SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 - tam gdzie ja robię te badania nie było innej możliwości jak oddać krew w poniedziałek (tylko wtedy mają czynne laboratorium), a badanie USG zrobić we wtorek (tylko we wtorki lekarz robi prenatalne). Może dziwne, ale ja tak zrozumiałam tą kobietę jak mnie zapisywała przez telefon.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej mamuski
tesknilyscie
?
Nadrobienie Was graniczy prawie z cudemnie bylo mnie tylko w weekend...ale lubie to!!! Ciesze sie ze nasz watek tetni zyciem
Pozdrawiam kochaniutkie :-*niecierpliwa, Cassie, mamasia, Aga89, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInstynkt mam juz chyba wyrobiony bo dwojke dzieci juz mam.
Na OF wchodze tylko na wykresy staraczek.
Zrobilam sobie kisiel i mi nie smakowal
... ale tez zamoczylam fasolke na fasolke po bretonskuoby tylko mi smak na nia nie minal
kolejny w kolejce jest bigos
Czy ja mysle tylko o jedzieniu?
W sumie... na zmiane ze spaniem to tylko jedzenie mi w glowie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczęta
już myślałam, że was nie nadrobię
ja miałam mieć dzisiaj usg genetyczne o 18.15, ale o 15.30 przełożyli wizytę na środę... trochę się zdenerwowałam bo już tak bardzo chcę zobaczyć maleństwo i dowiedzieć się że wszystko jest ok a teraz kolejne dwa dni oczekiwania w napięciu ehhhh...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:Witam dziewczęta
już myślałam, że was nie nadrobię
ja miałam mieć dzisiaj usg genetyczne o 18.15, ale o 15.30 przełożyli wizytę na środę... trochę się zdenerwowałam bo już tak bardzo chcę zobaczyć maleństwo i dowiedzieć się że wszystko jest ok a teraz kolejne dwa dni oczekiwania w napięciu ehhhh...
ale może uda się za to wypatrzeć płeć maleństwa, a poza tym niecałe dwa dnidasz radę, będzie dobrze
sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Karolina a widziałaś jak Kluska bawi się z dziećmi jak reaguje? Może przetestuj to się uspokoisz. Wiadomo psu nie można zaufać w 100% ale to też członek rodziny więc trzeba dać mu szansę.
Alma waży 16 kg więc nie jest taka malutka, a teraz to pewnie z 18 bo je to czego ja nie zjem
Mój pupil waży ok 40 kg, więc najbardziej obawiam się że przygniecie lub przewróci dzidziusia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Instynkt mam juz chyba wyrobiony bo dwojke dzieci juz mam.
Na OF wchodze tylko na wykresy staraczek.
Zrobilam sobie kisiel i mi nie smakowal
... ale tez zamoczylam fasolke na fasolke po bretonskuoby tylko mi smak na nia nie minal
kolejny w kolejce jest bigos
Czy ja mysle tylko o jedzieniu?
W sumie... na zmiane ze spaniem to tylko jedzenie mi w glowie.
Mi mamuska tez przywiozla garnek fasolki po bretonsku na jutrzejszy obiad tylko u mnie jest taki problem, ze w ogole nie mam na nia ochoty ;P
Nie tylko Ty non stop myslisz o jedzeniu, ja zjem sniadanie mysle o obiedzie, zjem obiad to juz mysle co zrobic na kolacjeDzis na kolacje mam ochote na serek wiejski
małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Też się zastanawiam jak mój kot będzie się zachowywał gdy będzie dziecko.. Jeszcze jest młody i dość agresywny... ale na pewno go nie oddam
obecnie myślimy aby go wykastrować.
Odnośnie palenia to wrócę jak tylko od cyca odstawię maleństwo za bardo to lubięoczywiście przy dziecku palić nie będę
Teraz jest tyle chemii wszędzie że to czy zapalę sobie dwa czy trzy papierosy dziennie nie skróci drastycznie mojego życiamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:U nas tez, milosc w liceum
u mnie również szkolna licealna miłośćco prawda z sąsiednych szkół- ale zawsze
Pierwsza milość , pierwszy stały chłopak , 8 lat "chodzenia" i obecnie 8 m-cy po ślubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:36
Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a nie powiem Ci dokładnie, coś takiego:" wróżenie z wykresów w oparach absurdu"??. nie wiem ,nawet nie chce mi się tam wracać, żeby sprawdzić jak się dokładnie nazywają. Ale kij z ich wątkiem, widzę że się udzielają na innych i z lubością nabijają z innych dziewczyn...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:u mnie również szkolna licealna miłość
co prawda z sąsiednych szkół- ale zawsze
Pierwsza milość , pierwszy stały chłopak , 8 lat "chodzenia" i obecnie 8 m-cy po ślubie
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
A my poznalismy sie jak ja mialam 13 lat,on 15:D bylismy "zimowymi znajomymi" bo poznalismy sie przez to ze i ja i on jezdzimy na snowboardzie:p no a zaczelismy byc razem jak mialam 17lat on 19:) aktualnie 7 lat razem,w kwietniu 3rocznica slubu:) bylismy mlodzi jak bralismy slub 21 i 23 lata,byly ploty ze z wpadki:D
mamasia, euforia, małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość