SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Niecierpliwa a jak byś karmila i odciagala jednocześnie ja tak swojego czasu robilam działasz na dwa cycki i rece jednoczesnie
Nie ma takiej opcji, po pierwsze mala jest za ruchliwa i potrzebuje dwoch rak, zeby trzymac i ja i nakladke, a do odciagania tez, bo kontroluje, z ktorego gruczolu leci najlepiej i jak cos to zmieniammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Dzień dobry! Mała juz wstała. Chyba miałam wczoraj jakieś przeczucie bo poszłam spać przed 10.
Na Łucje działa suszarka a szum z tel juz nie wiec nie wiem czy kupować szumisia.
Wczoraj strasznie była marudzi i spala tylko na spacerze wiec lazilam z nią 3 godz. Myślałam że mi nogi wejdą w tylek i przypomniałam sobie jak bardzo nie mam kondycji.
U mnie tak samo. Suszarka dziala, ale sztuczny dzwiek z telefonu nie. Tez sie obawialam, ze wtdam kasę na szumisia, a on sie nie sprawdzi, ale dziala supermałaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa wrote:a to tylko przed stosunkiem czy mozna takze na codzien
Migotka wydaje mi się ,że można stosować nie tylko przed stosunkiem. Ja tak robię i nic złego się nie dzieje:) A jest fajny bo delikatny i nie klejący.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa tak cały czas z nakładkami karmię. Może lepszą opcją będzie nauka innych pozycji do karmienia? Spróbuj kilka opcji. Może akurat będzie to jakieś wyjście
Co do nakładek: co ile wymeniacie na nowe? -
Hej dziewczyny!!!
Troche nas nie było, tzn czytałam co u Was ale jakoś nie miałam weny aby cos napisać.
Marta rośnie jak na drożdżach, coraz więcej się uśmiecha i jest jakaś taka spokojniejsza, pogodna-obym w zła godzinę nie wypowiedziała
Wczoraj byliśmy na spacerze w parku,slonce cudnie grzało, Marta wystawiła dzioba do słońca i od razu zasnęłaSiedzielismy nad woda, grzaliśmy się i relaksowalismy.po powrocie Maarta znów zasnęła i spała od 14 do 18(!!!). a dzis pogoda pod psem
zimno, szaro i ponuro.
Dzis Marta obudziła się o 5 i chichrała się jak szalonaa teraz odsypia poranek, hehe.
Ostatnio mam okrutna o jotę na słodycze, cos mi się wydaje,ze moja waga zacznie rosnąćwczoraj Adam kupił mi czekoladę o smaku brownie-rewelacja!!!a dzis mam ochotę na ciasto drożdżowe ze śliwkami!!!
Aaaaga ja po szczepieniu normalnie poszłam na spacer następnego dnia.
Miłego dnia dziewczęta !!!
Weridiana, jasmine89, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o rzucanie się przy piersi to moja mała jakiś czas temu tak miała. Zaczynała jeść ładnie a po 5 minutach rzucanie się wypluwanie itp. Wtedy brałam na odbijanie ją, chociaż z tym u nas trudno i kończyłam karmienie pozycją spod pachy i ładnie wtedy jadła. Może akurat to pomoże.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Czy po szczepieniu normalnie wychodzilyscie ma spacery? Wczoraj szczepilismy i tak b się zastanawiam
Ja po szczepieniu 6w1 wyszlam 2 dni pozniej. Po pnaumo i rota wyszlam nastepnego dnia, bo hyla ladna pogoda.
Jesli chodzi o biala czekolade to wczoraj w Lidlu przeczytalam sklad 4 czekolad i wszystkie maja mase kakaowa min. 20% Gdzie kupowalyscie bez kakaa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 09:10
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dopiero Was nad robilam i nie pamiętam co miałam pisać. Mycha ja nakładki wymieniam jak mi pekna. Teraz jeszcze są całe, ale dokupilam drugi komplet żeby się tak nie uganiac z wyparzaniem. Natomiast smoczki uspokajacze już wymienilam na nowe.
Waga mi idzie w górę,co dzień to więcej, załamka. Też się zbieram do chodakowskiej, ale u nas jeszcze te dni takie rozbrykaane, że ciężko coś zaplanowacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja po szczepieniu 6w1 wyszlam 2 dni pozniej. Po pnaumo i rota wyszlam nastepnego dnia, bo hyla ladna pogoda.
Jesli chodzi o biala czekolade to wczoraj w Lidlu przeczytalam sklad 4 czekolad i wszystkie maja mase kakaowa min. 20% Gdzie kupowalyscie bez kakaa?
A mały ma uczulenie na kakao ?
Ja jem i ciemna czekolade,mleczka, kakao - nigdy małej nic nie bylo po tym
Dzień dobry !
apaczka, Martucha86, jesslin87, Weridiana, jasmine89, aaaaga, witaminkab, KasiaeN., małaMyszka, ainer85, 5ylwia, magda sz, AgaSad, Paula_071, Laura, mamasia, zabka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
A U nas wszystko odpukac się unormowalo.I tak jest już od 2-3tyg kiedy byliśmy u moich rodziców.Dziewczyny jak macie możliwość to jedźcie Do rodziców odpocząć i właśnie unormowac dziecko.U nas dzień wygląda tak: mały wstaje ok 6-7 zjada i robi kupę. Przecieram go i ćwiczymy bawimy się.Po 1,5h ma drzemkę taką ok 40min. Potem znowu 1,5 H aktywności i zaś drzemka.Ok 11 chce już iść Na spacer więc lecę z nim na 2h śpi w spacerowce.Potem w domu śpi jeszcze z godzinę. I zaś aktywny 1,5h i potem drzemka.Kąpiel ok 19:30-20:00 i Dio 21 Max zasypia i śpi do 6rano.Na spiocha karmię w nocy raz lub dwa razy w nocy.
Weridiana, Maniuś, małaMyszka, AgaSad, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Niecierpliwa ja się pewnie nie znam Ale szczerze to dla mnie ta porada laktatorki to średnia jest... Ja karmię bez nakladek, na siedząco i też się rzuca okropnie i jak dla mnie to jednak kupa. Mój robi jedna i natychmiast prezy się na następną. Ja bym na Twoim miejscu podzieliła to pół na pół, 4 razy laktator, 4 z piersi. Na karmienie z piersi zawin ja w kokon. Może będzie efekt.
apaczka, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Moja też się rzuca przy cycku, z reguły po południu i wieczorem, nie jestem pewna czy ma to związek z kupą choć tego nie wykluczam. Tak jak pisze Agata, owinięcie w kokon pomaga choć najbardziej pomaga jak chwilę się zdrzemnie. Aha i ja karmię na siedząco i na leżąco bez nakładek a awantury są niezależnie od pozycji. Zauważyłam, że jak kąpiemy ją później tj około 20 a przed kąpielą coś zje to jest spokojniejsza
Agaata, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Psioszka, Leon juz jezdzi w spacerówce ?
Nie.Leży w niej bo gondola go patrzyła w dupe. A w spacerowce widzi więcej i chętniej jeździ.
Weridiana, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Mój syn tez szarpie cyca i się rzuca. Za dużo chce cyca, potem chce ssać a już mu się w brzuszku nie mieści... przytyl 1kg w dwa tygodnie i jest przekarmiony... robi zielone kupy. Ehh.
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
A dziewczyny polecam balony i wiatrak przy łóżeczku czy przewijaku. U nas to najlepsza zabawa .Potrafi leżeć z godzinę i śmiać się do balonów i wiatraka jak się kręci i kolory migaja.
apaczka, Weridiana, małaMyszka, magda sz, Paula_071 lubią tę wiadomość