SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!Super zdjęcia!
I wszystko widać, u mnie pani doktor nie jest najlepszym fotografem bo na zdjęciu wygląda jakby moje dziecko miało sam korpus i głowę
Dziś w planach obiadowych zupa kalafiorowa i kurczak z rożna z frytami!a na podwieczorek gofryyyyyyyyy z bitą śmietaną i borówkami (Cassie zainspirowałaś mnie ostatnio;)
Miłego dnia!niecierpliwa, małaMyszka, Cassie, bosa lubią tę wiadomość
-
Wzięłam się za robienie obiadu. Obrałam ziemniaki do zupy i stwierdziłam że jestem głupia... No i trzeba ugotować ogórkową...
Niecierpliwa na kiedy masz termin bo jesteś tylko 1 dzień za mną wg suwaczkaCassie, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja to chyba miałam szczeście bo do tej pory nie wymiotowałam ani raz, czasem mnie muliło ale bardzo rzadko może tak z 5 dni licząc, za to męczyła mnie zgaga, ale poki co odpukać, jest spokój. Co do zachcianek to czasem mam ale staram sie miec zawsze coś kwaśnego i na wszelki wypadek slodkiego chociaz od poczatku ciąży calkowicie odrzuciło mnie od slodyczy.
U mnie też dzis ogórkowa a pozniej na pierożki ruskie do tesciowej:)
U mnie w moczu tez wyszły jakieś bakterie, wizyta w przyszły piątek zobaczymy co mi powie a tak to wszystkie wyniki ok:)małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też myślę o tym, żeby wsiąść do samochodu i pojechać na zakupy, ale zaczęłam gotować zupę i wrzuciłam do niej marchewkę... Teraz ledwo mogę wytrzymać... Zrobiłam herbatę owocową ale mam wrażenie że przytulę po raz pierwszy porcelanę... No i nie mam pomysłu na drugie śniadanie...
bosa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny piękne zdjęcia a jakie widoczne już :)Ja tez miała te szczęście że może 5 razy tylko wymiotowałam i poza tym nic mi nie jest tak można w ciąży chodzić tylko dużo śpię nigdy tyle nie spałam
A ja dopiero w poniedziałek idę na Prenetalne na 3d i 4 d zobaczymy jak będzie już jestem ciekawa
Cassie, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba dzisiaj dzien zlego samopoczucia...
Gofry chetnie bym sama zrobila ale po ostatniej akcji kiedy mi sie gofrownica skleila wywalilam ja ze zlosci na smietnik... (wiem glupota).
Wazylam sie dzisiaj rano, od poczatku ciazy mam 1,5kg na plusienie jest zle.
niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mi tez jakies 3 razy krew z nosa poleciala co mi sie nie zdarzalo wczesniej.
Po porannych wymiotach teraz mi sie unormowalo, popijam wode z cytryna i chyba naprawde zadzialaloRano bylam na zakupach i w sklepie zaczelo mnie mulic i kupilam tictaci i tez pomoglo
Jeszcze muszę kupić pastę do zębów, bo nie wszystkie mogę używać - są za słodkie i mdli mnie od samego mycia.niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość