SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff w końcu Was nadrobiłam dziewczyny
dobry wieczór
Ja z moim jestem już prawie 9 lat, od prawie roku jesteśmy zaręczeni
Pisałyście o zwierzakach. My obecnie mamy tylko moje dwie świnki morskie, chociaż u mnie w rodzinnym domu zawsze były jakieś zwierzaki - psy, chomiki, rybki, króliki, myszki, świnki morskie, a nawet krab i żółwjak tylko nam fundusze pozwolą, to na pewno zaadoptujemy pieska ze schroniska. Miałam sunię przez 13 lat, niestety odeszła, ale zawsze była dla mnie mega ważna, moje cudo, oczko w głowie. Nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt. Choćby rybki, ale jakieś zwierzaki w domu muszę mieć.
Co do badań prenatalnych, ja najpierw miałam robione przez brzuch, ale było słabo widać, więc skończyło się na usg dopochwowym.
Jeśli chodzi o wymioty, to ja wymiotowałam raz, w pierwszym trymestrze. Teraz czasem męczą mnie mdłości, zgaga, zawroty głowy i częstomocz.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:14
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ja jutro wkładam sukienkę i rajstopki, jak będzie robił przez brzuch to zostanę w rajstopkach, sukienka do góry i będzie luz. Jej to już jutro, jak ja dziś zasnę.
Aaa macie żyłki na brzuchu? Mi się pojawiły jakoś na poczatku ciaży takie żylki od serca do macicy przez cały brzuch, żebra itp. dzięki temu wiedziałam że jestem w ciąży i trzeba zrobić test. Teraz te żyłki są meega ciemne i jakby wyłażą na wierzch. Jutro w świetle dziennym pstryknę fotkę to Wam pokaże, to chyba żylakimałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam ostatnio w jeansach, myślałam, że będę i tak miała dopochwowe. Miałam USG przez brzuch i poprosił tylko o rozpięcie guzika od spodni i lekkie zsunięcie. Nie musiałam się rozbierać do USG przez brzuch.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Czas lulać... Jutro znowu będę czytać to co dzisiaj... I tak do soboty, aż naucze się na pamięć i będę recytować cały materiał...
euforia, Cassie, bosa lubią tę wiadomość
-
Jutro już będzie 199 dni do porodu wg BBF... Nie wiem co zrobię jak zostanie 99...
A potem 9...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:47
magda sz, Cassie, Maniuś, gosia.b, bosa, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie mdilo ..juz rroche lepiej bo polozylam sie w sypialni. Maz obiad odgrzewal i bum! I tak do tej pory smrod tego jedzenia tam czuje!
Ja tez tylko na cyckach mam zylki, wyglasaja jak sine:p
A jak wsze brodawki? Bo i one jak sine wygladaja:pmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ja tak odliczałam do ślubu, czas tak szybko zleciał, ale po ślubie chyba jeszcze szybciej leci
Ja tak samo do ślubu oj moment to leciało a juz od 20 dni to nawet nie wiedziałam kiedy a nadszedł ten dzieńmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sie witam
Moj wstal do pracy a ja juz nie zasne.
Moj budzik ma drtndac za rowna godzine...
No nic, poleze.
Myslalam ze choroba mi przechodzi a tu klops. Drapie mnie w gardle i kaszel sie zaczal
Jak do czwartku bedzie gorzej to pojade do lekarza, niech cos przepisze.
Milego dnia!małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, ja tez mialam ciezki wieczor, jak po 21 zaczelo mnie mdlic, to tak mnie meczylo, ze zasnac nie umialam. W koncu po 22 zjadlam pol banana i po jakims czasie ustapilo. Dzis rano ledwo otworzylam oczy dokonczylam banana i mam nadzieje, ze jakos wytrzymam do sniadania i obejdzie sie bez wymiotow.
Ja dzis wieczorem mam wizyte u swojej lekarki, musze pamietac o l4 bo wczork mi sie skonczylo, omowimy wszystkie wyniki i tak sie zastanawiam czy robic usg?? Bo z jednej strony bym chciala zobaczyc Kropka, a z drugiej mialam robione w czwartek prenatalne, a w piatek mam wizyte na nfz pierwsza wiec na pewno lekarka bedzie chciala zrobic...małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Zasnęłam po godzinie, jak zadzwonił budzik i M. wstał do pracy. Zrobiłam mu śniadanko no i pojechał... Przez noc napadało śniegu... Brrrrrrr
Idę jeszcze spać, muszę mieć siłę do czytania hehe heheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 07:36
niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość