguły wody odchodzą w 2 okresie porodu, także ten tego
lepiej się upewnić
Magda powodzenia i czekamy na wieści
Ofka dużo zdrowia dla męża
I oczywiście kciuki za Stasia - szybkiego powrotu do domu
My dzisiaj zaczynamy 37 tydzień ciążyniecierpliwa, Lady Savage, mamasia, kasiuleek, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
A ja po weekendzie komputer dorwałam i nadrabiam ;
Weridiana gratulacjePierwsza sierpniowa dziewczynka jest z nami
Magda sz czyżby nastepna w drodze? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok a jeśli to już jej czas niech szybciutko i bez problemu wyjdzie
Psioszka niesamowite że to już jutroCzekamy na Leona
Ofka kiepski moment sobie wybrał ale dobrze że nic poważniejszego się nie stało. Mam nadzieję że uda się z ZUSem wszystko załatwić żeby jednak wypłacili kasę
U mnie noc dość ciężka. W sumie najgorzej zasnąć i potem od 5 pobudki co chwile. Po burzy masakra na dworze, gałęzie, śmieci itd. ale w końcu można było oddychać. Ogólnie mnie ciągnie na spacery. Wczoraj rano wyszliśmy to myślałam że się usmażę, ale wieczorem maltretowałam męża-lenia (bo mu się nie chciało wychodzić) i już było przyjemniej na dworze, a dziś rano... bosko.
Muszę wysłać do trzebnicy do US wniosek o zaświadczenie o dochodach (musi być do becikowego prawda?) bo nie chce mi się tam jeździć a pocztą pewnie chwile to potrwa.
Ogólnie chcę trochę ogarnąć co trzeba załatwić, gdzie i kiedy.
No i na ktg muszę się umówić. Mam nadzieję że położna nie będzie robiła problemu jak lekarz tak mi kazał.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:Dzien dobry
Co za noc... prawa lewa, woda plus siku... masakra...
Ainer - no z tym czekaniem na odejscie wod to ja bym nie czekala, 2x przy pelnym rozwarciu i skurczach co minute wody mi nie odeszly, mialam recznie przebijane.
Ofka wspolczuje ale najwazniejsze ze meza poskladali. Duzo zdrowka!
Magda sz trzymam kciuki!
dlatego wiadomo, że u każdej inaczej to wygląda. Jakbym miała skurcze co minute, to wiadomo też bym już nie czekała:). Raczej mam na myśli sytuacje jak sama nie jestem pewna czy jechać, czy nie. Ale mówię ze swojej perspektywy, bo u mnie dłuuuugo to trwało i wole ten czas przeczekać w domuCassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam. Magda trzymam kciuki, Ofka wszystko bedzie dobrze, musi byc. Psioszka zazdroszcze jutra. Moj lekarz nieogarniety i powiedzial ze do 40 tyg bedziemy czekac, ja sie rozsypie. A u mnie noc tragedia, do 3 skakalo mi cisnienie, do tego skurcze sie zmienily. Sa nieregularne ale wczesniej tylko jak na okres a teraz plecy doszly. Brzuchem to po ziemi bede ciagac. Spojenie mi w nocy chrupie jak sie obracam
witam sie w rozpoczetym 38 tygodniu ciazy!
Lady Savage, mamasia, kasiuleek, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5edb1948675.jpg a to moj bebol z wczoraj, chyba nisko nie?
Lady Savage, KasiaeN., maaadzik1207, mamasia, Maniuś, 0na88, Y, magda sz, gosia.b, kasiuleek, małaMyszka, Laura, sylwucha89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia brzus niżej bez dwóch zdań
Magda kciukam
A mi się dziś fajnie spało przez to ochłodzenie mimo pobudek, rano polazłam
do lidla po te miseczki ( dzięki Paula za cynk) i spozywke, nastawilam i wywiesilam pranie i jakoś energia mnie opuściła, a jeszcze kilka rzeczy mam do załatwienia, może jeszcze siły wrócąKasiaeN., Paula_071, magda sz, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
Dzis kciukam za :
Magda_sz + Maja= dajecie dziewczeta!
Ofka + mąż = Co by maz szybo do zdrowia wrocil !
Psioszka - jutro twoj wielki dzien)
Ja dzis bylam na patologii , na KTG skurcze srednio co 8 minut - ale ja oczywiscie nadal nic nie czuje.. Mala rosnie , wszystko ok wazy 3159 g. Jak nie urodze mam sie zjawic za tydzien
milego dnia dziewczyny !KasiaeN., niecierpliwa, Aska87, Y, psioszka11, futuremama, mamasia, gosia.b, lys, Neyla, małaMyszka, Laura, sylwucha89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
wszystkie macie problemy ze spaniem a ja dziś do 11 spałam jak zabita no poza wstawaniem do wc) pierwszy dzień bez wyjścia do pracy jupi
teraz to się będę byczyć
Magda trzymam kciuki jeśli to już żeby było szybko i bezboleśnie
a co do liczenia ciąży donoszonej to moja dr liczy dziwnie bo skończony 36 tc, że wtedy dziecko już spokojnie może się zdrowe rodzić... wiadomo im dłużej posiedzi tym lepiej ale że nie ma już strachuAgaSad, gosia.b, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość