SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Malamyszka-swietny bodziak!!!
Griszczanka - ja mam dla ciebie propozycje:przyjedz do mnie z tymi cukiniami, chetnie bym poprobowala twoich pysznie brzmiacych cukiniowych wariacji.
Osobiscie uwielbiam cukinie!
Zetka- ja mam uderzenia goraca...w sekundzie czuje jak piecze i żarzy sie cala twarz, uszy, szyja...małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Madzik gratuluję
duży chlopak ♥
Pozazdroscilas Niecierpliwej
Niecierpliwa daj znać jak u Was.
Nathan po pierwszej dawce ulał trochę mleka. Dostał kolejne 20 ml i cisza. O 18 dostał kolejne 20 ml i..cisza.boziu kochana aby to moje dziecko się unormowalo bo chce je przytulic ♥o 20.30 kolejne karmienie.
magda sz, zabka11, ekropka, Paula_071, Laura, małaMyszka, Y, Zetka, mamasia, jesslin87, Weridiana, gosia.b, Maniuś, witaminkab, kasiuleek, bosa, Amberla lubią tę wiadomość
-
Madzik gratulacje! Wiedziałam, że będziesz następna
Dużo zdrówka dla Olivierka! Imiennik mojego synusia
Mam nadzieję, że też niedługo będę tulić swojego maluszka
Zetka, Sana odezwała się na fb nawet wrzuciła zdjęcie ślicznej córeczkimałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Madzik gratuluję
coraz więcej maluszków
dziś w tym szpitalu miałam usg kolo oddziału noworodków. Rany jakie one maleńkie
przejezdzaly obok mnie dwa w tych szklanych wozeczkach, takie drobizny
aż mi łzy w oczach stały, że za chwilę taka kruszyna będzie moja
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Madzik szczęśliwa 13-ko
Gratulacje
co za ekspresowy wpis chwilę po porodzie jesteś niesamowita
Przyszły literki ale kurde 2 są różowe w białe kropki....ale ściana za różowa (mąż wybierał kolor, chyba na złość mi za bardzo różowy) i właśnie przemalowuje na biały kolor w różowe kropki
Zetka- Sana przeniosła się do lipcówek kupę czasu temu, ale na fb wrzuciła info i fotki
https://www.facebook.com/groups/330527573809908/
Lady wysyłam Ci smsa z moim nr- pisz co tam to będę podawać dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:45
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Lady - to trzymaj sie i dawaj Madzi znac smskiem jak sie sprawy maja!
Maaadzik- wow jaki duzy synus!gratulacje kochana i czekamy na wiecej szczegolow!!!odpoczywaj!
Madzi telefonu nie mam, ale ona ma mój,
Co do insuliny mam, ale nie działa mimo to mam ciągle wysoko na czczo, i nowa diabetolog, kazła mi wrócić na polnąkurczę boję się że może się to skończyć na dniach cesarką
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Madzik gratuluję
duży chlopak ♥
Pozazdroscilas Niecierpliwej
Niecierpliwa daj znać jak u Was.
Nathan po pierwszej dawce ulał trochę mleka. Dostał kolejne 20 ml i cisza. O 18 dostał kolejne 20 ml i..cisza.boziu kochana aby to moje dziecko się unormowalo bo chce je przytulic ♥o 20.30 kolejne karmienie.
Na poczatku gratuluje 13 sierpniowej mamusi! Madzik wreszcie sie udalo
Maz przed chwila odwiozl Julke na oddzial i pojechal do domu. Jestesmy mega padnieci i szczesliwi. Mala jest bardzo wymagajac, albo spi albo wyjeMaz spisal sie na medal, caly dzien pieknie sie nia opiekowal, az chwilami bylo mi przykro, ze u mnie placze, a jak on ja bierze na rece to sie uspokaja. Chyba Mis szumic bedzie nam potrzebny, bo maz jej szumi jak sie zanosi i to pomaga.
Ja jestem mega pozytywnie zaskoczona opieka poloznych, a one mna, ze tak szybko sie pozbieralam, wzielam prysznic i gdyby nie ten pierdzielony wenflon moglabym smigac. Brzuch troche ciagnie, ale dostaje srodki przeciwbolowe i jest zdatnie. Mam nadzieje, ze gorzej juz nie bedzie. Julka jest juz po szczepieniach i nawet sie smialam, ze wstrzykneli jej cos na sen, bo oddali nam ja uspiona i tak potem 2 h spalaCo jakis czas dostawiam ja do cyca, ale possala chwilke i byl ryk.
Przed 18 przyszla polozna i kazala pokazac piersi, mowie jej, ze nic nie ma, ale dostawiam Julke. Ona nacisnela i polecialo, dostawila mloda, ta zalapala temat ssala 15 minut i zasnelaTakze jestem pelna optymizmu, ze uda nam sie lada dzien rozkrecic laktacje.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!!
Edit i najwazniejsze dostalam kolacjeAnastezjolog rewelacyjny, zartowal z mojego tatuazu, wklocia nawet nie czulam. Jedyne co to zaczelam miec problemy z oddychaniem, podali jakies 2 ampulki i juz bylo dobrze. Zanim pojawili sie lekarze anastezjolog wyszedl i wrocil z moim jaskiem, zeby mi bylo wygodnie
Maz sie smial, ze mialam wymagania proszac o jaska, a ja nawet slowem nie wspomnialam. Najpiekniejszy widok dzisiejszego dnia - maz zalany lzami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:56
magda sz, Lady Savage, małaMyszka, ekropka, apaczka, Laura, lys, Paula_071, 0na88, Y, Zetka, mamasia, zabka11, KasiaeN., Weridiana, Ewa123, Aga89, jesslin87, Maniuś, witaminkab, kasiuleek, gosia.b, bosa, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Madzi telefonu nie mam, ale ona ma mój,
Co do insuliny mam, ale nie działa mimo to mam ciągle wysoko na czczo, i nowa diabetolog, kazła mi wrócić na polnąkurczę boję się że może się to skończyć na dniach cesarką
I ile wogole po każdym posiłku??
WspółczujęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:na czczo waha się między 96 - 115 ;/ a po posiłku godzinę 120-160
A nie miałaś cukrzycy przed ciążą? przepraszam że tak bezposrednio pytammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka - stwierdzam, że dziewczyna ma nieźle zryty czerep... nawiedzona jak nic... ty się odwrócisz, a ta już z nożem czeka...
Nie daj się!!!
Wszamaliśmy lasagne! O matko niebo w gębie. Odpoczniemy chwilkę i idziemy do parku wybiegać małą...
Griszanka - dziękuję za info.
Paula, a może pytałaś teściową o Dexeryl? Czy można w ciąży? Do torby wrzucę pieczywko wasa to też zapycha na trochę
Też patrzałam na tego sprzedawcę i najbardziej mi odpowiada, bo ma jeszcze inne fajne rzeczy
Lady - trzymaj się!
Niecierpliwa - ja też czekam na łzy męża!