SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska87 wrote:ja już tracę nadzieję że Patryk sam się zdecyduje... w piątek mam wizytę, pewnie ta moja klucha już koło 4 kg oscyluje to mam nadzieję że najpóźniej na wtorek zapisze mnie gin na cc ... już ostatnio sugerowała że przy moim wzroście (jak to mówią 160 w kapeluszu) to nawet poniżej 4kg ona by cesarke zrobiła
a co do odejścia wód to też mi się marzyło żeby się od tego zaczęło, najlepiej takie teatralne chluśnięcie jak na filmachbo tych skurczy to ja się boję że nie rozpoznam
już miałam kiedyś takie bolesne co 3 min i nic z tego nie było
czyżby cisza przed burzącały czas mam nadzieję i wierzę że do terminu się rozpakujemy
Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Dziewczyny gratulacje:) jaki wysyp maluszkow.
Magda dajecie!! Niech Maja dzis wychodzi.
Olivierek dzis ma juz 3tyg!
Niestety mamy kolki. Noc tragedia. Myślałam ze nie dam rady,chodzę jak zombi. Co dalam cyca to ciągnął a po chwili ryk i prężenie sie. Espumisan jest do dupy! Dzwonie do kuzynki niech mówi nazwę leku który dawałam małemu swojemu a ja mojemu Marcelowi alergikowi. I tak ladnie mu przeszlo...
Laurka też dzisiaj kończy trzy tygodniemaaadzik1207, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:u mnie tez skurcze bywały wcześniej a teraz cisza cisza cisza
czyżby cisza przed burzącały czas mam nadzieję i wierzę że do terminu się rozpakujemy
hehe ja wierzyłam że do 11go się rozpakuje, później do 15go, później był 18ty teraz już czekam na ten termin 25go jak na zbawieniemuszę na wizycie wyptac jak u nas indukcja wygląda
do tej pory nawet mi na myśl nie przyszło że Patryk się zasiedzi to się nie interesowałam
heh a jeszcze niedawno mówili żebym do pierwszego małego w brzuchu utrzymała to sobie dziecko to wzieło do serca i siedzi dalejLaura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:hehe ja wierzyłam że do 11go się rozpakuje, później do 15go, później był 18ty teraz już czekam na ten termin 25go jak na zbawienie
muszę na wizycie wyptac jak u nas indukcja wygląda
do tej pory nawet mi na myśl nie przyszło że Patryk się zasiedzi to się nie interesowałam
heh a jeszcze niedawno mówili żebym do pierwszego małego w brzuchu utrzymała to sobie dziecko to wzieło do serca i siedzi dalejmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Przyjeli beda oxy podpinac czekam na badania prosze o kciuki
Aska87, Laura, witaminkab, Neyla, mamasia, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Ewa123, Katarka, lys, ainer85, Zetka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Wyszłam w sobotę a we wtorek juz byla. Teraz w czwartek będzie:/ wkurza mnie ona strasznie .
Ofka ile wazy maly?małaMyszka, lys, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aska, Laura tez mam nadzieję, że do terminu urodze, ale przestaje w to wierzyć. I tez liczyłam na 15. Wczoraj na ktg jak to powiedziała położna "macica ani drgnie".
Aska u nas z tego co się orientuje to 7 dnia po terminie się zgłaszasz do szpitala a 8 wywołują. Dokładnie jak to nie wiem. Jak się dowiesz od lekarza to daj znać, bo ja jak coś mam wizytę w przyszłym tyg.
Gratulacje dla świeżo upieczone nych mamuśki!
Powodzenia wszystkim rodzacym!Laura, Aska87, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Aska, Laura tez mam nadzieję, że do terminu urodze, ale przestaje w to wierzyć. I tez liczyłam na 15. Wczoraj na ktg jak to powiedziała położna "macica ani drgnie".
Aska u nas z tego co się orientuje to 7 dnia po terminie się zgłaszasz do szpitala a 8 wywołują. Dokładnie jak to nie wiem. Jak się dowiesz od lekarza to daj znać, bo ja jak coś mam wizytę w przyszłym tyg.
Gratulacje dla świeżo upieczone nych mamuśki!
Powodzenia wszystkim rodzacym!
aaaa az 7 dni po terminieto mnie załamałaś
PATRYK ruszaj dupe!!! bo mama się niecierpliwi ehh
bo one mają to KTG tam do kitumi też się tam ostatnio mało co zapisuje a tylko wstane z tej kozetki to zaraz brzuch twardy jak kamień hehe jakieś takie fluidy mają w tej przychodni
małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Właśnie wczoraj nam gin powiedział że na ósmą dobę po terminie trzeba się zgłosić na wywołanie
aż osiem dni czekać jakby nic. Jestem w szoku normalnie i cały czas przy nadziei że jednak urodzimy do terminu.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Julka tez dzis konczy 3 tygodnie
Bylismy sie wazyc i w tydzien przybrala 310 gram. Czy to nie za duzo??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Siora mowi ze.norma tygodniowa to 175, moj tez tyle przybral, ale ona mowi zebto bardzo dobrze i na cycu tak jest jak sie czesto przystawia.
Udalo mi sie umowic dzis na 19.30 prywatna wizyte, mam nadzieje, ze pan doktor cos nam podpowiemałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mi połozna mówiła ze 200g tygodniowo:) przy karmieniu sztucznym pilnować zeby nie przybierał wiecej niz 700 g na miesiac, strasznie uczulały zeby nie przekarmiać i nie dawac wiecej niz 120ml, chociaz widze ze treaz pociagnał by wiecej niz 120 jakby miał w butelce
Dziewczyny gratulacje! fajnie ze szybko poszło i sie aż tak nie wymeczyłscie
Co do wód to ja miałam własnie takie
"chluśniecie" jak w filmach hahajesslin87, małaMyszka, Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aska87, Neyla, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, mamasia, Laura, witaminkab, Amberla, Katarka, lys, ainer85, Zetka, Paula_071, Weridiana, Maniuś, AgaSad, bosa lubią tę wiadomość
-
Apaczka ide do Ciebie, wody mi odeszly, 2 cm rozwarcia a zaraz umre. Oby do 4 cm i zzooo
Neyla, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Cassie_DE, mamasia, Laura, Liskova, maaadzik1207, justyna14, witaminkab, ainer85, Hermiona, KasiaeN., Amberla, psioszka11, lys, apaczka, Zetka, Katarka, Paula_071, Weridiana, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły. Jak zachowywały się wasze maleństwa przed porodem? Moja Julia jest mega aktywna...w nocy mnie budzi tym wierceniem i potem nie mogę już spać, bo tak buszuje.
Dzisiaj od północy do 2:30 wariowała...potem urwał mi się już film. Wczoraj o 3 rano zrobiła mi pobudkę i już nie spałam.
Nie mogę doczekać się dzisiejszej wizyty...mam nadzieję, że będę już rozwarta i gotowamałaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek była położna i ważyła małego... Waga urodzeniowa 3370 g, wyjściowa 3020 g, w poniedziałek 3140 g - przybrał 120 g nie wiem czy to dużo czy mało.
Coś ten mój maluch nie chce spać... na cycu wisiał 1,5 h i marudził. Teraz chyba kupacha poszła i mu przeszkadza. no nie wiem co mu jest...Weridiana lubi tę wiadomość