SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciąży nie mozna całkiem zrezygnować ze słodyczy,moja kolezanka jadła praktycznie jak na jakiejś diecie, zeby nie przytyc (stuku puku..) i malutka urodziła sie z za małą iloscia cukru i mogła nawet zapaść w spiączkę, ale unormowali jej na szczęscie.
niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
My mamy zakaz do odwołania. Na ostatniej wizycie gin powiedziała, że prawdopodobnie od następnych tygodni nie będzie przeciwwskazań, ale mamy sie jeszcze wstrzymać. No i oczywiście sex z prezerwatywą tylko i wyłącznie. My w sumie nie lubimy z , ale czego się nie robi z miłości.
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kasia to Ty mialas krwiaka tak? To moze jeszcze resztki schodza z niego. Odpoczywaj, a w ogole jak u Was z sexem? Bo mi lekarka poki co kazala sie wstrzymac, ale musze ja zagadnac we wtorek na wizycie bo maz juz po scianach chodzi
Tak ja, no bardzo możliwe.Dziś mam zamiar nic nie robić, tylko teraz wyruszam na zakupy.Z seksem u nas nieciekawie, tzn Adam już też po ścianach chodzi i biedny cały czas mówi, ze już nie pamięta jak to jest! ;P Mam nadzieję, ze niedługo się wszystko unormujemałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ja dziś wstałam znów z kiepskim samopoczuciem, od kilku dni mam bardzo niespokojny sen a do tego dziś w nocy śniło mi się że ząb mi wypadł
i bardzo mnie to przeraziło
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:My mamy zakaz do odwołania. Na ostatniej wizycie gin powiedziała, że prawdopodobnie od następnych tygodni nie będzie przeciwwskazań, ale mamy sie jeszcze wstrzymać. No i oczywiście sex z prezerwatywą tylko i wyłącznie. My w sumie nie lubimy z , ale czego się nie robi z miłości.
Dlaczego tylko z prezerwatywa??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Żeby nie wyhodować bakterii lub czegoś innego... A Wy nie stosujecie zabezpieczenia?
Może też dojść do stanu zapalnego...niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
My dokladnie 28 listopada kochaliśmy się po raz ostatni... Przez ten cały czas staramy się częściej przytulać i próbujemy wytrzymać.
-
nick nieaktualnyHej ja juz po zakupach
malamyszka tak sperma rozmiekcza szyjke ale pod koniec ciazy...
Nie daj sie zwariowac bo pewnie masz te informacje z internetu.
U Nas sex normalnie, bez zabezpieczenia, wytrysk do srodka i wszystko jest ok. Lekarz nie widzi przeciwwskazan.
Cos slodkiego zjem od czasu do czasu ale specjalnie mnie nie ciagnie.
Z owocow pomarancze i jablka zjem z przyjemnoscia.
No i mam swoj sposob na zaparcia. Dziennie po poludniu kiszony ogorek, rano z toaleta nie ma najmniejszego problemu
Faworki - nigdy nie robilam, moge prosic o w miare prosty i sprawdzony przepis?niecierpliwa, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Moj sprawdzony przepis to 1/2 kg maki, szczypta soli, 4 zoltka, duzka smietana 12% lub 18% i 1/2 lyzeczki proszku do pieczenia. Wyrabiasz ciasto, tniesz, przeciagasz faworki i smazysz w glebokim goracym tluszczu, ja smaze na oleju. Potem jak przestygna posypujesz cukrem pudrem
Cassie, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:Powiem Ci, ze nawet jak lekarka da zielone swiatlo to i tak pewnie bede sie bala
-
Cassie tak chodzi zapewne o końcówkę ciąży, ale mimo tego jeśli będzie można tylko z zabezpieczeniem, to tak będzie. Nawet nie pamiętam kiedy ostatnio używaliśmy gumek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:49
-
A jeśli chodzi o imiona...
https://m.facebook.com/care4two/photos/a.1454407148138662.1073741828.1408125002766877/1565183733727669/?type=1&source=48&refid=8&_ft_=qid.6107491535427165601%3Amf_story_key.-7933976181422463823&__tn__=E -
Niecierplwiwa toż to nie kropek, a kawał dziecia i to jakiego fajnego
super, że udało się uchwycić moment "machania" :)Mój też machał, lejarz cyknął, ale jakoś fotka się nie zrobiła z rączką
może następnym razem
Malagosia extra to Twoje bobo
Ainer co też Ci przyszło do głowy? jaka kaczka?
Andzia idziesz prywatnie na 3/4d czy masz w pakiecie?
To mi teraz narobiłyście z tym arbuzem, już od jakiegoś czasu za mną chodzi, ale jakoś stłamsiłam w sobie ten smak, a tu bachco prawda i tak moją największą 'zmorą' są maliny, ale sa łatwiejsze w zdobyciu niż arbuzy
małaMyszka, niecierpliwa, Cassie lubią tę wiadomość
-
Co do seksu to ja też bardzo się bałam i od czasu kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży nie serduszkowaliśmy do zeszłego weekendu. Mój A. wyjechał teraz na 2 tygodniowe szkolenie i teraz nie mamy możliwości się przytulać czy całować i stwierdziłam że przed jego wyjazdem zrobimy długą grę wstępną a później szybki numerek i to nam da na jakiś poczucie bliskości. Powiem Wam że to był tylko plan... jak się rozkręciłam to zniknęły wszelkie objawy i skończyło się upojnym seksem
i nie żałuję bo naprawdę było extra i pomogło mi się to odprężyć.
Także te dziewczyny które nie mają zabronione przez lekarza to śmialo spróbujcie, jeżeli nic nie będzie Was bolec czy sprawiać dyskomfortu to cieszcie się z przyjemności a napewno i dla Waszego malenstwa bedzie to też dobremałaMyszka, niecierpliwa, Cassie, gosia.b lubią tę wiadomość