SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka moja siostra miała taką sytuację, że chrzestny był po rozwodzie i ksiądz nie chciał dać zaświadczenia! Pojechali do innego księdza i tak jak niecierpliwa napisała zaproponowali darowiznę na Kościół i zaświadczenie szybko udało się wystawić
małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kurcze Ofka ale lipa.. ja mam taką samą sytuacje - chrzestny na stałe w Irlandii ale chyba ksiądz nie będzie kojarzył ze wyjechał bo to Wro.. jak było u Ciebie? Teraz mnie olsnilo ze pewnie prowadzą jakaś ewidencję czy coś takiego. .
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aga u nas mala parafia, sprawdzaja w ewidencji czy ksiedza po kolendzie przyjmuja itp.
Kase chcemy dac tam gdzie chrzcimy, a onjest w tymsamym miescie w innej parafii i za zaswiadczenie nie wpadlamzeby placic no kurwa. A teraz glupio zaproponowac kase ten ksiadz sluzbista jedt...małaMyszka, AgaSad, zabka11 lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Witamy w wyjątkowy dzień
urodzinowo- ostatnie z 2 z przodu
rok temu przepłakałam cały dzień widząc na teście jedną kreskę, a w tym roku tule do siebie najpiękniejszy prezent jaki tylko mogłam sobie wymarzyć
5ylwia lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ile min po jedzeniu mogę małego położyć na brzuszek?
-
Mi jedna kobitka powiedziala, ze jej lekarka kazala klasc dziecko od razu po jedzeniu i jak uldmje to tym lepiej i powiedziala, ze odkad to stosuje corka nie ma kolek. Moja przed chwila wydoila 2 cyce o dziwo bez wiekszej szarpaniny i dodatkowo 60mi i ponosilam z 5 minut i zasnela u mnie na brzuchu.
Dzis rano Julka walnela kupe, stoczylam walke z czasem, ale udalo mi sie zaniesc probke na posiew. Wyniki w srode.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Moja dzis spala od 21 do 6:30. Wprawdzie ok.3 sie krecila, ale smok ja wyciszyl i spala dalej.
Dominiś spał od 23.30 do 6 i jak się obudził to wypił 150 butli, i spał od 7 do po 9 i po 9tej wypił 100 butli i o 11 dokarmiłam go sciągniętą butlą 50 ml z cyca. Teraz śpi ale się kręci i pewnie za chwile będzie butla.
Od jutra zaczynam brać tabletki i koniec z cycami. Zresztą i tak dużo nie ma bo co dwie godziny ściągam po 40 ml.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
my wczoraj po wizycie i mam metlik w glowie... jedna lekarka mi mowi ze to normalne ze dziecko wyproznia sie raz na 5 dni , wczoraj inna mi powiedziala ze max 3 dni... polozna mi powiedziala ze 7 dni to spokojnie. Szczepilismy wczoraj na pneunmokoki , straszny krzyk i placz.. i wlasciwie do nocy pojekiwala po szczepieniu- dzis juz wszystko ok, ZOska wazy 4460 ale to nic w porownaniu do waszych dzieci
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość