SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam kciuki! Czekamy na wieści!
Magda mam nadzieje, ze dołączysz dziś do rodzących.
Ja dopiero wstaje, bo znowu w nocy źle śpię a rano dobrze. I biorę się za jakieś porządki póki mi nie świeci w okna. A potem relax ☺małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Za wszystkie rodzace zaciskam mocno kciuki !
Magda_sz a niech Ci cholera te wody u fryzjera odejda !
Nie moge malej odciagnac od piersi , ledwo na oczy patrze- possie 10 min i przysypia wiec ja smyram po policzku , brodzie ,stopie pociagnie z 3 razy i odplywa wiec ja odkladam i po 3 minutach znow placz ze chce cyca.. possalaby raz a porzadnie .małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Za wszystkie rodzace zaciskam mocno kciuki !
Magda_sz a niech Ci cholera te wody u fryzjera odejda !
Nie moge malej odciagnac od piersi , ledwo na oczy patrze- possie 10 min i przysypia wiec ja smyram po policzku , brodzie ,stopie pociagnie z 3 razy i odplywa wiec ja odkladam i po 3 minutach znow placz ze chce cyca.. possalaby raz a porzadnie .
Julka od 1,5 h wisi na cycku i dokladnie takie same akcje robi. Woda pluje, a na cycku wisi. Doradca laktacyjna mowila, zeby podczas jedzenia nie uruchamiac dziecka smyrajac po stopie, broda, policzek, karczek, ale nie stopa0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ainer ja miałam po porodzie spuchniete nogi okropnie, jak chodziłam to aż czułam chlupanie wody w stopach. A najdziwniejsze, że w ciąży nie puchlam wcale. Opuchlizna przeszła sama, jakieś 3 doby po porodzie,jedyne co robiłam to moczylam w zimnej wodzie i starałam się jak najwięcej trzymać stopy w górze.
ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
A co do boli partych to mnie wcale nie bolały, w przeciwieństwie do normalnych skurczy po oksytocynie ,przy których wylam z bólu. Czułam tak jakbym robiła kupę pi prostu. Sorry ze doslownosc, nie jest to może zbyt piękne porównanie, ale naprawdę miałam takie wrażenie
niecierpliwa, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Lily urodziła się SN 11.08 o godz. 11.05.
56 cm i 3330g
Poród był ciężki i bez ZZO nie dałabym rady.zabka11, Aska87, AgaSad, Laura, aaaaga, 5ylwia, Amberla, niecierpliwa, Magd, Magd, magda sz, Lady Savage, Cassie_DE, psioszka11, Ewa123, Maniuś, Martucha86, Griszanka, Hermiona, witaminkab, justyna14, 0na88, Paula_071, futuremama, Weridiana, ainer85, Neyla, mamasia, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Dziewczyny kp i z butelki odciagnieye. Jakie butelki maciebimitujace cycka? Niecierpliwa czy cos Ci doradca laktacyjna polecala? Ja za tezy tyg. Wracam na zajecia ale nie chce zeby maly oduczyl sie ssac cycka.
Ja uzywam aventa glownie, pytala jaka mam butelke powiedziala, ze jest ok
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny