SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
3/4d mam w pakiecie chciał mi dać skierowanie ale nie skorzystałam bo mam 36 lat i łapię się a darmowe ale musziałam bym do Krakowa jechać a to 40 km i pewnie czekać w kolejce wiec postanowiłam ze idę prywatnie bo mam tuz pod nosem. Sex w ciąży jest wespieczny dopuki nie ma plamień i krwawień . My normalnie od początku to robimy uważam tylko w czasie tym o miałam bym mieć okres bo tu trzeba troszkę bardziej uważać .A tak rozkurcza się na końcu ciąży. A przecież nasze mamy tez normalnie uprawiały sex to teraz lekarze jakoś zabraniają wszystko . A jak Ciążą jest silna przetrwa wszystko kiedyś nie było usg i badań a nasze mamy nas zdrowe rodziły . Podobno w ciąży się niczego sobie nie odmawia jak organizm ma ochotę na słodycze to się je je a nie odmawia bo przytyję kg więcej . PO CIĄŻY JEST CZAS NA DIETĘ NIE TERAZ
Aga89, małaMyszka, niecierpliwa, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Narobiłyście mi ochoty na faworki..
Przed ciążą jadłam słodkie ale tylko przed okresem a teraz nic innego niż słodycze mogłoby nie istnieć
Mój M też już marzy o normalnym sexie ja zresztą też, bo od ponad tygodnia moje libido sięga zenitu.. zawsze sobie jakoś radzimyale oddałabym dużo za porządny sexik
wizytę u mojej gin mam 5 lutego to się dowiem czy dostaniemy zielone światło
Dziewczyny śliczne zdjęcia, tak bardzo się zaczynam stresować usg genetycznym które mam w poniedziałek, oby wszystko było ok staram się przekupić tego małego człowieka zakupami dla niego zobaczymy czy będzie współpracował z mamusią i pokaże się piękny zdrowy i silny ehhhh...niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Ja niestety od poczatku ciazy zero sexu, juz chyba oboje wariujemy :p Na ostatniej wizycie pytalam gina o wspolzycie i powiedzial nam tak, ze sex w ciazy absolutnie nie jest grozny, ale... W zwiazku z tym, ze przyjmuje calkiem sporo lekow, m.in. luteine dopochwowa 3x1, to bardziej jestem narazona na uszkodzenia mechaniczne, a dodatkowo, w nasieniu znajduja sie enzymy, ktore moga powodowac skurcze. Niestety do najblizszej wizyty (tj. do wtorku) nadal mamy szlaban. Co dziwi mojego meza, to ja go namawialam, ze moze kupimy prezerwatywy i sobie zafundujemy jakis delikatny sex, ale wyglada na to, ze ma wiecej silnej woli niz ja. Ale czego sie nie robi dla dziecka :p
Jak ktos nie ma wyraznych przeciwskazan, to nie zalujcie sobie
Udanego dnia :*niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Byłam dziś w labo na badaniach, m.in na krzywej cukrowej- Świństwo !!!! FUUUUU! W życiu nie miałam nic gorszego w ustach! Oczywiście nie wiedziałam,że można mieć ze sobą cytrynę i spożycie tej trucizny jest pewnie lepsze, więc wzięłam to na klatę
A później siedzenie 3h i co godzinę pobranie.
Co do sexu w ciąży, my zapytaliśmy chyba po 8tc czy możemy- nie było przeciwwskazań. Ale powiem Wam szczerze,że próbowaliśmy 2 x ale ja mam jakąś blokadę w głowie,że coś się stanie i przez to nie sprawia mi przyjemności. Być może jak minie 16tc i te największe zagrożenia miną to wtedy się coś we mnie odblokuje.
A mam do Was pytanie- czy Wy odczuwacie kłucia i ciągnięcia w brzuchu? Ja szczególnie jak kicham lub kaszlę albo jak się przemęczę- trochę mnie to martwi,ale wyczytałam ,że więzadła macicy się rozszerzają i może to jest powodem. A jak jest u Was?małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mama zrobiła racuchy z jabłkami oraz sok z buraków, marchwi i jabłkek (bo mi hemoglobina spadła do 11,9), tato przywiózł i tak się objadłam, że szok. A na kolację planuję pastę z makreli wędzonej, jajka i cebulki:)
Na 16:45 idę do lekarza, trzymać kciuki proszęmałaMyszka, sylwucha89, Aga89, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
W ogole dziewczyny, czy ktoras z Was tez tak czesto kicha?? Nie ma dnia, zebym nie kichala po kilka kilkanascie razy a ani uczulona ani przeziebiona nie jestem...
Paula a makrele wedzona mozna jesc?? Bo ja czytalam, ze nie bardzo
Babka ziemniaczana w piecu, tylko troche sie obawiam czy to wszystko sie zsiadzie i nie bedzie plynna?? Choc dalam wiecej kaszy manny niz w przepisie
Edit* Juz widze, ze ladnie sie zsiadla, a zapach w domu boski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 15:08
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak chce mi sie kichnac to siadam u zginam nogi bo na stojaco jak kichnelam to myslalam ze macica mi wyleci...
Mam straszne zawroty glowy i bol piersi dzisiaj. Czyli z malenstwem wszystko ok. Daje mamie znac ze rosnie. Kocham tego szkraba bardzoniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wstałam... I nadal nie mam na nic siły...
Idę z psem i zjem zupę ogórkową to może lepiej mi się zrobi...
Co do kichania to jak leżę to odwracam się na bok i zginam kolana. Na stojąco lekko uginam kolana i pochylam do przodu.
Wędzonych ryb chyba w ogóle nie można? Na razie unikam wszelkich wędzonek...bosa lubi tę wiadomość
-
Nawet wędliny staram się kupować gotowane... W mięsnym jestem dość często bo mają dobry ser hehe hehe i przy okazji mówię, że chciałabym wędlinkę najlepiej gotowaną...może jakąś szynkę i kobiety zawsze doradzą mi pyszne przysmaki. Ostatnio musiałam być całkiem zielona lub miałam na twarzy wszystkie kolory tęczy bo babeczka odradziła mi taką z malutka ilością tłuszczyku i poleciła inną...
niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość