SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellena wrote:Aaaa AgaSad ja jestem teraz w 36t5d i wazy 2850
Prawie tak samo. Poprzedni Syn w skonczonym 38 wazyl 3800 a urodzil sie pod koniec 39tc i wazyl 3930. Wiec ten moze nie bedzie taki kolos
Magd - rany Boskie ales torpedaSzybko poszlo albo masz taki wysoki prog bolu i nie reagowalas na poczaykowe skurcze
Tak czy siak dobrze ze wszystko dobrze sie slonczylo.
A co do masazu krocza olejkami itp to ja nie polecam. Po pierwszeowila polozna na sr a po drugie znam taki przypadek w ktorym kolezanka stosowala takie praktyki i rzeczywiscie glowkamladnie i glado przeszła. Nic nie pekla jic nie byla nacinana ale prawdopodobnie do teraz ma luzniejsza skore tu i tam..
Polozna mowila to samo. Lepiej troche naciac prosto niz peknac nie.wiadpmo w ktora strone albo byc szeroka tam
Ellena otoz wlasnie wedlug najnowszej medycyny wcale naciecie nie jest lepsze bo nienaturalne i gorzej sie goi. pekniecie jest gorsze do zszycia dla poloznej dlatego tego nie chca robic. co do miesni to trzeba je cwiczyc po porodzie, polozna to kilka razy podkreslala.
na pewno sa tez i ekstremalne przypadki ale w wiekszosci po 2tyg.nic nie powinna kobieta czuc.
co do szwow to dziwie sie dlaczego nie zastosowali rozpuszczalnych?małaMyszka, Hermiona, Zetka lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Rybka, Katarka serdeczne gratulacje !!!!
dziewczyny czy dajecie lub bedziecie dawac dzieciom witaminy np.D?
ja dawalam ale teraz sama nie wiem
ide was nadrabiacmałaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziewczyny, pisalyście kiedyś o Sab Simplex. Mieliśmy przy synku z Niemiec czy Belgii nie pamiętam. A teraz znalazłam tu i nie e i em czy to to samo było? Bo coś za tanio.
http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Odnośnie cudownego działania Sab Simplex. Okazuje się, że nie ma w tym nic cudownego, kwestia dawkowania/stężenia. Polecam dla zainteresowanych:
http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html
http://farmamama.blogujaca.pl/tag/bobotic-forte/małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Ciekawe ile z nas sie rozpakuje w przyszlym tyg.z powodu upalow....
cialabym jutro trafic na porodowke...zabka11, magda sz, futuremama lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
i ja i ja i ja chcę się wyrobić przed upałami i w poniedziałek się rozpakować !!! Będę czyścić fugi, modlić się i byzkać cały weekend.
Pokoik mission completed
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a47c5ea8da1b.jpg
Mąż szaleje z wiertarką i właśnie zrobił dziurę w parkiecie... o Jezuu! jak dziecko!ekropka, lys, Paula_071, aaaaga, Laura, zabka11, Aga89, 5ylwia, AgaSad, futuremama, małaMyszka, Zetka, Maniuś, Y, Weridiana, gosia.b lubią tę wiadomość
-
no wiec jest plan !
ja jutro jade na porodowke, w poniedzialek magda.sz, zabka za tydzien w niedziele a karolina 14 sierpnia
pasuje ??
magda sz slicznyyyyy !!!!!!!
jak tam patrze na wasze pokoiki to zazdroszcze !! u mnie nie ma nic procz zlozonego lozeczka ustawionego miedzy naszymi meblami, no i przewijak na lozeczkumagda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:i ja i ja i ja chcę się wyrobić przed upałami i w poniedziałek się rozpakować !!! Będę czyścić fugi, modlić się i byzkać cały weekend.
Pokoik mission completed
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a47c5ea8da1b.jpg
Mąż szaleje z wiertarką i właśnie zrobił dziurę w parkiecie... o Jezuu! jak dziecko!
widze ze masz ubrane posciele wiec jestes zwarta i gotowaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja chcę wytrzymać do 10, zeby otworzyli porodowke na Brochowie. I moj lekarz od ciecia ma wesele syna w ten weekend wiec do wtorku musze liczyc ze go nie ma, a nie chce nikogo innego.
Dostalam boli okresowych. Modle sie, by Tomek siedzial w brzuchu. Chyba spedze 10 dni na robieniu świecy zeby nie wypadl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 18:06
zabka11, Aga89, AgaSad, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja tak samo mam nadzieje zeby chociaz nic sie nie zaczęło (mimo że nic nie zwiastuje szybkiego porodu, ale jednak różnie to bywa..) bo moja Lusia jest na urlopie i wraca w środe.. specjalnie ze względu na mnie wziela urlop teraz a nie w sierpniu
(jak juz mówilam to jest bardzo dobra znajoma rodziców i znam ja od dziecka, jest dla mnei jak ciocia, dlatego myslała o mnie biorąc urlop)małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja tak samo mam nadzieje zeby chociaz nic sie nie zaczęło (mimo że nic nie zwiastuje szybkiego porodu, ale jednak różnie to bywa..) bo moja Lusia jest na urlopie i wraca w środe.. specjalnie ze względu na mnie wziela urlop teraz a nie w sierpniu
(jak juz mówilam to jest bardzo dobra znajoma rodziców i znam ja od dziecka, jest dla mnei jak ciocia, dlatego myslała o mnie biorąc urlop)moja lekarka poszla na urlop niestety w moim terminie ale nie zostawila mnie samej tylko kazala isc do znajomej u ktorej robilam tez usg genetyczne ( moja specjalizuje sie w nieplodnosci i stad polecila mi znajoma genetyk )
-
Kkarolinaaaa wrote:Staraczka- a ja przed ciążą kawy nie piłam, a w ciąży sie nauczylam, to moja jedyna zachciewajka
Ide wlasnie zrobic
Jedna dziennie rozpuszczalną z mlekiem sobie cykamNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ja jutro jade na porodowke, w poniedzialek magda.sz, zabka za tydzien w niedziele, 10,08 paula potem karolina 14 sierpnia i aga 16
pasuje ??Paula_071, zabka11, aaaaga lubią tę wiadomość