SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie ja też sie zdrzemnęłam... 3 godziny hahaha hahaha
Z przedszkolem to jakaś paranoja... Zanim się zdecydujemy to pewnie będą takie jak kiedyś... W sumie to mam tak przebiegły plan, że nawet nie myślę o przedszkolu...
Imiona - Mrówka - nieeeeeeeeeeeee to już się komuś w du*pie poprzewracało chyba... Cześć, jestem Mrówka...a ty? Cześć jestem Mrówkojad - mamy problem???? Hehehehe
Dziś na obiadzik mam ziemniaczki, pierś w panierce i mizerie! Właśnie zaczynam szamaćbosa, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
dziewczyny
u mnie ostatnio bardzo słabo z apetytem.. nic mi nie smakuje. dziś nawet poszłam do sklepu i powiedziałam sobie że obojętnie co kupie nie będę patrzała czy zdrowe czy nie drowe. ale niestety nic nie znalazłam. mdłości dalej meczą
wizyta dopiero w wtorek a tak się denerwuje takie mam dziwne myśli w głowie...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
W urzedach w takich sytuacjach mogliby prosic najpierw rodzicow o zmiane imion na cos w rodzaju Paranoja
Z cala pewnoscia byloby to niezwykle oryginalne imie. A dopiero pozniej mogliby sie godzic na zarejestrowanie dziecka z takim czy innym dziwacznym imieniem
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Sana ja do Ciebie wysłałam zaproszenie, zaakceptowałaś i potem linka do facebooka, ale nie dostałam zaproszenia do gupy, ani informacji, że wysłałam Ci coś nie tak...
co do wizyt na NFZ ja chodzę do lekarza i mam usg na każdej wizycie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po Usg genetycznym. Fasolka ma juz 6,5 cm
. Wszystkie pomiary wyszly w porzadku a wiek dokladnie taki jak wedlug OM. Dzodzia byla strasznie leniwa i lekarz mial ciezko z pomiarami. Ale jest ulga bo wszystko w porzadku. Tylko torbiele sie nie wchlaniaja, ale moze jakos to bedzie
Kkarolinaaaa, euforia, mamasia, lys, KasiaeN., małaMyszka, Cassie, Zetka, 0na88, Sana, gagat82, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt!!!
Pisałyście o imionach, dla chłopca podoba mi się kilka, a dla dziewczynki tylko jedno więc nie będzie problemu, jeżeli okaże się dziurawiec
Odebrałam dzisiaj wyniki badań, no i niestety nie są idealne, w badaniu krwi od normy odbiega:hemoglobina, hematokryt, P-LCR, eozynofile- na szczęście tylko delikatnie więc mam nadzieję, że w ciąży to normalne. Czy u Was też się różniły od norm?
Okazało się również że badanie moczu nie jest prawidłowe, w moczu znalazły się liczne nabłonki płaskie i bakterie, poczułam się trochę przepraszam za wyrażenie jak " brudas" pomimo że zawsze wydawało mi się bardzo dbam o higienę osobistą.
Za ok 1,5 tyg będę mogła to skonsultować z ginekologiemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a co sądzicie o takich opasakch przeciw mdłościom
http://www.cefarm24.pl/22503,sea-band-opaska-przeciw-mdlosciom-dla-doroslych-x-2-szt.html
jakie są wasze opinie..
-
euforia mi mocz też wyszedł źle i lekarz kazał zrobić posiew. nie wiem, czy na fundusz się da, ja robiłam prywatnie. na kolejnej wizycie mam pokazać i wtedy będzie lekarz wiedział,czy trzeba coś przepisać,czy nie. na wyniki trzeba czekać jakieś 3dni. bo oni patrzą czy coś się wyhoduje po 48h.
-
amysia wrote:euforia mi mocz też wyszedł źle i lekarz kazał zrobić posiew. nie wiem, czy na fundusz się da, ja robiłam prywatnie. na kolejnej wizycie mam pokazać i wtedy będzie lekarz wiedział,czy trzeba coś przepisać,czy nie. na wyniki trzeba czekać jakieś 3dni. bo oni patrzą czy coś się wyhoduje po 48h.
Ja też robiłam prywatnie tzn w Luxmedzie, mam wszystkie badania w pakiecie, czyli najlepiej zrobić teraz posiew zanim pójdę do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:44
-
Dziewczyny nieśmiało pytam, czy mogę dołączyć do sierpniowek? Termin na 27.08.2015. Byłam cały czas w wrzesniowkach, ale nie za dobrą atmosfera tam panuje... poza tym tak oficjalnie jestem sierpniowką. Wiec pytam nieśmiało o możliwość dolaczenia.
udało mi się zajsc po pół roku starań z pomoca bromergonu.
miłego wieczoru dla Wszystkich.
Paula_071, lys, Aga89, Cassie, małaMyszka, mamasia, Aska87, Zetka, 0na88, sylwucha89, Sana, gagat82, gosia.b, Katarka, Maniuś lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny