SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana cudowna ♥
To prawda nosimy i żyjemy z myślą o tym ze dziecko w nas jest przez 9 m ale tak na prawdę prądowe uczucie i świadomość że jest nasz tylko nasze o na zawsze przychodzi w chwili pierwszego przytulania.
U nas do TP 20 dni do cc tylko 6-7. Juz bym chciała go miećfuturemama, chcebycmama, Paula_071, Cassie_DE, małaMyszka, KasiaeN., Laura, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Emma jest cudowna!jej ja tez chce juz tak!
No wlasnie moze bym sie pomeczyla specjalnie ale jakby tydzien posiedziala jeszcze to mi bedzie psychicznie lepiejspadam spac bo jestem nieprzytomna
Weridiana lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Weridiana - sliczne dziewczynki , serdeczne gratulacj
Jak popatrzylam na zdjecie Emmy to wszystko takie realne sie stalo...
Wiem ze w brzuchu mam Zosie , ze slysze jej serce na KTG i czuje jej ruchy itd ale to chyba tak naprawde poczuje jak juz bedzie po drugiej stronie.
Kupilam paluszki rybne i frytki - nie mam nadal checi na gotowaniefuturemama, gosia.b, chcebycmama, Y, małaMyszka, Laura, Lady Savage, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Gosiu to za Ciebie szczególne kciuki bo maluszek będzie dopiero 36 tc ale wierzę że będzie dobrze a na pewno mniej męczące niż leżenie pod tymi kroplowkami. Z tego co doczytałam to waga tez ładna
Dziękuję Miru ;*
Ellena ja chodze do tej lekarki co Aska87 i tak jak pisala oni wszyscy w tym szpitalu uważają że 36 tydz to ciąża donoszona. Tym bardziej, że dostałam zastrzyki na płuca malej, chyba nie chcą mnie trzymać dłużej pod kroplowka choć ja nie miałabym nic przeciwko
Werodiana śliczna Twoja Emma jestGratuluję jeszcze raz.
Martucha Stasiowi dużo zdrowka
Kasia, rybka piękne brzuszkimałaMyszka, KasiaeN., Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
WITAJCIE!
Piękna Emma! ♡
Ja tez juz chce przytulic Franciszka
Dziewczyny rzadziej do Was zaglądam, jeszcze torby nie spakowałam, czekam na Karolinę
Daj znać jak to uczynisz.
Pozdrawiam Was wszystkie serdeczne!małaMyszka, KasiaeN., Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Weridiana ale masz kwiatuszka slicznego jeszcze raz gratulacje
Ale mialam drzemke 2 godziny i super mi z tym
Magda sz 3mam kciuki zeby latwo i sprawnie Ci poszlo i w weekend Maja byla juz na swiecie
Zetka w domu nie bedziesz sie tak stresować tylko lez plackiem kochanamałaMyszka, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Paula jednym słowem niefajnie, nie dość że poród sam w sobie jest mega stresujący to jeszcze takie cyrki. I w ogóle leżenie na korytarzu masakra
Dokładnie... Trzeba się modlić, by rodzić w terminie, kiedy inne dzieciaczki wolą siedzieć w brzuchu:)
Edit: Mi się marzyła jedynka, a tu się może okazać, że będzie się trzeba cieszyć jak znajdzie się miejsce na korytarzu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 14:21
lys, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Koleżanka ze SR była na ktg w szpitalu na Klinikach - z plotek korytarzowych usłyszała, że Kamieńskiego odsyła bo mają full, na Klinikach ponoć kładą na korytarzu. Brochów już nie przyjmuje. Nie wiem jak na Borowskiej.
o choinka.. mówiłam że będziemy na korytarzu leżeć.. porażka żeby na takie miasto były tylko 3 porodówkimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to pięknie... Będziemy rodzic na korytarzach. Hahaha mnie to już śmiech ogarnia na to
Wrocław super przygotowany na rodzące lipcowki i sierpniowki
jedynie pozostaje nadzieja, że akurat w dzień kiedy nasze bobaski będą się wykluwac będą pustki (tak wiem, naiwna jestem)
lys, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Paula_071 wrote:Dokładnie... Trzeba się modlić, by rodzić w terminie, kiedy inne dzieciaczki wolą siedzieć w brzuchu:)
Edit: Mi się marzyła jedynka, a tu się może okazać, że będzie się trzeba cieszyć jak znajdzie się miejsce na korytarzu;)
Paula to teraz mnie rozbawilas - "jedynka", chyba nie w tym roku. Moze uda sie przy drugim dziecku
Ja pomimo, ze bardzo nie chcialabym rodzic w Olawie, to jednak nie wiem czy w obecnej sytuacji jest sens pchac sie na Wroclaw. Chore to, ze nigdzie nie ma miejsc.
U mnie przez najlbizszy czas bedzie krolowala cukinia - faszerowana, panierowana, placki, leczo, tarta, na surowo jako mizeria i chce sprobowac zrobic cos z kwiatow, a nawet dzis znalaznlam przepis na ciasto czekoladowo cukiniowe i muffinki kokosowo-cukiniowe. U mnie kleska urodzajuWiec bedziem robic na okraglo do obrzydzenia, no i rozdawac na prawo i lewo
Ostatnio byla faszerowana, dzisiaj leczo, lacznie poszlo raptem 5 szt, a dzisiaj zebralam juz kolejnych 15 :o, gdzie z sobotniego zbioru zostaly ze 3. Nie do przerobienia
Ma moze ktoras sprawdzony przepis na przetwory z cukinii. 2 lata temu robilam dzem pomaranczowy z cukinii. A moze teraz cos innego?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weridiana Emma przecudna, a jaka duza! Myslalam, ze w UK tylko ksiezna Kate ma takie chody, ze po porodzie pare godzin i do domu, ale jak Was tez po 6 h wypisali to chyba taka norma
Griszanka cukinie mozesz zrobic z taka zalewa jak ogorki konserwowe, kroisz w plastry ze skora i do sloika
Magda.sz zycze szybkiego zwrotu akcjimałaMyszka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Koleżanka ze SR była na ktg w szpitalu na Klinikach - z plotek korytarzowych usłyszała, że Kamieńskiego odsyła bo mają full, na Klinikach ponoć kładą na korytarzu. Brochów już nie przyjmuje. Nie wiem jak na Borowskiej.
to pierdziele, nie rodze
Paula_071, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha ja też się łudziłam na poród rodzinny, że akurat będzie wolna sala, a tu trzeba walczyć o miejsce i to na korytarzu! To, akurat by mi do głowy nie przyszło
Takie duże miasto, a taka porażka z porodówkami.
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Apropo jeszcze tych wrocławskich porodowek - oby brak miejsc nie zaskutkowal tym ze po jednym dniu będą wypuszczać do domu. Zoltaczka np. wychodzi na 2-3 dzień. Oby nie było tak, że wypuszcza, a po tygodniu powrót. Na Kamieńskiego to ponoć nagminne, że matki z dziećmi wracają zaraz po wyjściu, bo w domu nagle się okazuje, że jednak coś nie tak było... Ale oby to tylko były plotki
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123