SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka dziękuję za przepis
jeszcze w tym tygodniu zrobię bo mam na nie ogromną ochotę
Ja też dziś byłam wyrodna i nie zrobiłam obiadu. Na samą myśl o gotowaniu płakać mi się chciało. Zamówiłam nam taki domowy obiadek i od razu humor i samopoczucie mi się poprawiło
Mam pytanie czy któraś z Was zamawiala może kocyk minky ale z wypełnieniem (taki cieplejszy)???? Ja cienkich kocyk ów mam kilka i chciałabym jeden taki cieplejszy do wózka na chłodniejsze dni. Zastanawiam się czy po praniu to wypełnieniu w kocyku się jakoś nie znieksztalci???małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofka tyle godzin, ja juz chyba hym ja wygonila. Tyle to ostatnio najblizsza przyjaciolka nie siedzi, bo wiadomo, ze dlugie siedzenie na dupie jest malo komfortowe w naszym stanie - za grosz taktu.
Ale co zasadniczo nadal ma zal do Twojego meza, czy juz odchorowala?
Teraz tak sobie pomyslalam, ze moze ona chodzi na jakas terapie i miala sie z Wami spotkac, wlasnie po to, zeby pogodzic sie z tym ostatecznie. Niektorzy sa slabi psychicznie, a wiesz jak zwiazek rozpadl sie z jej winy, to tym bardziej trudno sie pogodzic. Jakos nie widze innego powodu, dla ktorego tak bardzo chciala Was odwiedzic.
Ewuniu nie czytaj tych rewelacji internetowych. Zrob sobie dzisiaj jakas przyjemnosc, nalezy Ci sie nieco relaksu po tak stresujacym dniu. Najwazniejsze, ze nie masz malowodzia, wiec dzieciaczek jest bezpieczny. A nie obejrzysz sie i bedziesz okupowac porodowke, termin porodu za rogiem wiec luzik.
Magda Sz. ja ostatnio sie nie poznaje. Obiad jest ugotowany niemalze codziennie. Czasami nawrlet jakis deserek wytworzeW glownych rolach cukinia (o dziwo jeszcze nam nie obrzydla) - nadziewana, leczo, placuszki, w panierce, ostatnio zajadalismy tez muffinki cukiniowo-kokosowe z borowkowym akcentem
No i korzystam z ogrodkowych dobrodziejstw, obrodzila mi fasolka szparagowa, wiec tez zajadamy z kotletami wszelkiego typu i masci, gulaszami albo kurczak curry, do tego kasze albo ziemniaczki.
Ja nie proznujemagda sz, małaMyszka, Ewa123, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
O matko, Griszanka jak jabym zjadla takie pysznosci. Tylko kto mi to ugotuje? Ledwo się zmusilam, zeby fasolkę sxparagowa wstawic na parę, potem do tego jajo sie dosmazy. Lubie gotowac, ale teraz mam takiego lenia jak nigdy.
małaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
No a ja poszłam do sklepu kupiłam placki ziemniaczane i pierogi z mięsem na obiad. Wcześniej spałam 2 godziny
Nie ma siły, ostatnie noce mam bardzo ciężkie i nie jestem w stanie funkcjonować póki nie dośpię w dzień, Boże jak to będzie z dzieckiem... dom to będzie syf malaria, a obiady....kosmos
Aga ja zamawiałam z wypełnieniem, wyprałam ręcznie. Prasowałam bardzo delikatnie tą stronę z bawełną no i jest ok.małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:Czy was tez lapie na koncowce taka sennosc???
Cassie, miałam o to pytać. Myślałam że mnie tak zmulaja te tabletki na nadciśnienie. Odkąd wyszłam ze szpitala to tylko leże, wstaje ok 10-11 potem leże i oczy mi się zamykają. I strasznie osłabiona jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 16:51
-
U mnie fasolka szparagowa kwitnie w lodówce, muszę ją przebrać ale nie mam siły
Ofka dziwna ta laska, siedzieć tyle godzin i jeszcze narzekać że Tobie to tak szybo się oświadczył. Widocznie to było to. Nie ma co się doszukiwać. Dobrze że mąż był taki "zainteresowany" niąTak czy siak lepiej trzymaj ją z dala. Wg mnie to ona przyszła do Was z czystej ciekawości.
-
Nadrobiłam Was!!! WOW ale zaległości.
Ellena u mnie w osiedlowym sklepie, która nazywa się hurtownią. Tygrysek nieszczęsny...
Wzięłam rozmiar 62, żeby tatuś mógł jeszcze zaszaleć na spacerach i podrywach hahaahha
Niecierpliwa - mała jest słodka!!!!
Ofka - kobieto, Ty na nią uważaj!!!!
Magda - ja się wycwaniłam i kupiłam wczoraj lasagne w biedronce. A faktem jest, że coraz mniej chyba gotujemy i mamy inspiracje. Teraz byle by coś było! Reszta nieważna ehehehehhe
Mam trochę do prasowania, ale jak widzę tą moją cholerną deskę to mnie szlag trafia. Jak wcześniej niczego nie prasowałam, tak teraz muszę mieć wszystko przeprasowane, a deska prowizoryczna została. Kupiliśmy ją po ślubie za 29 zł, żeby była... teraz już zapowiedziałam, że chcę nowa i w gratisie żelazko bezprzewodowe!
Żabko - pięty mam masakryczne, popękały, bolą, są brzydki i szorstkie. Do tego nadal walczę z potliwością. Wieczorem zrobię sobie peeling i nałożę maskę. Kupiłam 3 różne specyfiki, zobaczę co to ze mną zrobi.
Nie chcę na porodówce świecić spękanymi i śmierdzącymi stopami, więc od dzisiaj biorę się za ich pielęgnację.
Wczoraj wpakowałam do torby biszkopty i herbatniczki. Przymierzyłam też moje kapciuchy, bo je kupiłam zanim stopy mi spuchły, ale są ok. Takie papucie z materiału.
No dobra, powkurzam się na tą deskę trochę, bo siedzę i siedzę.
Aga - Minky ja będę brała grubszeale to jutro lub pojutrze, jak się w końcu zdecyduję hhahaha
Laura, Pulpecja, Aga89, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Zetka, to nie do mnie pytanie, ale ja mam i z pochwy i z odbytu, zresztą jak miałam pobierany to uprzedzał mnie lekarz skąd teraz pobiera.
Dziewczyny, tak sobie myślę, że można kupić kocyk z najmniejszym możliwym wypełnieniem np. 0,5 cm i podusię i później dokupić puch silikonowy na allegro (sprzedają zwykle po 0.9kg) rozpruć jedną stronę, dołożyć wypełnienia, zaszyć i gotowe.Ja tak zamierzam zrobić.
Zetka, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Ofka a ta eks ma kogoś teraz?
Weridiana super avatek, to druga córa, nie? Super dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:02
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a macie takie uderzenia do głowy? Jakby pulsowanie, taka ciężka głowa. I nie wcale po gwałtownej zmianie pozycji tylko ot tak. I wtedy jakby puls wyższy?
Agata, no właśnie widziałam ze Wy macie gbs i tu i tu a ten mój lekarz coś nie zaszalal. A płaciłam 45zl. I to bez sensu bo 4 dni przed pobrali mi z pochwy przy przyjęciu na patologie, on wynik widział i pobrał jeszcze raz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:09
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ofka tyle godzin, ja juz chyba hym ja wygonila. Tyle to ostatnio najblizsza przyjaciolka nie siedzi, bo wiadomo, ze dlugie siedzenie na dupie jest malo komfortowe w naszym stanie - za grosz taktu.
Ale co zasadniczo nadal ma zal do Twojego meza, czy juz odchorowala?
Teraz tak sobie pomyslalam, ze moze ona chodzi na jakas terapie i miala sie z Wami spotkac, wlasnie po to, zeby pogodzic sie z tym ostatecznie. Niektorzy sa slabi psychicznie, a wiesz jak zwiazek rozpadl sie z jej winy, to tym bardziej trudno sie pogodzic. Jakos nie widze innego powodu, dla ktorego tak bardzo chciala Was odwiedzic.
Ewuniu nie czytaj tych rewelacji internetowych. Zrob sobie dzisiaj jakas przyjemnosc, nalezy Ci sie nieco relaksu po tak stresujacym dniu. Najwazniejsze, ze nie masz malowodzia, wiec dzieciaczek jest bezpieczny. A nie obejrzysz sie i bedziesz okupowac porodowke, termin porodu za rogiem wiec luzik.
Magda Sz. ja ostatnio sie nie poznaje. Obiad jest ugotowany niemalze codziennie. Czasami nawrlet jakis deserek wytworzeW glownych rolach cukinia (o dziwo jeszcze nam nie obrzydla) - nadziewana, leczo, placuszki, w panierce, ostatnio zajadalismy tez muffinki cukiniowo-kokosowe z borowkowym akcentem
No i korzystam z ogrodkowych dobrodziejstw, obrodzila mi fasolka szparagowa, wiec tez zajadamy z kotletami wszelkiego typu i masci, gulaszami albo kurczak curry, do tego kasze albo ziemniaczki.
Ja nie proznuje
0na88, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Niby odchorowala ale mnie sie wydaje ze ona nadal go lowcia. A na bank poszlaby z nim do wyra.
i ze babka tak sama chce sie katowac , ogladac szczesliwa rodzine - na bank ja szlak trafia ze Tobie sie tak szybko oswiadczyl nie mowiac o tym ze spodziewacie sie dziecka,
masochistka jakasmagda sz, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Malamyszko na pekajace piety, to nic innego jak moczenie nog, pumeks i masc Dernilan. Moja mama miala problem z pietami i wyleczyla je wlasnie tym dernilanem. Pozniej szwagierka miala ten sam problem, walczyla z tym kolejnymi specyfikami, a sytuacja tylko sie pogarszala i jak kupilam jej Dernilan w masci, uzywala codziennie, jak miala mozliwosc to rano i wieczorem, a na to cienkie skarpetki, po tygodniu byla zdecydowana poprawa, a po dwoch juz piety w przyzwoitym stanie - troche to trwalo, ale miala juz popekane piety do krwi, ledwo chodzila i przy kazdym kroku plakala. Teraz uzywa profilaktycznie 2 razy w miesiacu i problem nie wraca.
Z czystym sumieniem godne polecenia.Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzięki kochane za pocieszenie, zjadłam czekoladę i od razu mu się lepiej zrobiło. Za tydz mam wizytę u mojego gina, zobaczymy co on na to powie. O ile Córcia nie wyjdzie do tego czasu. Co do minky to ja kupiłam z wypelnieniem 2 cm, pralam w pralce 40 stopniach i nic się nie stało
Aga89, Zetka, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Łóżeczko Klary:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a94472387990.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f98765ea2f4.jpg0na88, Lady Savage, Aga89, Y, lys, Cassie_DE, Laura, Paula_071, magda sz, mamasia, Ewa123, Zetka, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, gosia.b, Maniuś, witaminkab, kasiuleek, bosa lubią tę wiadomość
-
Kobietki, jutro wracam na IP
byłam u diabetologa i cukry nadal kiepskie
nie będę mieć internetu. Telefon ma Madzia więc od niej jak już będziecie się dowiadywać co i jak.
Cassie_DE, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Dama jest i jeszcze pyta czy mam kogos dla niej, i skwitowala : "Znasz moj gust". Ze niby moj maz jest w jej guscie...
hahahhaha Ofka to jakaś walnięta laska jest... kto normalny nachodzi eks i jego ciężarną żonę?? może ona ma nierówno pod sufitem
Ja miałam kiedyś taką przyjaciółeczkę, która okazała się być psychiczna, na studiach dużo jej pomagałam, wspierałam (taki słaby egzemplarz człowieka, co tylko narzeka, użala się nad sobą, a jak ktoś mu dobrze radzi to i tak nie słucha). Ja jej pomagałam jak głupia, a się okazało że ona strasznie mi zazdrościła wszystkiego i za plecami tak knuła, żebym tylko miała pod górę, że sama nie mogłam w to uwierzyć, jak już wszystko wyszło na jaw.Cassie_DE, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny