SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jasmine89 wrote:kupilam rajstopki, bo na gwalt potrzebuje dla malej, na opakowaniu bylo 0 do 6 miesiecy, to sru do koszyka.mnawet nie otwieralam ze by sprawdzic wielkosc, bo nie bylo praktycznie jak. po powrocie do domu, odpakowalam, tam rajstopy jak n dwulatka. noz kto projektuje te ubrania:|
Ja kupilam rajstopy 56 to ma je pod szyjemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Generalnie u nas wszystko ok:) Młody rośnie i daje nam radość
Zaraz ma 3m:)!
Coraz więcej go interesuje główka chodzi non stop; )
Zabawki poszły w ruch, od rana jest zawsze uśmiechnięty i zadowolony! To grzeczne i kochane dziecko!
Mój "wyleżany" Synek; )
22 mam wizytę u pediatry i szczepienia dowiem się ile ważymierzy juz 64:)
Po szczepieniu normalnie kapalismy i po chrzcinach tez chociaż teściowa sugerował ze się sakrament zmyje....brak slow:)!
Problemy brzuszkowe juz dawno za nami!
Mleko ciągle odciagam i ciągle tyle samo...te moje cycki to jakiś fenomen; )! Laktcja ani się nie zmniejszyła ani nie zwiększyła po 3 h zawsze 40 ml z obu piersi...
Pozdrawiamy
Wszystkiego dobrego Cioteczki:)!niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, Laura, magda sz lubią tę wiadomość
-
A to wersja balowaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:57
Martucha86, małaMyszka, 0na88, Laura, aaaaga, Meggi31, Pulpecja, KasiaeN., apaczka, lys, Ewa123, mamasia, jasmine89, magda sz, Katarka, Weridiana, Maniuś, Paula_071, zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
My już po kąpieli i karmieniu, Natalka zasypia na poduszce
Wystarczyło, że kąpiel przesunęliśmy na około 20, jedzenie i krótka drzemka około 19 i skończyły się wieczorne awantury, płacz i 2h usypiania. Dziecko było po prostu głodne i zmęczone. Jakie to proste
KasiaeN., lys, niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, Maniuś, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
Niecierpliwa, córa boska!super outfity,szczególnie ten balowy
Ja wlasnie leżę w wannie w cieplej kąpieli z pianka i popijam winko ze Spritemdzis miałyśmy z Marta pełne rece roboty
z samego rana zapakowałam ja w chustę i zmieniałyśmy pościel, wstawilysmy pranie, ugotowaliśmy obiad i posprzątaliśmy kuchnie. Marta dzielnie mimtowarzyszyla ale gotowanie obiadu ja chyba znudziło bo zasnęła
po obiedzie wyruszyliśmy w trójkę na spacer. potem znów chusta i zrobiłam obiad na jutro oraz pastę rybna na kolacje. No i podczas robienia kolacji Martucha zwymiotowała, obryzgała się cała, mnie o i chustę. I nie mam pojęcia dlaczego. Chwile przed tym zakrztusiła się ślina.i wydaje mi się ze to wywołało u niej odruch wymiotny i nie umiała sobie z nim poradzić no i zwróciła mleko z całego dnia chyba, dużo tego było. Teraz śpi, mam nadzieje ze to nie jakiś wirus czy cos tylko ta ślina.
Jutro jedziemy do moich rodziców to troche odpocznę, pojadę na zakupy bo lodówka swieci pustkami. A mama obiecała mi usmażyć jutro naleśniki z jabłkami, chodzą za mną od tygodnia!
Miłego wieczoru i przespanej nocy Wam życzęniecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, Paula_071, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:A co do chrzcin to u nas póki co nawet data nie ustalona. Też mam mętlik w głowie jak to zorganizować, kogo poprosić na chrzestną. Moje 2 kandydatki są teraz w ciąży. I nie wiem czy w takiej sytuacji wypada prosić? Jak uważacie?
chociaż słyszałam komentarze, że ciężarne nie powinny.. ale to tylko zabobony więc olałam to
Też muszę się ogarnąć z chrzcinami.. Kiedy, gdzie i kogo zaprosić!Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa, przepieknie!
weridiana, do sainsburys jade za tydzien bo w moim regionie nie ma sainsburys z ubraniami, tylko spozywyczy ale dzieki za info:)ja rajstopki kupilam w peacocks, 2 pary za 4,5 funtowniecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, super kreacje, jaka dama malutka:)
Odnosnie rajstop ja mam z 51015 rozmiar 56-62 i sa dobre teraz jest jeszcze luz na naciagniecie mysle ze jeszcze chwile nam posłużą, drugie zamawiałamz firmy soxo na internecie taki sam rozmiar i tez sa fajne:)
Czekam az Szymonek usnie mocno i biorę sie za pazury, no moze jedna ręka a drugą zrobie rano
Mój rajtuzowiec:)
aaa i nie patrzec ze pampers pełóny, to było przed wieczorną toaletą, bo nie kapałam dzisWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:03
niecierpliwa, Katarka, małaMyszka, Laura, Weridiana, Maniuś, Paula_071, Martucha86, zabka11, jasmine89, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa piękna córa i kreacje
ja właśnie muszę wersję balową kupić.
Gdzie takie body koronkowe kupiłaś?
Zarezerwowaliśmy restauracje, lokal elegancki ale sala na luzieobok stołu są kanapy więc wygodnie się rozłożymy na kanapkach, lepiej niż przy stole. Zwiedziliśmy dziś kilka knajp i wybór podjęty. Przekonały mnie te kanapy, bo krzesła jak to krzesła dupa boli od siedzenia dłużej a że sporo płacimy to będziemy tam siedzieć cały dzień heheheh.
Jutro jedziemy do moich rodziców na 10 dniw końcu troszkę odpocznę.
Mąż się obraził że wczoraj ani dziś nie spełniam obowiązków żony...kuzwa kiedy? w nocy nie śpię i w dzień też nie. Nie mam siły.małaMyszka, Weridiana, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Kasia i przy kp pijesz winko ze spritem? O matko ja też tak chcę!!!!
Młody spał w dzień miejscowość że że 3 h max... Teraz karmię 7 min a ten podsypia. Pewnie za 10 sekund się obudzi i będzie afera!
Swoją drogą zauważyłam, że je 7-9 min i więcej nie chce. Mam się martwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 00:19
jesslin87 lubi tę wiadomość