SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Lady, a to jakiś nowy diabetolog, czy ta sama sytuacja co ostatnio? Będziesz do tego samego szpitala na IP jechać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:54
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miru wrote:Nathan zjadł 10 ml mojego mleka i... nie zwymiotowal a w ręce zaczął prosić o więcej. No ale godzinę chcą go przetrzymać aby nic się nie wydarzyło. Teraz odciągnelam mu 20 ml i po wizycie u Niego zasypal mnie milionem uśmiechów
♥♡♥
Cudownie sie czyta takie wiadomosci
Ofka- ta eks jest niezrownowazona psychicznie jak dla mnie i omijalabym ja szerokim lukiem! Ona mialaby opiekowac sie waszym synem!? W glowie sie nie miesci, jak mogla cos takiego zaproponowac, tym bardziej ze jeszcze chwile wczesniej sie przyznala ze zazdrosci ci, ze to tobie sie oswiadczyl, a nie jej....
Ewa- tak jak pisza dziewczyny, nie wkrecaj sobie takich dramatycznych historii..nie masz malowodzia, a niedostateczna ilosc wod dosyc czesto sie zdarza- moja szwagierka miala i zalecono jej pic duuuuuuuuuzo plynow, bo pila baaardzo malo wczesniej...
magda sz, Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Wczoraj wpakowałam do torby biszkopty i herbatniczki. Przymierzyłam też moje kapciuchy, bo je kupiłam zanim stopy mi spuchły, ale są ok. Takie papucie z materiału.
Aga - Minky ja będę brała grubszeale to jutro lub pojutrze, jak się w końcu zdecyduję hhahaha
Ja też nie byłam do minky przekonana, ale doszłam do wniosku że potrzebuję mały kocyk żeby przykryć juniora w foteliku, a tylko minky znalazłam o małych wymiarach:http://allegro.pl/cienki-kocyk-minky-light-kolderka-50x75-cm-wzory-i5063412100.html
Do wózka będę chyba ubierać go w śpiworek.
Kupowałam od tego użytkownika, bo miał też kostkę sensoryczną, a kilka osób mi ją polecało, więc kupiłam.
Ja kupiłam wczoraj suchary, bo po cc nie można żadnych biszkoptów i innych słodkich takich, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:16
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cassie_DE wrote:Przegapilam, a co z karolina?
Miala dzisiaj jakies bole, wizyte???
Nie wiem, Ofka robi jakąś akcję poszukiwawczą, chociaż Karolina była i wczoraj, i dzisiaj rano, a nie pisała że nadchodzi poród:)Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Nie wiem, Ofka robi jakąś akcję poszukiwawczą, chociaż Karolina była i wczoraj, i dzisiaj rano, a nie pisała że nadchodzi poród:)
No wlasnie dlatego sie zastanawialam czy nie przegapilam jakiegos posta od KarolinymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
17:50 3670g54dl. 10pkt. Opisze później resztę bo się tulimy
lys, Kkarolinaaaa, Cassie_DE, mamasia, ekropka, apaczka, Aska87, Paula_071, Zetka, jesslin87, Laura, Miru, 5ylwia, magda sz, Ewa123, aaaaga, niecierpliwa, zabka11, Lady Savage, sylwucha89, małaMyszka, Y, 0na88, KasiaeN., Weridiana, Aga89, futuremama, gosia.b, Neyla, Maniuś, witaminkab, kasiuleek, bosa, Amberla lubią tę wiadomość
-
W dobrym momencie weszłam na forum
Miło mi
Nic sie nie dzieje, u mnie spokój
po prostu calusieńki dzien bylam po za domem i nawet tel mi padał wiec przez tel też nie wchodzilam na forum, dopiero wróciłam do domu i biore się za czytanieCassie_DE, mamasia, Paula_071, jesslin87, magda sz, Lady Savage, małaMyszka, Y, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maaadzik1207 wrote:17:50 3670g54dl. 10pkt. Opisze później resztę bo się tulimy
A ja czuję się lepiej niż w 31-32 tc, praktycznie nic mnie nie boli, nic mi nie dolega...Jak widzę Wasze maluszki to też bym już chciała mieć swoją córeczkę przy sobie
A ona ma to w nosie i sobie czka w najlepsze
Zetka, jesslin87, Ewa123, zabka11, małaMyszka, gosia.b, Amberla lubią tę wiadomość