SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia im bardziej sie chce tym bardziej dzidzia robi psikusa i na odwrot:) chyba zmieniam strategie- nie chce jeszcze urodzic, nie chce jeszcze urodzic hehe
Zbieram sie wlasnie do laplaya na impreze integracyjna z pracyciekawe czy mnie ochrona wpusci hehe
Lady Savage, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Spokojnie, przecież nie rodzi się od jednego skurczu czy w godzinę od odejścia wód. W Polsce generalnie anestezjolodzy chcą, by pacjent nie jadł min. 6h. Robi się też lewatywę. Nie wiem jak jest w Anglii.
psioszka widzisz, idzie ku lepszemu:)
a moja przyjaciolka od wczoraj bez zmian, zero skurczy ni nic. dali jej zel i kazali czekac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:25
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Sylwia im bardziej sie chce tym bardziej dzidzia robi psikusa i na odwrot:) chyba zmieniam strategie- nie chce jeszcze urodzic, nie chce jeszcze urodzic hehe
Zbieram sie wlasnie do laplaya na impreze integracyjna z pracyciekawe czy mnie ochrona wpusci hehe
jak z zachodzeniem w ciążęjak się bardzo chciało to była jedna krecha, jak się odpuściło i powiedziało: pierdziu, będzie co będzie, to suprise II krechy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:05
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Żabka jeśli jesteś gdzieś niedaleko Warszawy to zapraszam na mrożoną kawkę, mam wszystkiego pod dostatkiem - mleka, lodu, kawy. Ale za to nie mam pieczywa na śniadanie
No niestety jestem az na podkarpaciu, ale dziekuje za zaproszenie;)
Magda sz- mam nadzieje ze cos zdzialalas w tej szkole.wspolczuje, strach pomyslec co bedzie jak sie Maja urodzi i beda ci ja wybudzac tymi wrzaskami????
Wow podziwiam ze masz sile na impreze integracyjna..poszalej, moze cos sie ruszy
Cassie,Ainer - gratulacje!!!
AgaSad wrote:Faktycznie my tak falami rodzimy, albo nikt albo 4 naraz:)
Kto następny?
Zetka- gdzie sie zapodzialas????jak z twoim cisnieniem, wypuscili cie juz do domku???
Amberla- wspolczuje problemow z montazem....my tez dzis nerwy bo zamowilismy we wtorek markizy zewnetrzne na okna dachowe, zaplata z gory, wysylka 24h a dzis sie dowiadujemy ze na stanie ich nie maja i wysla nam dopiero 26sierpnia!!!!tak zjechalam kierownika dzialu, az maz galy wywalil, ale finalnie udalo sie znalezc na stanie kilka szt dla nas i dzis wyslali, zatem w poniedzialek powinny byc u nas.zalezy mi na nich, bo w domu 28stopni i wytrzymac sie nie da, tym bardziej ze za chwile Klara sie pojawi i jak to dziecko ma funkcjonowac w takiej duchocie????
Aga-super ze pogadalas z mezem i co najwazniejsze: dotarlo!
Kaarolinka- nie sluchaj takich strasznych opowiesci i nie bierz ich do siebie!!u nas wszytskich bedzie wszytsko dodbrze i urodzimy sliczne zdrowe bobaski!!!tego sie trzymaj!!
Lys- to kochana ciesz sie mezem, skurczyki pewnie sie krotce pojawia pod wplywem emocji;)
Maaadzik- hahhaha no niezly prezent tesciowa wnukowi zrobila
Malamyszka- kurcze to faktycznie maly sie zaparl...no ale widocznie potrzebuje jeszcze posiedziec w brzuszku...
Pati - fajnie ze przynajmniej masz juz jakis plan, wiesz ze jak za tydzien nic sie nie wydarzy, to sie toba zajma...lepsze to niz siedzenie na bombie do tygodnia po terminie....
Aska87 wrote:a ja już sama nie wiem co chcez jednej strony chciałabym mieć już wszystko za sobą i maluszka na świecie, a z drugiej strony boję się coś robić sprzątać itp żeby nie przyśpieszyć bo nie wiem jak wytrzymam w połogu w ten upał
tak źle i tak nie dobrzemogłyby się te upały skończyć a w wiadomościach mówili że do 23go mają być ...
Mam dokladnie tak samo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:42
Aga89, lys, małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. Wziął mnie na starcie na samolot, bada szyjkę i jak to stwierdził "palec mi spokojnie wchodzi" mój mąż za parawanem chyba tego nie dosłyszał
Zrobił USG, pomierzył wszystko było ok, przepływy, wymiary itd. aż sprawdził... pępowina na szyi małego
Oczywiście uspokajał że nie ma co się bać, że póki co wszystko z małym ok, że nie jest podduszony ani nic ale ja zawał.
Powiedział że to czas do szpitala i kazał jutro rano się zgłosić żeby wszystko było pod kontrolą.
Niby ma rację, że dobrze że to wiemy, że można to kontrolować itd. No ale same wiecie
Griszanka nie wiem czy nasz Kuba będzie czekał na Karola, chyba że on już w drodze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:21
zabka11, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda ale stosując się do rad "sekretu" jest właśnie odwrotnie
jak czegoś bardzo chcesz to się spełni:) może powinnyśmy ustalić konkretną datę i godzinę zapisać, przyczepić na lodówkę i wierzyć a nawet być pewną, że właśnie wtedy urodze
Laura, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Magda ale stosując się do rad "sekretu" jest właśnie odwrotnie
jak czegoś bardzo chcesz to się spełni:) może powinnyśmy ustalić konkretną datę i godzinę zapisać, przyczepić na lodówkę i wierzyć a nawet być pewną, że właśnie wtedy urodze
5ylwia, małaMyszka, magda sz, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Laura mi też 15 pasuje
chociaż liczę na 10 bo im wcześniej tym lepiej.. A jak chce dłużej posiedzieć to ostatecznie 16 w rocznicę ślubu!
jak matka taka niezdecydowana to dziwić się, że dziecko nie wie kiedy wyjść
Laura, zabka11, małaMyszka, maaadzik1207, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
My zaczynamy 40 tydzień.
Powtórka z KTG niestety nic nie zapowiada, więc wróciliśmy do domu. Poszłam do kibelka i na wkładce było dość dużo brązowego śluzu. Tak jakbym @ miała dostać.
Nigdy nie sądziłam, że w ciąży będę spać w podpasce...
Skurcze są i maja się dobrze.
Idę spać. Muszę mieć siłę, bo jutro impreza ciotki. A być może wizyta i poród.
Chociaż powiem Wam, że już mi wszystko jedno. Jestem zmęczona samymi całodniowymi skurczybykami.
Jutro może uda mi się być bardziej rozmowna.
Dobranoc i kolorowych snów!!!
Trzymam kciuki!
Gratuluję wszystkim mamuśkom!!!
Wspieram wszystkie karmiące!!!Laura, sylwucha89, kasiuleek, Magd, Maniuś lubią tę wiadomość
-
małaMyszka - powiem Ci, że dla mnie to jest niewiarygodne, że kolejny dzień chodzisz ze skurczami i to takimi co 3 minuty a nie rodzisz
Ale chwila, one nie pokazują sie na ktg? Czyli jednak ich nie masz?
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Wracam wlasnie z laplaya, potanczylam, poskakalam po parkiecie, DJ byl przerazony hehe balam sie ze wlaczy mi smerfne hity, ale czulam sie tsk wspaniale! Dawno tak sie nie bawilam. Nie chcialam przegiac wiec po 2.5 h maz mnie odebral. Oprocz mnie byly 2 inne ciezarne wiec z tego wynika ze klub dla ciezarnych,muza glosna ale dzieki temu ze to na plazy przy wisle to sie roznosi no i super atmosfera. Mam nadzieje ze tancem wstawilam troche mala w kanal
Zabka bylismy w szkole i rozmawialismy z dyrekcja..oni sami by chcieli zeby swiatla byly wylaczane i wszystkie bramy zamykane bo codziennie maja sprzatanie plus naprawy na boisku ale jest takie zarzadzenie z gminy ze czesc rekreacyjna szkoly ma byc dostepna dla osiedla a nie tylko dla szkoly..bramy czasem zamykaja wbrew temu ale to zadna przeszkoda. Powiedzieli ze za kazdym razem mamy dzwonic na policje bo policja zna sprawe i w koncu po kilku interwencjach moze spali sie im miejscowke. No i ze nie jestesmy jedyni w tej sprawie bo z kilku innych blokow tez ludzie maja dosc. Ochrona jest do 22 godz...na cala dobe nie maja kasy..takze cos czuje ze policja bedzie dobrze znala moj nr telefonu bo bede dzwonic do skutku.
małaMyszka, zabka11, Laura lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:małaMyszka - powiem Ci, że dla mnie to jest niewiarygodne, że kolejny dzień chodzisz ze skurczami i to takimi co 3 minuty a nie rodzisz
Ale chwila, one nie pokazują sie na ktg? Czyli jednak ich nie masz?
Są na poziomie 40-80% dzisiaj był jeden ponad 100Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 22:41