SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po. Maly urodzil sie o 7.58 jest zgodnie z przewidywaniami wlochaty i czarny. Dostal 5 punktow bo byl siny i zasluzowany ale juz jest luz. Zlapal cyca od razu ssie jak smok. Boli mnie jak sam skurwysyn...never ever.
lys, AgaSad, Aska87, psioszka11, Laura, Paula_071, chcebycmama, 5ylwia, apaczka, futuremama, witaminkab, Aga89, Magd, 0na88, Neyla, Amberla, Lady Savage, magda sz, Maniuś, ekropka, aaaaga, Weridiana, Ewa123, Pulpecja, małaMyszka, sylwucha89, zabka11, bosa, Y, Zetka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Trzeba zatem zrobić mały zapasik Bavari 0,0% , a nuż się przyda
I jeszcze kawa zbożowa, tak? Anatol, czy wszystko jedno?
Położna opowiadała, że kiedyś weszła w nocy do sali poporodowej, stanęła koło łóżka pacjentki i kopnęła niechcący w kilka pustych butelek które rozleciały się po całej sali i pobudziła pół oddziału;)
Ofka - gratulacje)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:23
małaMyszka, zabka11, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Położna opowiadała, że kiedyś weszła w nocy do sali poporodowej, stanęła koło łóżka pacjentki i kopnęła niechcący w kilka pustych butelek które rozleciały się po całej sali i pobudziła pół oddziału;)
heheheheh do szpitala akurat bym nie przytargała piwa, bezalkoholowe ale jednak nie wpisuje mi się w image porodu i noworodka, ale w domu później to czemu niePaula_071, futuremama, małaMyszka, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja już na wizycie. Czekam na KTG. Zadzwoniła położna czy mogę być w ciągu godziny. Zdążyłam się wykąpać, wysuszyć włosy, nawet na autobus zdążyłam Ba!!!! Jeszcze na niego czekałam bo miał spóźnienie.
Mało tego, mam nawet wyniki morfologii, na którą czekałam w kolejce 45 min a pobranie trwało 2 minuty....
To jest znak dziewczynki!!!! To jest znak!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:07
lys, psioszka11, Laura, AgaSad, Neyla, magda sz, Maniuś, ekropka, Weridiana, sylwucha89, zabka11, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ofka to teraz Do wieczora na kroplowkach A później wstajemy z łóżka:). Ból do zniesienia jak tylko maluch będzie z Tobą to zapomnisz że boli.
Nasz Leon skończył dzisiaj 2tygodnie:) już się robi z niego taka dzidzia a nie malutki noworodek.lys, chcebycmama, Paula_071, Laura, AgaSad, aaaaga, małaMyszka, bosa, Y, Zetka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Nie wiem jak jest teraz w szpitalu i w innych ale na pooperacyjnej może przebywać 1osoba.Więc mąż przywiózł dziecko i wymieniali się z mamą co chwilę żeby nie robić tłumu. Z doświadczenia powiem ,że odwiedziny fajne ale będą 15min w tym pierwszym dniu bo i tak jesteś mega zmęczona.Mój mąż też później pojechał Dio domu i wrócił wieczorkiem jak już doszłam do siebie,pomógł wstać zmienić salę i się wykąpać.
AgaSad, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Nie wiem jak jest teraz w szpitalu i w innych ale na pooperacyjnej może przebywać 1osoba.Więc mąż przywiózł dziecko i wymieniali się z mamą co chwilę żeby nie robić tłumu. Z doświadczenia powiem ,że odwiedziny fajne ale będą 15min w tym pierwszym dniu bo i tak jesteś mega zmęczona.Mój mąż też później pojechał Dio domu i wrócił wieczorkiem jak już doszłam do siebie,pomógł wstać zmienić salę i się wykąpać.
ok dzięki za infomałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
JUHUUU!! w końcu ! W KOŃCU ! W końcu znalazłam wypoczynek który nam pasuje !
Chcieliśmy koniecznie ze skóry naturalnej, czarny albo ciemny braz, narożnik duzy albo ewentualnie 3+2+1 (teraz tak mamy) i znalazlam ! Jestesmy umówieni z gościem na czwartek po odbiórBoze jak sie ciesze:)
Oto nasza przyszła rogóweczka
chcebycmama, Weridiana, małaMyszka, bosa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Piotrus urodzony:-) później napiszę więcej jak mały uwolni cycka
Izuu, Kkarolinaaaa, Aga89, Laura, Agaata, Lady Savage, apaczka, 5ylwia, futuremama, witaminkab, lys, psioszka11, Paula_071, chcebycmama, magda sz, ainer85, Aska87, niecierpliwa, ekropka, aaaaga, Maniuś, Magd, Weridiana, małaMyszka, sylwucha89, zabka11, Neyla, bosa, Pati Belgia, Y, Zetka lubią tę wiadomość