SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa malutka jest cudna:)
apaczka moja córa robi dokładnie tak samo jak Ty opisujesz:) zawsze dźga mnie tymi swoimi "wielkimi" girkami w prawy bok i wtedy widach i czuć taka małą górkę (od razu można się domyślić ze to stópka)
Ide z psinką na dwór, muszę się trochę poruszać, bo normalnie stawy mi rdzą zajdąapaczka, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Zrobili mu lewatywe. Mimo iż po urodzeniu od razu zrobi dwa razy kupkę to dzisiaj p lewatywe podobno było tego bardzo dużo. Odciagam pokarm bo mojego nie zwraca.
Niecierpliwa gratulacje. Sama widzisz ze na usg nie widać tej pepowiny. ..czy powiedział Ci lekarz ze taka sytuacja jest?
Miru skoro twojego pokarmu nie zwraca to znaczy ze jest dobrze i pewnie nie toleruje modyfikowanego. Moja mama tak się ze mna nameczyla bo podobno "chlustalam" modyfikowanym mlekiem.
Niecierpliwa gratuluje serdecznie! !!!!
Olinka i Sana (chociaz sie nie znamyrowniez najserdeczniejsze gratulacje
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa - oooo juzdoczytalam- piekna waga Juleczki!!! Teraz cieszcie sie soba!!!gratulacje!!!!
miru - to teraz bedzie tylko lepiej, skoro Nathanek przyjmuje twoje mleczko )
Bardzo sie ciesze!!!
Aga89- zaraz poszukam przepisu i dam ci linkapoduszke do wozka mam i plaska, i puszysta.a krem do pupci do codziennego stosowania mam linomag i na czarna godzine sudocrem.
-
Aga89 wrote:Agaata ja robię też 0,4. Zaraz aż zadzwonie do kliniki w której chce rodzić i zapytam jak u nich anestezjolog do tego podchodzi. Ja Clexane też dostałam profilaktycznie po 2 poronieniach. Robiłam sporo badań na zespól antyfosfolipidowy i wszystkie wyniki miałam w normie. Ale lekarka która zleciła mi Clexane stwierdziła że jest tyle róznych wad krzepnięcia że nie wszystkie są do wykrycia badaniami. Ja mam mega lęk przed odstawieniem zastrzyków - jeżeli bede to musiała zrobić to chyba codziennie na KTG bede chodziła
Aga, to ja mam dokładnie taką samą sytuację, robiłam badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego, te wszystkie przeciwciała, czynnik Leiden, gen protrombiny, MTHFR itp i nic tam nie wyszło. Ja szczerze mówiąc wolałabym już odstawić. Zadzwoń do kliniki i daj znać - dzięki z góry.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa no musi mieć po kimś charakterek
teraz karm i lulaj
śliczności
Idę na drzemkę, zmęczyło mnie malowanie i mycie włosów. Kolor wyszedł całkiem całkiemoby nie wypłukał się tak szybko jak po piankach
Tak sobie teraz pomyślałam, że jeszcze jakiś czas temu non stop były przepisy i pomysły na obiad- teraz chyba każda ma lenia bo cicho o tych obiadachWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:19
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga- prosze przepis na racuszki:
http://www.zcukrempudrem.blogspot.com/2013/09/racuchy-drozdzowe-z-jabkami.html
Martucha- cudownie ze juz w domku jestescie!!!!odezwij sie jak juz sie ogarniecie i ochloniesz!!!
Malamyszka- a co dokladnie ci sie dzieje z pietami???twarda zrogowaciala skora czy pekaja???
Magda sz- to faktycznie skoro bierzesz probiotyki i masz te dolegliwosvi, to znaczy ze organizm jest oslabiony przed porodem...a tylek zostaw w spokoju, bo jeszcze sobie hemoroidow narobisz przed porodem.mezus musi poczekac na swoja kolej;)
małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa śliczna Juleczka
Magda, ba takie dziaslowe i policzkowe sprawy dobry jest elugel. I można w ciąży.
Apaczka, mój też jak się przeciąga to wystawia nie wiem czy rączkę czy nóżke ale zawsze z lewej strony bo on główka do góry jest.apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - Julcia przesliczna!!! I mowisz ze tresuje tatusia
Apaczka- moja Klara tez tak wypina stopki lub kolanka, nie dosc ze mam wtedy takie wystajace jajko na brzuchu, to jeszcze boli i jak dotkne, to czuje twarde kostki.
Magda sz- masz racje z tym gotowaniem...mi tez juz sie nie chce...ledwo laze i ostarnia rzecz, jaka chce mi sie robic, to stanie przy garach...
apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa cudowna
Nathan zjadł 10 ml mojego mleka i... nie zwymiotowal a w ręce zaczął prosić o więcej. No ale godzinę chcą go przetrzymać aby nic się nie wydarzyło. Teraz odciągnelam mu 20 ml i po wizycie u Niego zasypal mnie milionem uśmiechów♥♡♥
Aska87, Laura, Lady Savage, Ewa123, apaczka, Cassie_DE, Weridiana, Amberla, magda sz, kasiuleek, aaaaga, mamasia, Paula_071, Y, małaMyszka, Maniuś, zabka11, gosia.b, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Jestem! niecierpliwa gratuluje coreczki!! Miru oby tak dalej, Pati, super ze brata wyniki takie dobre:)))
Wizyta ex przebiegla w dziwnej atmosferze, przytargala arbuza, ale pol niestety, zjadlam jednym klapnieciem, album dla malego i jakies owOce. Maz bezceremonialnie odpalil laptopa i nie mial najwyrazniej ochoty na rozmowe. Za to.ona siedziala uwaga do 21...od 16... zostalam uraczona opowiescia jak to bylo jej przykro gdy dowiedziala sie ze Krzys oswiadczyl mi sie po 3 tygodniach zwiazku a jej nie oswiadczyl sie przez 5 lat....zaoferowala pomoc przy malym. Ja nie wiem czy ona jest taka dobra czy taka cwana....
Noc u mnie nawet ok. Ale zebra bola nadal tyle ze przy glebszym oddechu cos mi przeskakuje, jakby kostka, siora mowi ze szlag wie czy mi nie peklo...ale ogolnie lepiej, kaszel lzejszy. Moze urok slabnie, sypnelam troche soli na prog moze podziala:)))Zetka, Aska87, Laura, jesslin87, KasiaeN., apaczka, lys, Weridiana, Amberla, magda sz, kasiuleek, aaaaga, Pulpecja, futuremama, mamasia, Paula_071, Y, małaMyszka, Maniuś, zabka11, gosia.b, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Ja to luzna jestem Jak widly w gnoju. Wiem ze on mnie kochanad zycie. Poza tym chcialam ja sobie poogladac, posluchac, poobserwowac czy jeszcze robi jakies podjazdy...
A tak w ogole gdzie jest Karolina?Zetka, Weridiana, mamasia, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Niecierpliwa cudowna
Nathan zjadł 10 ml mojego mleka i... nie zwymiotowal a w ręce zaczął prosić o więcej. No ale godzinę chcą go przetrzymać aby nic się nie wydarzyło. Teraz odciągnelam mu 20 ml i po wizycie u Niego zasypal mnie milionem uśmiechów♥♡♥
Widzisz Miru wszystko się pomału jakoś ułożymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:Gratulacje niecierpliwa
Zgrabniutka ta Twoja Julcia
Dużo zdrówka dla Nathana - mam nadzieję, że to tylko przejściowe problemy po cc
Ja byłam dzisiaj na KTG - kontrolnie co tydzień z powodu cukrzycy i zapis bardzo ładnyNie wiem jak Wy ale uwielbiam to badanie - muzyka relaksacyjna
Dziś szalony dzień, znajoma, która ma termin na 3.08 właśnie rodzi - ale się dzieje.
Dziewczyny czy Wasze dzieci też tak robią, że wypychają stopy przez brzuch? Mam wrażenie, że moja nogi prostuje i gdy to robi widać takie uwypuklenie a jak się dotknie to czuć takie twarde kosteczkiMyślałam, że wszystkie dzieci tak robią a bratowa, która jest w 3 ciąży stwierdziła, że ona tak z żadnym dzieckiem nie miała.
-
magda sz wrote:Niecierpliwa no musi mieć po kimś charakterek
teraz karm i lulaj
śliczności
Idę na drzemkę, zmęczyło mnie malowanie i mycie włosów. Kolor wyszedł całkiem całkiemoby nie wypłukał się tak szybko jak po piankach
Tak sobie teraz pomyślałam, że jeszcze jakiś czas temu non stop były przepisy i pomysły na obiad- teraz chyba każda ma lenia bo cicho o tych obiadachjesslin87, Laura, Agaata, Zetka, magda sz, mamasia, małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Mi od tygodnia gotuje tesciowa a kuzyn dowozi;))) zazyczylam sobie najpierw mielone z buraczkami, potem schabowe z kapusta i marchewka duszona, pomidorowa, jutro ogorkowa, kopyta z sosem i nalesniki. Wszystko porcje na dwa dni, dalam jej 50 zl i jej starczylo, nie wiem jakim cudem. W kazdym razie gotowanie mam z bani.
A ja zamowilam dzisiaj obiadzla żona ze mnie