SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
w ogole ja to mam szczescie
dzownili do mnie niedawno ze szpitala i babka mowi " ma pani wizyte 15 grudnia a pani doktor ma urlop miedzy 9-17 moge pania zapisac na 8 lub 18 grudnia ? a ja jej mowie ze 8 grudnia mam juz wizyte tez zapisana wiec spoko na druga pojde 18.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
czkoladowa ale masz aplikator do luteiny czy do tego na grzybka ? kurcze jak chcesz to omin lutke na noc mzoe faktycznie. albo idz do gina i powiedz ze ci to nie pomaga, bo na mnie np tylko clotrimazulom globulka dziala nic wiecej a mialam rooooooooooozne juz specyfiki.[/QUOTE]
Do tego na grzyba...Kurczę ja wiem,że to od luteiny bo jak ją zaaplikuję to momentalnie się pogarsza...W południe jest najlepiej...Do wieczornej luteiny...
A co do jedzenia to miałam identycznie hehe,aż mówiłam do męża że gdzie to jedzenie się podziewa,że ja ciągle głodna...Tak jakby wylatywało gdzieś od razu,choć tak nie było:)Teraz już tak nie mam-jem normalnie:)
-
nick nieaktualny
-
Kropka_1 wrote:Dzień dobry Czy Wy też dziś usypiacie może? Aura taka senna, jeszcze dziś piątek więc odliczanie do wyjścia z pracy...
Odczarowuję o sobie zatem i ja kilka słów:
1. Pierwsza ciąża więc będę słuchać Was, moje drogie, bardziej doświadczone. Data OM to 5 listopada więc normalnie 5 tydzień
2. Wczoroaj dowiedzieliśmy się o dwóch kreachach, szok ale radość rzecz jasna.
3. Mam niedoczynność i hashi, na dziś TSH zbite do 3,28 więc jeszcze sporo pracy przed nami. Fartownie dziś byłam u endo na wizycie, którą miałam zapisaną ze dwa miesiące temu Zwiększony Euthyrox, dostałam też Jodid i Vigantoletten. Przed świętami ponowne badanie krwi i przed nowym rokiem kolejna wizyta by sprawdzić czy THS spada. FT4 jak na razie OK.
4. U męża była teratozoospermia, ale i z tym sobie poradziliśmy jakoś
5. W przyszły piątek zaplanowana wizyta u mojej gin - zobaczymy co powie ciekawego
Dobrego dnia wszystkim! Spokojności!
Kropka bierzesz Vigantoletten? Ja zaczęłam to brać przed ciążą, endo mi przepisała, a teraz zaszłam i nie wiem czy mogę to dalej brać, czy mam pytać endo? -
Ja jestem dopiero w 3tc, więc teoretycznie nie powinnam mieć jeszcze żadnych objawów tymczasem cały czas mnie "muli", piersi bolą, jakaś mega zgaga od żołądka aż do mostka, no i jestem mega zmęczona. Najbardziej męczy mnie ta zgaga, na początku nie skumałam o co chodzi z tym bólem w klatce piersiowej, bo bardziej z zawałem mi się kojarzyło niż ze zgagą hehehhe
Tak czy siak, strasznie się stresuję, że @ przyjdzie (termin za 3 dni). Idę jutro do lab sprawdzić czy beta rośnie, bo zwariuję.