SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też własnie się zbieram na zakupy ale zebrać się nie mogę.I tak siedzę w szlafroku przed komputerem
Ja w nocy się zestresowałam bo poszłam na siku, podcieram się a tam na papierze krew.Nie czerwona tylko taka blado różowa ale krew.No i miałam pół nocy z głowy. Ale wyczytałam, ze po badaniu i usg może się pojawić, bo jakieś podrażnienie mogło być.Trochę się uspokoiłam bo teraz już jest wszystko w porządku.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej,
Dziewczyny super fotki
Ja obudziłam się o 2.30 i do 6.00 nie mogłam usnąć więc grałam w Słowotok
Od początku ciąży przytyłam 1 kg więc nie jest źle
Rano się wystraszyłam bo wydaje mi się ,że wszystkie moje objawy ciążowe zniknęły, brzuch zmalał,brak mdłości i nie czuję się jakbym była w ciąży hmmm nie wiem czy już świruję czy to z niewyspania... a wizyta dopiero za tydzień buu też tak macie?małaMyszka, niecierpliwa, Zetka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:
Rano się wystraszyłam bo wydaje mi się ,że wszystkie moje objawy ciążowe zniknęły, brzuch zmalał,brak mdłości i nie czuję się jakbym była w ciąży hmmm nie wiem czy już świruję czy to z niewyspania... a wizyta dopiero za tydzień buu też tak macie?
Spokojnie,u mnie w ciągu dnia jedyny objaw to ból piersi,wieczorem czasami mnie mdli,ale do wieczora nie czuje ze jestem w ciazy:P
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Bosa ja tak mam... Najgorsze jest wkręcanie sobie, że coś jest nie tak... Dlatego śpię w dzień, jak się budzę to brakuje mi czasu na schizowanie...
Chyba kupię sobie wagę... Boję się, że jedząc regularnie, wręcz co do minuty zamiast unormować wagę tyję na potęgę...bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Moja gin mówiła, żeby uważać na owoce, bo one powodują, że waga rośnie. Zamiast litra soku, mam wypić szklankę. Zamiast jedzenia samych owoców, jeść mniej co 2-3 godz. A między obiadem a kolacją zjeść jakiś owoc. Często jem np. jabłko między drugim śniadaniem a obiadem. W ten sposób nie chodzę głodna i tym samym nie opycham się 2-3 posiłkami do syta... jak to było kiedyś.
bosa, Cassie lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odp. Czyli nie jest jeszcze ze mną tak źle heheh
A dziś sobie zrobię faworkimałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Niecierpliwa podziwiam Cię i Twoją silną wolę.
Ja przed ciążą uwielbiałam słodycze a teraz mi nie wchodzą. Ciekawe czy tak mi zostanie tez po ciąży? chyba nie
Karolinka rozbiłaś bank i przebiłaś moje faworki hehe
małaMyszka, niecierpliwa, Kkarolinaaaa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzwon, dzwon lepiej dmuchac na zimne moim zdaniem
Zadzwoniłam. Pani doktor powiedziała, że nie powinno być krwawień i plamień to ale jeśli są to nic z tym nie zrobimy. To chyba przez tego krwiaczka. Jeśli już jest wszystko ok to pewnie od badania, z resztą bóli nie ma a i obfitego krwawienia też, tylko blado różowa krew w minimalnej ilości. Mam się powstrzymać od stosunków i gorących kąpieli.niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość