SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:niecierpliwa, musiałam niezauważyć pytania, płaciłam 110 zł tort był na 25 porcji, był mega cięzki nie ważyłam go ale jak niosłam to był konkretny, napewno ponad 3 kg, i był przepyszny, nie ma porównania z tortem z cukierni, nie pączowany taki domowy, no pycha:) siostra na chrzciny w pażdzierniku tez bedzie zamawiać tylko w wersji rózowej:) bo tak jej smakował
U nas tez ma miec ponad 3 kg i policzyla mi 150 . Oczywiscie maz steka czemu nie moze byc zwykly z cukierni
Ona, ale sie usmialam a jak tesciowa dala rade??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:01
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa, u nas bylo to samo, ale jak zjał to wiedział czemu nie z cukiernii, zupełnie inny smak, nie robiony masowo
Ona, mi sie marzy takie wyjście ale jak patrze na mojego okruszka to chyba bym go nie zostawiła bo bym nie umiała sie skupić, jak dla mnie to jeszcze za mały ten skarb mamusiny żeby go zostawic:)niecierpliwa, małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam problem. Mój mały chce ciągle ssać pierś. To nie z głodu bo po solidnym jedzeniu, albo też po odciagnietym z butli 120. On chce ssać. Teraz od rana ciągle, przesypia parę minut i ryk, ręce slini kocyk slini. Smoka wypluwa, mam już trzy rodzaje. Jak do cycki się dorwie to jak dzikus. Po dwóch pociagnieciach odjazd. Już mnie sutki pieką. W nocy tez 4 pobudki. Wczoraj mąż z parkingu dzwonił jak byłam w biedronie, mały strasznie ryczał a był godz po zjedzeniu 120ml mojego. Wyszłam, cyc w samochodzie, dwa pociagniecia i śpi. Teraz też mi ciumka i się ruszyć nie mogę. Help.
A ja dziś mam urodzinki i od rana taka jazdaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:17
Agaata, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziewczyny mam problem. Mój mały chce ciągle ssać pierś. To nie z głodu bo po solidnym jedzeniu, albo też po odciagnietym z butli 120. On chce ssać. Teraz od rana ciągle, przesypia parę minut i ryk, ręce slini kocyk slini. Smoka wypluwa, mam już trzy rodzaje. Jak do cycki się dorwie to jak dzikus. Po dwóch pociagnieciach odjazd. Już mnie sutki pieką. W nocy tez 4 pobudki. Wczoraj mąż z parkingu dzwonił jak byłam w biedronie, mały strasznie ryczał a był godz po zjedzeniu 120ml mojego. Wyszłam, cyc w samochodzie, dwa pociagniecia i śpi. Teraz też mi ciumka i się ruszyć nie mogę. Help.
A ja dziś mam urodzinki i od rana taka jazda
Spróbuj tej metody Karpa, są filmiki w Internecie. PowodzeniaZetka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję
Niecierpliwa, właśnie z laktacja się uporalismy i jest dobrze. Dla wszystkiego nawet odciagniete mu podaje czasami żeby zobaczyć ile zje, albo na wagę przed i po karmieniu i zwykle ponad 100g różnicy. A on tak do tego cyca.
Smoki mam Difrax, MAM i AVENT ten w kształcie kropelki. I dupa. Dziś chwilkę ten AVENT załapał ale na kilka minut. Jak się rozbudzil to odruchy wymiotów, śliny pół wiadra i język wywala z tym smokiem. No umeczenie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka synek coraz starszy i juz wie ze najlepiej przy mamie
sprobuj odciagnac pokarm i jak bedzie plakal to niech tata da butelke ,a ty wyjdz z pokoju. Poplacze ale w koncu da za wygrana , pod warunkiem ze tata wytrzyma probe sil
Cycek to uspokajacz i u mnie tez tak jest , . Jak zaczyna sie bawic cyckiem to staram sie jej dac smoczek, pochodzic , jak jest tata to oddac dziecko jemu, oczywiście nie zawsze wychodzi bo maluchy chca miec mame na wylacznoscZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula , tak pisalas o foteliku samochodowym. ..to prawda ja codziennie wpinam i wypinam pasy i myslalam o tej bazie ale z drugiej strony jak stoimy na swiatlach, w korku itp i mala zaczyna plakac to bujamy fotelik i to pomaga. Czy w tej bazie fotelik jest sztywny czy mozna go bujac ?
Na pewno tak jak wczesniej wspominalam, chcialabym kupic ten nastepny od 9kg z baza. Fajne maja Graco , miejsca na kubeczki , tacki itp, zobaczymy ale za 2 miesiące mozna juz sie rozejrzecmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wszystkiego najlepszego. Ja mam podobnie tylko, że moja jest głodna, zmęczona i nie chce jeść
Piersi nie chce bo z niej leci mleko więc się wkurza, smoczkiem pluje i najchętniej ssie swoją pięść. W związku z tym wszczyna awantury, nie da się inaczej uspokoić jak właśnie met dr Karpa czyli ciasno owinieta, szumiś na maxa i lulanie. Zasypia po kilku minutach, po krótkiej drzemce ładnie je. Czasem trzeba to powtarzać kilka razy! Nie wiem o co jej chodzi, już myślałam, że jej coś dolega - była badana i jest ok wiec to chyba taki charakter
robi takie jazdy wieczorami i/lub jak jest zmęczona lub zła z reguły kilka razy w tygodniu. Np wczoraj po południu i pół wieczora i dzisiaj - właśnie śpi opatulona u mnie na rękach
ja nie wiem jak ona teraz tak rządzi to co będzie później
Weridiana, Zetka, małaMyszka, Izuu lubią tę wiadomość
-
U nas noc romantyczna mlody jadł przy swieczkach bo pradu nie było i tak zasnal o 21 z minutami a pierwsza pobudka chwilkę przed 2 ( wybudzal się sam chyba vz pol godziny a ja na czuwaniu obok ) druga pobudka o 7
MagdaSz Moj też jak je to takie dźwięki wydaje jeja heja eje coś jak okrzyki indiańskie ale nie v zawsze tylko jak przed jest wielki ryk lub w trakcie
W środę jedziemy na bioderka
Wczoraj Artek poznał prababcie i bardzo mu się spodobala poslal jej mnostwo usmiechowPaula_071, niecierpliwa, zabka11, Weridiana, magda sz, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Paula , tak pisalas o foteliku samochodowym. ..to prawda ja codziennie wpinam i wypinam pasy i myslalam o tej bazie ale z drugiej strony jak stoimy na swiatlach, w korku itp i mala zaczyna plakac to bujamy fotelik i to pomaga. Czy w tej bazie fotelik jest sztywny czy mozna go bujac ?
Na pewno tak jak wczesniej wspominalam, chcialabym kupic ten nastepny od 9kg z baza. Fajne maja Graco , miejsca na kubeczki , tacki itp, zobaczymy ale za 2 miesiące mozna juz sie rozejrzec
Z baza jest dużo sztywniejszy, ale sie rusza. Z tego co wiem, na kolejny etap fotelikow z baza jest bardzo malo, one maja juz zwyczajnie wejście na isofix.
Zetka - najlepszego.
Niecierplwa - rajstopki pod spodnie? Kurcze, to moj tylko w body z krotkim rękawem, spiochy i sweterek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:29
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula moja to zmarzlina, jak jej zimno to sie rzuca w wozku dopiero jak przykryjetpod uszy to spi spokojnie, pozaty u nas pare dni juz bylo takich, gdzie bylo ok 15 stopni i mysle, ze na Skarpetki to za zimno
U nas body dlugi rekaw, rajstopki, spodenki, bluza i czapka, a dzis bluze zastapi polarowy pajacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:50
małaMyszka lubi tę wiadomość