SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:A czego Ty tak sie uczysz
?
ainer85 wrote:dziewczyny wchodzicie jeszcze czasami na ovu?
Ja jestem codziennie raz tu raz na moim szczęśliwym wątku Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę!!! Tam są babeczki z którymi od początku szaleję, już na tyle się znamy i rozumiemy bez słów. Co prawda czekam, aż przejdą na fioletową stronę mocy, ale tam też jest super.niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Andzia ja mam zamiar zmienic kolo 6-7 miesiaca na lekarza pracujacego w szpitalu w ktorym chcialabym CC na zyczenie. Ze swojej lekarki ktora mnie prowadzi jestem bardzo zadowolona jednak ona nie pracuje juz w zadnym szpitalu.
Ja będę "dobierać" drugiego lekarza. Do jednego będę chodzić, bo pracuje w szpitalu i ponoć jest świetnym operatorem, jednak brakuje mu humanistycznego podejścia, dlatego będę chodzić do drugiego w luxmedzie, bo i tak mam tam abonament, a jest bardzo miły.
Ja z moim mężem poznaliśmy się na 8 lat temu, ja byłam na 1 roku studiów a on na 1 roku doktoranckich. Mocno musiał się starać, żeby nie mieć ze mną zajęćW maju stukną nam 2 lata ślubu.
0na88, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyMy z widzenia znalismy sie od 15tego roku zycia. Maz jest Niemcem przyjezdzal czasem na wakacje do Polski do tej samej miejscowosci co ja ale jakos poza spojrzeniami nigdy nie rozmawialismy
Ja potem bylam w zwiazku, bylam zareczona ale po 5 latach kopnelam pacanowi w tylek
Nie chcialam sie wiazac. Moj szukal parterki na Sylwestra, ja bylam wolno no i sasiedzi dali mu moj numer telefonu. Poznalismy sie w grudniu w Swieta w czerwcu nastepnego roku bylismy juz malzenstwemJestesmy po Slubie prawie 9 lat i mamy dwojke dzieci 3cie w drodze
Ja jutro robie fasolke po bretonskumałaMyszka, niecierpliwa, gosia.b, KasiaeN., Maniuś, mamasia, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja mialam najpierw przez brzuch ale ze dzidzia nie chciala sie ruszax i nie bylo widac tego co trzeba to mialam dopochwowo ale to tez nie pomoglo i wkoncu przez brzuch lejarz skonczyl pomiary. Takze wszystko zalezy od ulożenia dzidzi
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Fajne te Wasze opowieści o zapoznaniu z drugą połówką
Ja spotkałam mojego męża po raz pierwszy w KościeleI jeszcze koleżanka, która znała Rysia mówiła, że on łamacz serc i szkoda zachodu
Stwierdziłam, że mały flirt i porzucenie go nie zaszkodzi, no ale wyszło inaczejpomimo, że dzieliło nas 150 km i początki nie były łatwe
Na jedną z pierwszych randek podjechał po mnie ścigaczem i pół godziny mi zajęło zanim w ogóle wsiadłammałaMyszka, Cassie, bosa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny proszę o poradę
mam nadzieje ze mnie nie wyśmiejecie.
jutro mam wizytę u lekarza i tam jest w gabinecie tak jakby łazienka miejsce gdzie się można przygotować do badania
zawsze ubierałam tunikę rozbierałam się tam podmywałam i szłam na fotel potem na usg dopochwowe.
a teraz jak np mi już nie będzie chciał mi robić dopochwowe tylko przez brzuch.. to mam tak leżęć bez majtek.. czy może wziąśc taki jak by papierowy ręcznik i się okryć.. bo jak na usg dopochowe to tak naga nie jestm bo ta tunika wisi na kolanach.
kurcze tak chaotycznie opisałam nie wiem czy mnie skumacie..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
olinka wrote:dziewczyny proszę o poradę
jutro mam wizytę u lekarza i tam jest w gabinecie tak jakby łazienka miejsce gdzie się można przygotować do badania
zawsze ubierałam tunikę rozbierałam się tam podmywałam i szłam na fotel potem na usg dopochwowe.
a teraz jak np mi już nie będzie chciał mi robić dopochwowe tylko przez brzuch.. to mam tak leżęć bez majtek.. czy może wziąśc taki jak by papierowy ręcznik i się okryć.. bo jak na usg dopochowe to tak naga nie jestm bo ta tunika wisi na kolanach.
kurcze tak chaotycznie opisałam nie wiem czy mnie skumacie..
Mi jak ginka robiła przez brzuch to po badaniu na fotelu powiedziała, że mogę sobie ubrać majtusiemałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:dziewczyny proszę o poradę
kurcze tak chaotycznie opisałam nie wiem czy mnie skumacie..
Załóż bluzkę i spódnicęmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
olinka idziesz normalnie np w leginsach i sie kladziesz w ubraniu , lekarz sam troche Ci je obnizy do bioder mniej wiecej a pomiedzy spodnie a cialo da troche papieru zeby Ci ich nie pobrudzic. Do badania przez brzuch nie musisz sie przygotowywac .
małaMyszka, Cassie, bosa lubią tę wiadomość
-
no ja niestety niejednokrotnie leżałam tak z gołym tyłkiem. Często gęsto było tak, że po samolocie przechodziłam na usg i tak leżałam ;/ ostatnio miałam długą chustę na szyi i zdjęłam ja, owinęłam w pasie jak spódnice
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
no właśnie ja też nie wiem czy będę miała teraz dolne czy przez brzuch. Pomysł ze spódnicą i bluzką dobry!!!
Ja 5 lutego chyba pójdę w kiecce jak zawsze, a jak będzie przez brzuch to założę gaciory i będzie ok żeby mi dupka nie zmarzła. Poza tym pisałyście, że czasem robi dopochwowo a czasem przez brzuch. Nie wiem jak teraz będzie to wyglądało0na88, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Ja zauwazylam ze odkad jestem w ciazy zrobilam sie bardzo pro-ginekologiczna ( jest takie slowo ?) . Przed ciaza bylam strasznie anty , chodzilam tylko po recepte na tabletki anty i modlilam sie zeby dostac najlepiej na 3 miesiace , bez badania i bez cytologii...i dluga. Odkad jestem w ciazy ginekolog jest moim ulubionym lekarzem
i nie moge doczekac sie kolejnej wizyty - nie mowiac juz o USG. Zadne badanie mi nie przeszkadza , slucham co ma mi do powiedzenia i chetnie chodze na badania - wlasciwie to mialam juz wiecej badan i pobran krwi niz przez ostatnie 10 lat razem wziete , a tu dopiero poczatek II trymestru.
małaMyszka, Cassie, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
USG genetyczne raczej przez brzuch, mój lekarz cierpliwie czekał az maluch się obruci, trochę przyciskał brzuch, dziewczyna przede mną wyszła, kazał jej zjeć coś słodkiego i wrócila i wtedy zbadał bez problemu.
Ja zjadłam snickersa i kilka cukierkow truflowych... i wzięłam dwa łyki coli, ale z tą colą przesadziłam bo dzidziuś "latał" jak szalony i to też nie było ułatwieniem dla lekarza...
moje badanie trwało ponad godzinęmałaMyszka, magda sz, bosa lubią tę wiadomość