SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, Ona, Ofka gratulacje! Szybko dochodzcie do siebie i cieszcie się maluszkami.
Ja dziś wracam do domu, jutro rano wizyta. A we czwartek ktg. Aska87 z tego co widziałam ostatnio to mąż normalnie wchodził z Tobą na badanie? czy czekał?
Wczoraj pół dnia spędziłam w łóżku z okropnym bólem głowy. Juz nawet nie wspominam o tym ze jestem cały czas śpiąca. Zmęczona jestem ciąża i oprócz tego że nie mogę się doczekać Łucji to jest kolejny powód dla którego wyczekiwany porodu.
nie narzekam juz miłego dnia ☺
Izuu, Aska87, Lady Savage, Weridiana, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Izuu wrote:Proszę pomóżcie.
Kochana to nie robi się z automatu. Nasza MagdaSZ która jest administratorką pierwszego postu musi Cię dopisaćIzuu, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Kochana to nie robi się z automatu. Nasza MagdaSZ która jest administratorką pierwszego postu musi Cię dopisać
Dzięki za infouzupełniałam te dane w marcu
Chodziło o wpis na początkuw tabelce się widzę.
Aga89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Gosia, Ona, Ofka i mamasia ogromne gratulacje !!!!
forumowe ciocie czekają na zdjęcia
dużo zdrówka dla Was i Waszych pociech
małaMyszka, bosa, mamasia lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Piotrus urodzony:-) później napiszę więcej jak mały uwolni cycka
Ale znienacka! Gratulacje:)) Widzisz, faktycznie synuś posłuchał tatusia i wytrzymał do wtorku aż pojawi się lodówka;)magda sz, Weridiana, małaMyszka, bosa, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
mamasia wrote:Piotrus urodzony:-) później napiszę więcej jak mały uwolni cycka
GratulujęTeraz odpoczywaj i daj znać jak było
Zdrówka dla Was
Weridiana, małaMyszka, bosa, mamasia lubią tę wiadomość
-
Izuu juz Cie dopisuje, musialas trafic na czas jak przejmowalam od Sany topik ze ani ona ani ja Cie nie wychwycilysmy.
Mamasia, Ofka gratki! Ale sie dzieje! 4 bobasy w jedna noc
Kciukam za wizytujace, niech beda to wiesci ze cos juz zaczyna sie dziacLaura, Paula_071, małaMyszka, bosa, Izuu, mamasia lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Aska87 z tego co widziałam ostatnio to mąż normalnie wchodził z Tobą na badanie? czy czekał?
hej! no wchodzi ze mną i siedzi sobie na krzesełku i książke czyta hehe jeszcze zawsze narzeka że się skupić nie może bo tak głośno się Patryk zachowujeWeridiana, witaminkab, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Cześć Siostry
Gratulacje dla nowej mamusi.
Niecierpliwa ja na początku odciagalam 7-5-3. Teraz że leci bez problemu to ściągam po prostu butelkę.
Położna poleciała mi też na rozkręcenie Femaltiker saszetki i powrotem Wam że po 2 dniach picia poleciało mleko.
My już po spacerze.O 7 rano poszłam z Leonem bo później skwar.
Ale jak? 10 minut 1 piers potem zmiana?? I co ile odciagasz?małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość