SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Gratuluje kolejnym mamusiom i zycze duzo cierpliwosci
U nas noc potworna. Mala co godzine budzila sie na karmienie, jestem mega niewyspana. Juz myslalam, ze moze w cyckach malo, ale po brzuchu mi cieknie.
Punkt 21 z zegarkiem w reku znowu atak brzuszkowy. Chyba dzis zadzwonie do lekarza i umowie sie prywatnie, a zeby tego bylo malo ostatnia kupa byla wczoraj o 11
Niecierpliwa u mnie nic podobnie beznadziejna. Co godzinę płacz o cyca. Z kupami też kiepsko. No nie wiem, ale chyba nie odeśpię porodu przez najbliższe tygodnie, a czuję się już kiepsko. Mąż też ledwo zipie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Niecierpliwa u mnie nic podobnie beznadziejna. Co godzinę płacz o cyca. Z kupami też kiepsko. No nie wiem, ale chyba nie odeśpię porodu przez najbliższe tygodnie, a czuję się już kiepsko. Mąż też ledwo zipie.
Jak Cie to pocieszy to po tygodniu niespania moj organizm sie przyzwyczail i w nocy w sumie starczaly 3hmałaMyszka, lys, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Dziewczyny a może to kryzys lakracyjny? Pojawia się ok 3 tyg i dziecko ciągle chce jeść bo zwiększają się jego potrzeby
Tak wlasnie mysle, ze u mnie to kryzys laktacyjny, bo chcialam teraz odciagnac i jak zawsze ostatnio w 20 minut mialam 70-90 ml, tak teraz ledwo 40ml i pewnie dlatego Julka caly czas chce cycamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas też wieczór z rykiem. Kolka jak nic.zanosila się od płaczu, purpura na buzi. Masakra. W końcu zasnęła na mnie i po godzinie udało mi się odłożyć ja do łóżeczka. O 24 znów pobudka. Zasbektsmy razem u nas w łóżku. Ale ok 2 się obudziłam i ja odłożył am.i kolejna pobudka o 4 stekanie i marudzenie. Teraz śpi. O 11 30 przychodzi znów położna.
Gratulacje dziewczyny!trzymam kciuki za resztę
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:ciekawe czy do 2000 strony zdążymy wszystkie?
już niewiele tych stron zostało
gratulacje dla nowych mam:)
mój chyba poczeka dalej niż do 2000małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje:) jaki wysyp maluszkow.
Magda dajecie!! Niech Maja dzis wychodzi.
Olivierek dzis ma juz 3tyg!
Niestety mamy kolki. Noc tragedia. Myślałam ze nie dam rady,chodzę jak zombi. Co dalam cyca to ciągnął a po chwili ryk i prężenie sie. Espumisan jest do dupy! Dzwonie do kuzynki niech mówi nazwę leku który dawałam małemu swojemu a ja mojemu Marcelowi alergikowi. I tak ladnie mu przeszlo...małaMyszka, Katarka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej. U nas nocka taka sobie. Zazwyczaj wyglada to tak ze maz spi w salonie siedzi z malym do 24, potem ja go biore do sypialni. Dzis maz spal z nami, maly nie chcial spac do 2 ciagle cyc, chwila dzrzemki, cyc. Potem pospal do 5 z nami, potem do 8, ale troche marudzil. Nie placzevw zasadzie to nie narzekam. Tylko kurcze mimo odbekania zaczal mi ulewac...
Aaaa gratuluje mamusiom!
Kochane a kiedy byla u Was polozna. Ja nie wypelnilam deklaracji i maly skonczyl dea tygodnie i jej nie bylo...
Siora go wczoraj wazyla i przybral wvdwavtygodnie norme miesieczna, moj duzy chlopczyk....
Dziewczyny na porodowkach trzymajcie sie, juz niedlugo!!!małaMyszka, magda sz, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Aśka oby nie, musimy pozytywnie myśleć że do terminu się rozpakujemy
ja już tracę nadzieję że Patryk sam się zdecyduje... w piątek mam wizytę, pewnie ta moja klucha już koło 4 kg oscyluje to mam nadzieję że najpóźniej na wtorek zapisze mnie gin na cc ... już ostatnio sugerowała że przy moim wzroście (jak to mówią 160 w kapeluszu) to nawet poniżej 4kg ona by cesarke zrobiła
a co do odejścia wód to też mi się marzyło żeby się od tego zaczęło, najlepiej takie teatralne chluśnięcie jak na filmachbo tych skurczy to ja się boję że nie rozpoznam
już miałam kiedyś takie bolesne co 3 min i nic z tego nie było
małaMyszka lubi tę wiadomość