SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
maaaadzik widocznie mojej córce wcale się nie śpieszy
Mówisz, że teściówka poleciała różem dla Oliviera? hmmmm ciekawe hehheeh może ona taka nowoczesna idzie z duchem czasu, bo niby teraz róż dla mężczyzny też wchodzi w rachubęWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pisałam do położnej. Kazała wziąć ibuprofen lub paracetamol.Okłady z zimnej kapusty. Łeb mi pęka.Wzięłam tabletkę ale zasnąć nawet Nie mogę.Mąż przygotowuje kapustę.Długo mną być w tym zamrażalniku?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Moja mama jakoś bzika tez na punkcie wnuczki miała, chyba w końcu jej przeszło ale już nie mogłam słuchać jak wciąz wypominała "przecież mówiłaś że będziecie się starać o dziewczynkę" - tak mówiłam zanim rzeczywiście przyszło co do czego
Ale jak przyzło co do czego to chcieliśmy po prostu żeby się udało a nie tam ileś dni przed owu itd.
A teraz fala pytań "Jak tam?" "urodziłaś już?" Wyłączam tel bo nie mam sił do tego. Zwłaszcza że wszystkim obiecałam że dam znać jak już urodzę.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mój starszy syn z najmłodszym
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe12d4d8f37.jpgAska87, magda sz, ekropka, aaaaga, lys, Laura, Lady Savage, Aga89, futuremama, Weridiana, kasiuleek, Paula_071, sylwucha89, Maniuś, zabka11, małaMyszka, Pati Belgia, mamasia, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Futuremama ja tez miałam miec córeczkę i starałam się. Jak się dowiedziałam ze znow jajka będę miała to wylam bo Kubuś chcial siostrę a potem mąż mnie pocieszył. Jak urodziłam to mi jajka pod sam nos damy i sie zakochałam juz po calosci. A teściowa mi body różowe kupila . Mąż wsadzil do kartonu i nowi ze może kiedys córę będziemy mieli:)))
Laura, futuremama, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja się aż boje jak moja teściowa zacznie coś kupować dla Patryka (chociaż jak na razie to się nie zapowiada żeby się nim interesowała) ich całe mieszkanie jest różowo fioletowe, jedyne kolory jakie lubi
wszystko w domu mają w tych kolorach, jak nam kupuje coś do mieszkania to zawsze różowe, i zaraz ląduje w koszu na śmieci
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a u mnie dzieci ni maja dziadkow od mojej strony, rodzice mojego b. zgineli gdy byl maly, a jego babcia daleko w indiach(chociaz sie tez juz probowala wpie*****). za to ja kupuje wszystko bialo rozowe itd a moj b. namietnie czerwien i niebieski, nawet kupil naszej malej brazowe szorty takie same jak on ma i powiedzial ze beda sie tak nosic razem;) a jak kupowalam ostatnio kocyk, to wzielam szary bo nie bylo rozowych a on chcial niebieski z samochodami, no czasem oszalec mozna. nie jestem taka slodko pierdzaca i nie uwazam ze dziewzynka musi miec roz i falbanki tylko, ale czemu ma chodzic jak maly chlopczyk, jak mozna znalezc kompromis i ciuchy neutralne, ja mu troche ustpuje on mi i jest w miare om. ale tak szczerze to nie mam zadej sukieneczki;)za poltora miesiaca nasz slub, ja bede miala czerwone sari ze zlotymi naszyciami i malej(i starszym) tez planuje kupic hinduski stroj:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 15:41
małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas wszystko ok.
Laktacja sie rozkreca
Syn wazy 3135g 47cm urodzilo sie o 8.24Aska87, jasmine89, ekropka, Lady Savage, aaaaga, maaadzik1207, Aga89, psioszka11, magda sz, futuremama, Laura, kasiuleek, Paula_071, Ewa123, lys, Martucha86, Katarka, sylwucha89, gosia.b, Maniuś, zabka11, małaMyszka, Pati Belgia, Weridiana, mamasia, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Babcia mnie wnerwiła..zaczela opowiadac o przypadkach smierci dziecka przy porodzie, no kurwa..bardzo mądrze. Jak wyszla to zaczelam ryczeć, moja mama mnie przytulila i pocieszala ze babcia lubi tak histeryzowac i wszystko w ciemnych barwach (ona wiecznie chora a wyniki zawsze ma dobre..) ale kuzwa..no sluchac takich rzeczy na chwile przed porodem ? caly czas teraz o tym mysle i ciagle chce mi sie plakac..własnie zaczęłam bac się porodu. Zajebiscie.
Karolina nie przejmuj się będzie dobrze, czasami ludzie palną taką głupotę.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina nie sluchaj takich bzdur trzeba brać poprawke na ludzi starszych
Ja się topie mieliśmy jutro jechać do sklepu po staniki dla mnie do karmienia ale jak widziałam pogodę 35 stopni chyba odpuszcze albo pojadę o 9 rano
Dzisiaj przywozimy wózek od teściów jupii będę wietrzyla i pewnie non stop się na niego gapila huehuehuezabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jestem po kolejnym KTG.
Niestety jeszcze nic się nie dzieje...
Mały nie chce wyjść. Uparciuch jeden.
Najwyżej urodzę za tydzień...
Powiem szczerze, skurcz na poziomie 100 jest odczuwalny. Aż mi łzy pociekły. No nic... Czekamymagda sz, maaadzik1207, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Rozwarcia nadal 2 cm wiec w sumie nic. Mala bardzo nisko I gin powiedzial, ze wpasowana w kanal rodny. Jak sie nic nie wydarzy do nastepnego weekendu, to mam zadzwonic do niego i zaczniemy dzialac.
Cassie gratulacje!maaadzik1207, magda sz, Laura, Paula_071, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszka doskonale Cię rozumiem
siedzę goła mam na sobie mokry ręcznik i wiatrak na mnie wieje i tak od 14.. masakra! Kilka skurczy, kilka razy na kibelku byłam nawet ale już tak miałam więc nie wierzę w rozwój sytuacji. Mleko mi cieknie jak szalone, ostatnio sporo browarków piję i pewnie dlatego.
Pati u Was wywołują już w dniu terminu czy jak? Boże czemu tak w PL nie ma? Jak sobie pomyślę że dopiero 17 zaczną coś działać to mi słaboooo.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość