SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Aga , Lys - gratuluje
niecierpliwa wiem o czym mowisz, ja juz sie poplakalam z niemocy - troche mi lepiej
Ja nawet nie mam czasu poplakac, bo tata ja uspil myslalam, ze po takiej ilosci mleka to z 3 h pospi, polecialam posprzatac lazienke, a obiad to juz polykalam jak sie obudzila po godzinie!!! i teraz znowu wisi na cycku0na88, Laura lubią tę wiadomość
-
Urodzone
o 9:40, 3200, 53cm. Taki grzeczny ze szok! Ladnie zlapal za piers od razu, mam pokarm
Tomek
Martucha86, staraczka24, psioszka11, niecierpliwa, 0na88, zabka11, Laura, Lady Savage, aaaaga, 5ylwia, Griszanka, magda sz, Weridiana, Aska87, easymum, ekropka, Maniuś, Hermiona, witaminkab, justyna14, Neyla, rybka1988, kasiuleek, Miru, mamasia, lys, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mamusiowe dziewczyny wielkie gratulacje!
Byliśmy dziś na pobraniu krwi Leonkowi dzielny kochany zniósł dobrze.Na szczęście z paluszka Pani mu pobrala bo naczytalam się ze z główki i już mnie brzuch z nerwów rozbolal.
Poza tym jakoś dajemy radę.Trochę wczoraj miałam stracha bo Leon pił dnia i noc Nie zrobił kupy ale to przez to że teraz je tylko mm i wodę pije,ale dziś rano prezent-piękna kupa.Sorki ale nigdy nie myślałam że będzie mnie cieszyć kupa;)
No i najważniejsze-jedziemy dziś do rodziców na kilka dni.Boże wracam do żywych!Tam znajomi,mów tereny i lepsze samopoczucie;)zabka11, niecierpliwa, magda sz, Weridiana, Maniuś, Paula_071, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Aga,Paula- gratulacje!!!!
Psioszka- super ze samopoczucie twoje coraz lepsze! Oby juz tak zostalo
Magda sz jak wroci od fryjera to bedzie miala co robic na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:28
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Kochane forumowe ciocie Natalka przyszła na świat o 8:40 przez CC. Ważyła ok 3500 ale zestresowany tatuś dokładnie nie zapamiętał. Jestem zakochana w małej po uszy
Gratulacje!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lys, Aga i Paula gratulacje
Paula daj znac jak Cię dadza na normalna salę chyba że rzeczywiście do mnie trafisz
Super wiadomosci. Teraz zycze szybkiego dochodzenia do siebie
My dzis bez lamp, tylko obserwujemy. Niestety chyba nas jutro nie wypuszcza tylko jeszcze beda obserwowac. Mam jednak cicha nadzieje ze jutro rano zbadaja krew, bedzie ok i jednak wypuszczaTylko CRP ma 6,2 a norma do 5. Niech też szybko spada i doooom
Co do pająków to najlepsza akcja... Tutaj skurcze bolą, prysznic był zbawieniem a tu pająk taki gruby w kabinieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:44
zabka11, magda sz, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Niekoniecznie, jeśli ciąża kończy się indukcją lub planowym cc.
W ogóle się nie stresuję, a za 13 godzin będę mamąLeżę na kanapie, popijam Bavarię, klima leci, zaraz zjem porządną "ostatnią wieczerzę" przed jutrzejszym dniem postnym.
Mamasia - super, że Was wypuścili. Jutro zajmuję Twoje łóżko. Bardzo gorąco jest w szpitalu?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, gratuluje zdrowych dzieciątek!
ja już się modlę do wszystkiego, żeby Malutka się wyszykowała w najbliższym czasie.
Dziś jestem po wizycie, aktualnie 38tc i Miśka ma 2700g. Lekarka stwierdziła, że generalnie w normie ale malutka, jak u Was z wagą dzidziulków? Mam nadzieję, że moja do 3kg dobije. Rozwarcie na 1cm, główką jest baaaardzo nisko co czuje, dzisiaj ledwo chodzę. Ja już chcę być po!magda sz, zabka11, Laura lubią tę wiadomość
-
Paula, Aga super i jak punktualnie z godzinną przerwą hehe
Gratulacje
Wpisałam na stronę ale znów w połowie ucina w przeglądarce Mozillamuszę poczytać czemu tak się dzieje bo adminy z belly nic mi nie odpisują.
Wróciłam od fryzjera, podcięła mi koncówki, grzywkę którą ostatnio opitoliłam nożyczkami do mięsa no i podziergała mi te włosy że czuje się kilogram lżejszaPozniej foto wrzucę.
Tymczasem nawet sok Tymbark przeciwko mnie... hehe i jak ja mam przestać myśleć o porodzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da75af93af70.jpgniecierpliwa, Lady Savage, zabka11, AgaSad, Laura, Paula_071, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość