SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Całkiem możliwe, teraz możemy zupełnie inaczej reagować nawet na sprawdzone kosmetyki. Tak jak z jedzeniem, teraz nie możemy patrzeć na coś co wcześniej uwielbiałyśmy.Ehhh dziwny stan ta ciąża
Pełen zaskoczeń i niespodzianek
Cassie, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
euforia wrote:Gratuluje udanych wizyt!!!
Pisałyście o imionach, dla chłopca podoba mi się kilka, a dla dziewczynki tylko jedno więc nie będzie problemu, jeżeli okaże się dziurawiec
Odebrałam dzisiaj wyniki badań, no i niestety nie są idealne, w badaniu krwi od normy odbiega:hemoglobina, hematokryt, P-LCR, eozynofile- na szczęście tylko delikatnie więc mam nadzieję, że w ciąży to normalne. Czy u Was też się różniły od norm?
Okazało się również że badanie moczu nie jest prawidłowe, w moczu znalazły się liczne nabłonki płaskie i bakterie, poczułam się trochę przepraszam za wyrażenie jak " brudas" pomimo że zawsze wydawało mi się bardzo dbam o higienę osobistą.
Za ok 1,5 tyg będę mogła to skonsultować z ginekologiem
Też dziś robiłam badania i mam to samo, obniżona hemoglobina, hematokryt i eozynofile, a w moczu bakterie dość liczne. W poniedziałek idę do gin, więc zobaczymy co powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:16
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane dlugo mnie nie bylo, czy byly jakiws pytania prawne do mnie? Co Wy z ta babka ziemniaczana, musze chyba zrobic chociaz u mnie w domu gotuje narzeczony... slub niedlugo za trzy tygodnie, obawiam sie ze suknia na ostatna chwile bedzie za ciasna... juz jest ledwo ledwo...nasza wizyta we wtorek. Od poniedzialku boli mnie brzuch, dokladnie tylko wvtym miejscu gdzie jest dziecko, podczas badania lekarka dala mi wyczuc. Podejrzewam ze to przez ta pieprzona prace, nie moge pojsc na l4, czekam az mi.zmienia umowe i juz tam chyba nie wroce... dojrzewam do decyzji o zmianie zawodu. Zal troche bo prawo i aplikacja kosztowalo mnie 8 lat nauki, o podyplomowych nie wspomne, mam 33 lata, dziecko w drodze...ale juz nie moge. Mysle o logopedii i psychologii, jak uwazacie? Gratuluje wszystkim udanych wizyt, buziaki.
małaMyszka, 0na88, lys, niecierpliwa, sylwucha89, mamasia lubią tę wiadomość
-
kochane sorki, ale jestem wypompowana i nie mam siły Was nadrabiać. Ale jutro na 100 % doczytam.
weszłam tylko powiedzieć, że byłam na usg genetycznym, i jak doktor powiedział "nie mam wskazań do dalszych badań". Malutek urósł, crl =63,4, przezierność 1.8, kość nosowa i inne pomiary ok. Termin porodu wg crl 31.07 ,znając mnie polowa sierpniaMogę iść spokojnie spać
karaluchy pod poduchy
lys, niecierpliwa, Aga89, Cassie, Aska87, magda sz, sylwucha89, mamasia, małaMyszka, gagat82, olinka, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
Czy na test Pappa mam isc na czczco ?
Ofka skoro masz dosc to pieprznij to - podobno zmiany sa dobrea ludzie zawsze boja sie zmian . Trzymajcie za mnie jutro kciuki , zdam relacje po wizycie co i jak
)
sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość