SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Staraczka a jak u Ciebie z terminem owulacji? Mi wychodziłby 14.08 może to będzie ten dzień..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Kkarolinaaaa wrote:Kurwa jego mac ! Nie wytrzymam tak mam dość tych zasranych upałów ze nie ogarniam !!!!!!! TO POLSKA a nie AFRYKA do cholery !
//////
Chce juz urodzic, chce chłodu..ja juz nie mam sił ...
Karola normalnie z ust mi to wyjęłaśA mnie dodatkowo w krzyżu coś ćmi (ból wkurzający jak ból zęba
) nie lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:30
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
no to witam was w klubie
upaly sa afrykanskie az zyc sie odechciewa...... !!!!! wez tu czlowieku lez na poporodowej w taki upal ! dupa to sie odparzy na tych ich zasranych lozkach !!
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Kkarolinaaaa wrote:Kurwa jego mac ! Nie wytrzymam tak mam dość tych zasranych upałów ze nie ogarniam !!!!!!! TO POLSKA a nie AFRYKA do cholery !
//////
Chce juz urodzic, chce chłodu..ja juz nie mam sił ...
Szczerze Wam wspolczuje, jak sobie przypomne jak przechodzilam ostatnia fale upalow w ciazy to szkoda gadac, tylko plakalam bo sobie poradzic nie umialam, a to bylnj zaledwie pare dni, a teraz juz 2 tydzien idzie. Jak bylam w ciazy to czy bylo chlodno czy goraco w nocy lalo sie ze mnie, a maz pod szyje przykryty, a teqgaz na odwrot mi juz tak te temperatury nie dokuczaja, za to on moczy posciel jak Julka pieluchyPaula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lady właśnie weszłam na wrześniówki i widziałam
pytam się właśnie mojej córy- No i co nie wstyd Ci? co za osiołek!
oj tam oj tam wie mała co robi
urodzi się wtedy kiedy ona chce
daj jej wybrać
pierwsza ważna decyzja w jej życiu
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My po wizycie.Leon przybrał na wadze.Na twarzy wysypka lojotkowa -myć szarym mydłem.Co do ukrywania dostaliśmy nowe krople na ulewanie i kolki. Poza tym okaż zdrowia.Waży 4150g
. A i następna wiadomość i położna i pediatra wybily mi karmienie moim mlekiem.Leon się nie najada,ja się denerwuje poza tym powoli tracę pokarm i stwierdzili,że trzeba wybrać mniejsze zło.Podobno najlepsze co leci z cyca to w pierwszym mscu więc co mogłam to mu dałam. Poza tym stwierdzily ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko.I tak od początku go dokarmiamy mm więc oszukiwanie siebie i jego jest bezsensu. I od wczoraj je tylko mm.Mam już nie próbować przystawiam i nie odciągnąć.Zbadala mi dr piersi i mówi że flaczki,za dużo tam nie ma więc się spali szybko.No i nie kazała mieć wyrzutów sumienia.
Pierwsze co zrobiłam po przyjściu do domu to napilam się pepsi;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:50
niecierpliwa, Paula_071, magda sz, zabka11, futuremama, Maniuś, witaminkab, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:My po wizycie.Leon przybrał na wadze.Na twarzy wysypka lojotkowa -myć szarym mydłem.Co do ukrywania dostaliśmy nowe krople na ulewanie i kolki. Poza tym okaż zdrowia.Waży 4150g
. A i następna wiadomość i położna i pediatra wybily mi karmienie moim mlekiem.Leon się nie najada,ja się denerwuje poza tym powoli tracę pokarm i stwierdzili,że trzeba wybrać mniejsze zło.Podobno najlepsze co leci z cyca to w pierwszym mscu więc co mogłam to mu dałam. Poza tym stwierdzily ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko.I tak od początku go dokarmiamy mm więc oszukiwanie siebie i jego jest bezsensu. I od wczoraj je tylko mm.Mam już nie próbować przystawiam i nie odciągnąć.Zbadala mi dr piersi i mówi że flaczki,za dużo tam nie ma więc się spali szybko.No i nie kazała mieć wyrzutów sumienia.
Pierwsze co zrobiłam po przyjściu do domu to napilam się pepsi;)
Ja bym się napiła piwa;) Najważniejsze, że maluch jest zdrowy
niecierpliwa, ekropka, Aga89, futuremama, psioszka11, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Lady Savage wrote:
oj tam oj tam wie mała co robi
urodzi się wtedy kiedy ona chce
daj jej wybrać
pierwsza ważna decyzja w jej życiu
Niekoniecznie, jeśli ciąża kończy się indukcją lub planowym cc.
W ogóle się nie stresuję, a za 13 godzin będę mamąLeżę na kanapie, popijam Bavarię, klima leci, zaraz zjem porządną "ostatnią wieczerzę" przed jutrzejszym dniem postnym.
Mamasia - super, że Was wypuścili. Jutro zajmuję Twoje łóżko. Bardzo gorąco jest w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:56
magda sz, zabka11, 0na88, kasiuleek, Weridiana, mamasia, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Po wieczornym KTG znowu skurcze. Znów mnie położna z dziwnym uśmieszkiem pytała czy czuje te skurcze
Magdasz Ty mnie nie denerwuj ze to szarpie cie od pępka to znak rozpoczynającego się porodu bo jak szłam po korytarzu to tak mnie szarpnelo ze nie byłam w stanie kroku zrobic. Jakby mi Natalka pępek próbowała wciągnąć do środka i wypchnac go przez szyjkę.
Wiecie jaki numer zrobiłam. Miałam ogromną ochotę na lody a bufet juz nieczynny. To w ciuchach szpitalnych i opaska szpitalna wsiedlismy do samochodu i pojechaliśmy do Lidlasię bałam ze ktoś mnie opieprzy ale chyba nikt się nie zorientował. A lody były pyszne :-d taki spontan
niecierpliwa, Paula_071, Aska87, magda sz, zabka11, 0na88, Maniuś, Laura, kasiuleek, Weridiana, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość