SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Paula;)
MagdaSz jak tam Twoje skurcze ????
Cxy Wy tez tak macie? Leze na lewym boku dostaje silnego ataku kolki nerkowej... leze na plecach to sie dusze, leze na prawym boku to mlody wsadza mi glowe pod zebra... siedze to robi to samo z glowa... stoje to bardzo boli mnie kregoslupto jak ja mam spac i za dnia funkcjonowac ???
Sorry ze tak narzekam, ale te bole sa juz nie do wytrzymaniazabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
5ylwia- zazdroszcze widoku spadajacych gwiazd...ja wlasnie wtedy zrezygnowana poszlam pod prysznic, a obserwowawalam niebo prawie 2godz!
Aaagata- zazdroszcze i trzymam kciuki!!!
Futuremama- zycze piatkowego powrotu do domku!
Paula,Aga-kciuki zacisniete!!
Magda- obys do tego fryzjera nie doszla dzisiaj!!!;)i jak Twoje skurczybyki???mam nadzieje ze nie odpuszczaja?
Malamyszka-witaj i wracaj do nas!:)czekamy na relacje!
Ellena-mam tak samo, kazda pozycja jest niewygodna...ale juz niedlugo;)
Dzis kolejny dzien upalowide zaraz zaryglowac okna od slonecznej strony.
Maz w pracy, Juleczka jeszcze spi.
Zjemy sniadanko i umyje okno balkonowe I dachowe w kuchni, zrobie pranie poscieli i nie mam pomyslu na reszte dnia hmmmm...
Jak mi dzisiaj ktos zadzwoni albo napisze jak sie czuje, to przysiegam, nie recze za siebie!
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Juz jestem przyjeta na oddzial, po KTG i badaniu... Idziemy na porodowke, jesli skurcze do 10.00 się nie zaczną to oksytocyna... Boje sie, nie ma co...
Aagata- bedzie wszystko dobrze,zobaczysz!trzymam kciuki i zazdroszcze po cichu!zycze by skurcze sie pojawily samoistnie!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj rodzacym życzę powodzenia bezbolesnych porodow i cudownych pierwszych chwil z maluchami
A nowym mamusiom gratuluje
Ja mam mega kryzys i dola szkoda gadac
-
Bry
Agata trzymaj się! Szybkiego porodu!
Mi się śnił dzisiaj Dominiś że urodziłam go w domu i miał wszystkie zęby i dużo włosów heh i był taki silny a w zasadzie był taki duży jakby miał z 8 miesięcy że wstawał na nóżki i taki rozbrykany był że w ogóle nie chciał leżeć, dziwny sen
Jeszcze mamy chłodek okna pootwierane z nocy na szeroko, wow jak przyjemnie wieje
Sylwia taaak potęga podświadomości wiem wiemWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia dzisiaj!!!
Podczytuje Was, ale nie mam kiedy napisać.
U nas wszystko dobrze moja głodomorra jest kochana i apetyt jej dopisuje;), jutro wraca moja Blaneńka i chyba jej cały dzień z objec nie wypuszczenie tak się stesknilam.zabka11, futuremama, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hejka
ale sie dzieje
kochane trzymam kciuki za Was i za Wasze dzieciaczki
i oczywiscie czekamy na info
My witamy w 39 i mam nadzieje ze juz ostatnim tygodniu ciazy
Zaluje ze wczoraj jak doktorek mi ta glowke wyczul to nie spytalam go czy Maly ma wlosybo jesli to jest prawda z ta zgaga gdy dziecko ma duzo wlosow to Alex bedzie chyba lysy,bo ja mialam zgage moze 2 razy
Syneczku chodz juz do nas-od soboty pogoda lepsza
Pozdrawiam kochaniutkiewitaminkab, kasiuleek, Laura, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam sie w moja 10 rocznice slubumyslalam, ze mala zrobi nam prezent ale niestetu cisza...
Dziewczyny rodzace, trzymam kciuki
Milego dniaAgaSad, zabka11, Neyla, 0na88, magda sz, kasiuleek, Laura, Paula_071, futuremama, Weridiana, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad, ekropka, zabka11, Maniuś, magda sz, 5ylwia, Neyla, 0na88, ainer85, witaminkab, kasiuleek, Laura, futuremama, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny lekkich porodów Wam życzę.. czekamy z niecierpliwością..
W końcu przespana noc.. cudowny chłodek po deszczu. Oj coś czuję że dziś będę miała powera. 40 tydzień.. nie wierzę! Kiedy to zleciało?
Pati wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Dzień się dopiero zaczął wiec szanse na tak cudowny prezent zawsze sąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:48
-
Manius- lekarz raczej nie moglby raczej wyczuc wloskow, bo przeciez jest jeszcze worek owodniowy.
Pati- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Moze corcia sie namysli i jednak zrobi wam dzis prezent, dzien sie dopiero rozpoczal;)
Aaaga- dolki precz!!!juz tak duuuuzo za nami, jeszcze chwila i wszystkie maluszki, nawet te najbardziej uparte, pojawia sie na tym swiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:53
aaaaga, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Paula- jutro juz szpital, fajnie ze wiesz kiedy usciskasz malenstwo.
Manius- kciuki zacisniete!!!
Co do cisnienia to mnie bolala glowa jak mialam wysokie...moze wlasnie kawka ci pomoze???
Magda sz- jak tam situation?
Pati- zbieralas truskawki na tej plantacji?
5ylwia- moj maz tez popatrzyl na mnie wczoraj jak na kosmite, jak mu powiedzialam ze dzis myje okna
Lys - odezwij sie do nas.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość