SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:My chrzciny na poczatku grudnia
Griszanka będziecie zabijać małe kroliczki ojej
Ja nie robię przetworów będę kupowala gotowe
Nie umiem nie mam czasu a szkoda
A zupki dla takiego malucha, to zadna filozofia, w zasadzie robi sie samo, tym bardziej, ze gotuje sie bez przypraw, potrzebny maly garnek, blender i warzywka, ew.do zageszczenia odrobina kleiku ryzowego. Gotujesz, miksujesz i gotowe.Zetka, małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
dziewczyny temat religii i polityki jest zawsze trudny
chyba najwazniejsze byc dobrym czlowiekiem i dzialac tak aby nie krzywdzic tym innych
co do ivf to na cale szczescie nie musialam o tym myslec.
nie wiem co by bylo gdyby ...
mam kolezanke, swietna babka, od kilku lat staraja sie o dziecko, niestety rozne metody leczenia nie daja rezultatu a lekarze nie znaja przyczyny.
zapytalam o in vitro - dla niej jest to sprzeczne z jej wiara
z jednej strony rozumiem bo implantacja jest do 3 zarodkow , a co z reszta? podobno jest zamrazana, lub niszczona , jest to juz jednak poczatek zycia , to nie jest antykoncepcja
nastepne zagrozenie to manipulacja zarodkami i wybor plci potomka
z drugiej strony zrezygnowanie z macierzynstwa moze miec katastrofalne skutki w przyszlosci, adopcja tez nie jest dla wszystkich
podkreslam ze ja nie wiem co bym zrobila , mysle ze raczej sklonilabym sie ku in vitro bo jednak nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci
nikogo tez nie oceniam bo sa to na prawde trudne wybory i trudne decyzjemałaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ooooooo matko małe króliczki... ;( ;( ;(
My już po spacerku m mały dosypia a ja po raz pierwszy od dawna wystawiłam zupę. Taką nic. Ziemniaki i marchewki starte na tarce...
Dziewczyny: co możecie polecić do nawilżania przy kp, żeby było lepsze?
-
małaMyszka wrote:Ooooooo matko małe króliczki... ;( ;( ;(
My już po spacerku m mały dosypia a ja po raz pierwszy od dawna wystawiłam zupę. Taką nic. Ziemniaki i marchewki starte na tarce...
Dziewczyny: co możecie polecić do nawilżania przy kp, żeby było lepsze?
Malamyszka wiem ze Paula wspominala o jakims fajnym zelu
ja polecam olejek ze slodkich migdalow lub rozany ale to tak bardziej zewnetrzniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Aga u mnie już dawno jest tak ze spaniem że nie znam dnia ani godziny:) nic nie mogę zaplanować bo czasem śpi 10 min a czasem godzinę albo dłużej, co wezmę się za robotę to lecę bo się obudził a czasem nastawiam się że zaraz wstanie i czekam a on śpi i śpi a ja czuwam i też nic nie robię. Oszaleć można:)
Jakbym czytala o sobie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja zamówiłam żel Feminum wiecie ze my jeszcze nie ten teges czekam na wizytę u gin a mam dopiero 13 i jak będzie wszystko ok zgwalce męża od stycznia nic wiec Bede musiała nadrobić
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jak już ubrałam Maję ładnie do lekarza i wsadziłam w fotelik to tak się zesrała że...
fotelik do prania. Może nie chciała jeść brzuch ją bolał. Teraz czekamy na męże i jak coś pojedziemy do szpitala lux med jak dalej nie bedzie chciala jesc.. Zasraniec i zarzyganiec, no a przed kupą zarzygala mi drugi biustonosz bo się prężyła na kupsko.. Kurde a moze to jakies powikłania po szczepionkach czwartkowych?
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:My jutro szczepimy nadal nie wiem 5w1 czy 6w1 doradzicie mi cos ?
Ja właśnie czekam w przychodni pol godziny po szczepieniu na pneumo i rota. Maly mi spi na kolanach. Ja szczepilam tydzien temu 6w1.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda ja szczepilam w piatek, a we wtorek Julka caly dzien spala i w ogole do 16 jesc nie chciala, jeden pediatra powiedzial, ze moze to byc odczyn poszczepienny, a druga ze nie po domiesniowych po takim czasie
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Tak sie u nas skonczyla zabawa na macie. Nim zdazylam wyjac zabawki juz spalaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:59
lys, Weridiana, Pulpecja, jesslin87, magda sz, Katarka, Aga89, mamasia, małaMyszka, Laura, 0na88, Martucha86, zabka11, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość
-
lys wrote:widzę, że chyba tylko ja mam libido zerowe
Mysle ze wszystko zależy od tego jak przebiegl poród i co się dzialo po nim. U ciebie przeciez bylo ciezko, do tego rana I szwy. Ja nawet po kilku miesiacach o seksie myslec nie chcialam. Teraz jest zupelnie inaczejglowa do gory, bedzie dobrze
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość