SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój cały dzień by tylko słuchał robin schulz sugar. Az mu nogi lataja. A piosenka "ruda tańczy jak szalona" to jak się skończy to ryczy
juz mi zbrzydly te piosenki ale żeby kolędy śpiewać
? Jesteście niemożliwe.
0na88, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wróciłyśmy z laboratorium, ryczałam razem z małą, gdy jej krew pobierali, ukłuli ją najpierw w palec, za mało krwi ;/ to wielką igłą w żyłę w dłoń ;/ znowu za mało to z żyły na ręku jak dorosłym,
ja pierdziele ma trzy plasterki
a mnie serce boli jak sobie przypomnę, oby nigdy więcej
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hehehe koledy jestescie super laski my meczymy ta dorotke małe pieski dwa ii ach spij kochanie mąż jak zapomni tekstu to wstawia takie głupoty ze ja leze i kwicze sto lat musze wypróbować
niecierpliwa, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hehehe kolendy!wyprobuje ja dzis zrobilam dubstepowa wersje aaa byly sobie kotki dwa..
Sodoma i gomora u nas, wlozylam jej pieluche tetrowa bo ma dupe odparzona i zasikala chwile pozniej mnie, pozniej ja dostalam rozwolnienia jak ja karmilam i co poszlam z nia... Zasnela...mialam logistyczny problem jak wstac..ale zasnela chyba od wiatrakazabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No i co na odparzenia??? Juz wszystkiego probowalam i dupa borodowa
Linomag, alantan, sudokrem, fiolecik, krochmal, maka ziemniaczana, zasypka, wietrzenie, tetrowe pieluchy...juz brak mi pomyslow, dupa, pipka sa czerwoniaste, plus krostki oboksudokrem i maka troche przygasily ale juz nie dziala i mam wrazenie ze wiecej tego sie robi
jutro chyba do lekarza po jakis krem z abtybiotykiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:46
-
Mój Adam śpiewa małej sto lat jak chce ja uspokoić
dobre jesteście z tymi koledami
my słuchamy kolysanek utulanek-turnau i umer. To na dobranoc, przy Ta Dorotka zasypia zwykle
a w dzień meczymy piosenki z akademii pana kleksa. Dobra, Martucha śpi idę zjeść kolacje
-
aaaaga wrote:Czy wasze dzieci ciumkaja smoczki ? Zastanawiam się czy nie dac mu juz bo pierś traktuje jak smoka
-
Moje dziecko nie spało dzisiaj 14h!!! A dokładnie 3xpo 40minut w sumie.Dopiero go ululalam. Padam na pysk.Nie wiem czy pogoda czy co może też dlatego że mogą mama była u nas 3dni i tak to odczuł że wczoraj pojechała??! Boże oby to był tylko incydent.
My słuchamy internetowego radia dla dzieci.W dzień fajne piosenki lecą A wieczorem wszystkie kołysanki. Open FM Kids.Polecam.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
a moja ciumka jak szalona, bo na cycku za duzo by wisiala:/
a na odparzenia z maluda nie mam problemu - zero odparzen odpukac, ale ze starszakami(a szczegolnie starsza corka)byly problemy odparzeniowe, bo ma niestety bardzo wrazliwa skore, robilam wtedy tak: wycieralam d upke,kladlam na to krem nivea zwykly i zasypywalam maka ziemniaczana, a wieczorem sypalam do kapieli do wody troche maki tez i po jednym czy dwoch dniach przechodziloWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:45
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość