SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58631ddf24c9.jpg
KasiaeN., Paula_071, 0na88, Cassie_DE, Aska87, lys, witaminkab, gosia.b, ekropka, Griszanka, AgaSad, futuremama, Neyla, Ewa123, mamasia, magda sz, Y, aaaaga, Meggi31, chcebycmama, Aga89, ainer85, niecierpliwa, apaczka, gianna88, rybka1988, Magd, psioszka11, Amberla, Maniuś, 5ylwia, monaaa85, kasiuleek, małaMyszka, Kkarolinaaaa, Katarka, Laura, latte, Lady Savage, sylwucha89, zabka11, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f409ec652aa.jpg
KasiaeN., 0na88, Paula_071, Cassie_DE, Aska87, lys, witaminkab, gosia.b, ekropka, Griszanka, AgaSad, futuremama, Neyla, Ewa123, mamasia, magda sz, Y, aaaaga, Meggi31, chcebycmama, Aga89, ainer85, niecierpliwa, gianna88, rybka1988, Magd, psioszka11, Amberla, Maniuś, 5ylwia, monaaa85, kasiuleek, małaMyszka, Kkarolinaaaa, Katarka, Laura, latte, Lady Savage, sylwucha89, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
A to my
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/717701097ac2.jpg
0na88, Cassie_DE, Paula_071, Agaata, lys, witaminkab, ekropka, gosia.b, Griszanka, futuremama, Neyla, Ewa123, mamasia, Y, aaaaga, chcebycmama, Aga89, ainer85, niecierpliwa, gianna88, rybka1988, Magd, psioszka11, Amberla, Maniuś, 5ylwia, monaaa85, kasiuleek, małaMyszka, Kkarolinaaaa, Katarka, Laura, Lady Savage, sylwucha89, zabka11, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cd55df82ae.jpg
to moje dwie ksiezniczkiCassie_DE, Paula_071, Agaata, lys, witaminkab, ekropka, gosia.b, Griszanka, Aska87, futuremama, Neyla, Ewa123, mamasia, Y, aaaaga, chcebycmama, Aga89, ainer85, niecierpliwa, gianna88, rybka1988, Magd, Maniuś, 5ylwia, monaaa85, kasiuleek, małaMyszka, Kkarolinaaaa, Katarka, Laura, Lady Savage, sylwucha89, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda skoro Mają ma zielone światło to trzymam kciuki, żeby się szybko urodziła.
Weridiana Emma jest przecudna!
Ja właśnie powiesiłam ciuszki Łucji i czuje ze coraz bardziej nie mogę się doczekać. Chce żeby jeszcze posiedziala w brzuszku bo zdecydowanie za wcześnie na poród ale nie mogę się tego momentu doczekać kiedy ja zobaczę i przytule.
A i przyszła mi przesyłka z gemini jeszcze kilka rzeczy i mogę pakować torbę. Lepiej niech leży gotowa niż jakbym miała się stresować jeszcze przez to ☺ekropka, Weridiana, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Weridiana Emma przesliczna, a Twoja Laura taka podobna do Ciebie. Wszystkie dziewczyny jak malowane :*
Zdrowka dla Was.
Magda Sz. narobilas nam nadziei. Majeczka jak bedzie chciala wyjsc to wyjdzie i tak zapewne nastapi to na dniach - najwazniejsze, zeby byla zdrowa
A mnie cos niedobrze, tak jakos mnie mdli fuj. Jak leze, to sie nasila, jak siedze albo stoje, to brzuch sie stawia, zwariowac mozna. Najchetnkej przespalabym to wszystko, a cos oczy nie chca sie kleic. W ogole jestem jakas taka podenerwowana, najchetniej wzielabym cos na uspokojenie...
Weridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Weridiana Emma cudna
Aż niemożliwe że kilka dni temu jeszcze była w brzuszku a już z Wami
Kurcze u mnie niby zostało 17 dni do terminu porodu, mały może się rodzić kiedy chce - ciężko mi w to uwierzyć
Wiecie... niby się tam kręci, wiem że to on, wszystkie USG itd. ale nie umiem sobie wyobrazić że za chwilę mogę go mieć na rękach. Takie to nierealneWeridiana, Paula_071, KasiaeN., 0na88, gosia.b, małaMyszka, Laura, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Weridiana ale cudna dzidzia!
Ja z niecierpliwoscia odliczam do 10.08 (donoszona). Torba juz spakowana, od wczoraj mam klucia w szyjce...straszny dyskomfort. Wczoraj bylismy w Mikolajkach na obiedzie i tak mi spuchly palce u rak, ze wygladaly jak kielbaskiO dziwo dalam rade spacerowac i wcale sie nie zmeczylam. Najgorsza z calego wypadu byla jazda autem po naszych super drogach.
Czekam na kolejne dzidziusie
Madzia, Psioszka...powodzenia.magda sz, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Koleżanka ze SR była na ktg w szpitalu na Klinikach - z plotek korytarzowych usłyszała, że Kamieńskiego odsyła bo mają full, na Klinikach ponoć kładą na korytarzu. Brochów już nie przyjmuje. Nie wiem jak na Borowskiej.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.