SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Jesteśmy w domu. Ogarniam oczywiście chatę zamiast leżeć i odpoczywać, ale nie ma jak. Zapierdzielamy jak dzikie bąki, im szybciej się oporządzimy tym szybciej...
Maly jest cudowny. Zjada ile trzeba. Karmię go co 2 h teraz, żeby mi żółtaczki nie złapał.
Co piękne to to, że od pierwszej godziny karmię piersią. Co prawda przez nakładkę, ale jest postęp.
Czegoś takiego się nie spodziewałam. Mój mąż przygotował nam powitanie. A teściowa zajęła się obiadami. Jak tylko się ogarnę to napiszę co i jak.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b8665f876f7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fda594a8b6ed.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d0aa9987c12.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab5475cf37ce.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44daad2841b4.jpgmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wiem że robią rzadziej,ale on jej Nie może zrobić.Widać że chce,że się pręży A nie może.Liczyłam że w nocy zrobi,ale nic z tego.Choć przestał ładnie noc u rodziców i to w turystycznym łóżeczku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 05:24
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Wiem że robią rzadziej,ale on jej Nie może zrobić.Widać że chce,że się pręży A nie może.Liczyłam że w nocy zrobi,ale nic z tego.Choć przestał ładnie noc u rodziców i to w turystycznym łóżeczku;)
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agata- gratulacje!!
posypalo sie dzieciaczkow tego 13
Magda popraw nam daty na pierwszej stronie:)
Ja sie bardzo dobrze czuje, od 23 juz nie dostaje przeciwbolowego bo nie boli rana.
W nocy zabrali dziewczyne po cc na intensywna terapie, bo dostala jakiegos wstrzasu. Budulka:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 06:23
Weridiana, AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Gratulacje dla nowych mam zdrówka dla was i maluszkow
Ja dzisiaj wizytuje o 8.10 prosze o kciuki żeby coś tam się ruszyło
Miłego dniamagda sz, Laura, Paula_071, zabka11, Neyla, Maniuś, Weridiana, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agata gratulacje! Łatwo nie było widzę, wymęczyli Cię konkretnie ale najważniejsze że już po
Witamy sie i my, ani jednego skurczu całą nocMaja będzie chyba z pod znaku osła a nie lwa
Wiecie co mega mnie uspokoiła wczorajsza wizyta i te usg...przestałam myśleć jak wariatka o porodzie. Czekam już cierpliwie na indukcje-trudno stanie się to czego się obawiałam ale jaki mam kuzwa wybórbyłoby mi bardzo miło jakby się samo rozkręciło no ale... Wczoraj wieczorem tak mi wypychała stópkę do całowania no ale przecie się nie zegnę w pół więc tatuś całował- czułam paluszki pod ręką-coś niesamowitego
W ogóle mam ochotę cyknąć zdjęcie termometru- 24 stopnie w domu! nie wierzęod 3 tyg było ciągle 29-31...
Sylwia trzymam kciukasy żeby nie musiała przeżywać tego co ja po terminie
Griszanka ale ze mnie ślepa gęś- Wszystkiego najlepszego spóznionego ale szczerego! Życzę wymarzonego lekkiego porodu bo to chyba teraz najważniejsze :*zabka11, Neyla, ainer85, Weridiana, Griszanka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru ale boska fotka
Uwielbiam czytać Twoje posty, tyle stresu a teraz taka sielanka w nagrodę
ps. mam nadzieje że jednak urodzę w przyszłym tyg a nie we wrześniu heheh który to byłby tydzień 44
aż tyle to nie pociągnę
Myszka mąż dał czadu z przywitaniemsuper! Synek słodki jak miód
Miru, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Znowu ciężka noc...teraz juz chyba tylko takie mnie czekają. Bol miesiączkowy był na tyle silny, ze chciało mi się wymiotować. Pewnie szyjka się rozwiera. Obym tylko dorwała do środowej wizyty.
A tu kolejne bobaski.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Julka ma od tygodnia bole brzuszka, jest na espumisanie. Dodatkowo lekarl kazala podawabj biogaje i podajemy rano 5kropli espumisanu, w poludnie 5 biogaji i na wieczor 5 espumisanu. Mi zalecila odstawienie nabialu na tydzien, ale gdyby to chodzilo o nabial, to mysle ze miala by jakies zmiany skorne. Nie wiem jvz jak jej pomoc, najgorzej prezy sie nad ranem.
Ellena, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam sie z lezaka.
Nocka tragiczna, wstawalam 4razy...
Pocieszajace jest to ze upaly tylko do niedzieli, w przyszlym tyg ma juz byc bardziej przyzwoita pogoda.
Klucia w pochwie moga oznaczac skracajaca sie szyjke.
Aaagata- czyli jednak skonczylo sie cc.gratuluje synka!
5ylwia- o prosze akcja ruszyla!super!dawaj znac co sie dzieje!
Aaga- kciuki za wizyte zacisniete!
Magda sz- to dobrze ze sie uspokoilas...coz nam pozostalo, musimy czekac na laske maluszkow, az zdecyduja sie wyjsc. U mnie wczoraj w dzien skurcze co 20min, a w nocy ani jednego...wiec dalej siedze jak na bombie....
Na obiad ryz, kotlety jajeczne imizeria.
Trzeba dzis zakupy zrobic bo jutro swieto i wszystko pozamykane- ja pojade po poludniu albo wysle meza jak wroci z tego cholernego remontowanego mieszkania.
Najbardziej chyba wkurza mnie fakt,ze przez ten upal i to bolace spojenie jestem uziemiona w domu, autem jezzdI maz do pracy, w efekcie nie mam sie jak dostac do sklepu grrrr nienawidze byc od kogos zalezna!
Jakby Klara juz byla, to wozeczek i spacerek do biedry, no ale jeszcze widac musze poczekac.
Na dzis zostalo mi prasowanie i trzy dachowe okna.
I przydaloby sie odkurzyc chalupe.
Na tym moja dzisiejsza aktywnosc sie skonczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 07:29
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jest kupa!!!A nawet dwie;)))))))))))
ainer85, magda sz, zabka11, futuremama, Laura, aaaaga, maaadzik1207, Aska87, niecierpliwa, Maniuś, Katarka, Paula_071, kasiuleek, Weridiana, 0na88, lys, Neyla, mamasia, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Moze macie jakis pomysł jak wykorzystac maliny ? Dostałam sporo tego od teścia i nie wiem co z nimi zrobic, szkoda zeby sie zmarnowały a napewno tego wszytkigo nie zjem, mrozic tez nie chce bo nie lubie rozmrazanych owoców, jakies przepisy moze macie ? kurcze..hm..
małaMyszka lubi tę wiadomość