SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Niecierpliwa Jula to chyba sporo większa jest od mojego Hubcia nie?
Julka wazy 5,5 kg, ja nadal mam takie poczucie jaka ona jest malutka. Dostalam np te koronkowe body rozmiar 68 i mowie do mamy, ze szkod ze sa tak duze, bo bym na chrzciny zalozyla, a okazaly sie idealne, z sukienka bylo tak samoDla mnie to nadal taka mala kruszynka
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Mojego rano bolal brzuszek, plakal, a teraz śpi od 11.30, nie chce go budzic ale poszlabym na spacer. My ostatnio byliśmy na spacerze 3,5 godziny, ciepło się ubralismy i było super, Młody jak zwykle przespal cały spacer, Wózek dla niego jest jak narkotyk, zasypia w minute.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mi położna mówiła, że to normalne i się nie denorwowac bo dziecko będzie opróżniac pierś coraz szybciej. Ilość karmienie nie spadnie tylko zmniejszy się ich czas. Nawet 2-3 minuty i jeśli dziecko będzie przybierać to wszystko ok.
Ofka nie, to moja jest najgrubsza. Ma 5 tyg i waży 5100. A jeszcze się mieści w 56 ale juz raczej nie za długo. Przy czym ona urodziła się 3800 i z taką waga wyszły my do domu.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dla mojej wózek to jak dopalacz...dostaje w nim takiego kopa i wyje jak wilk do księżyca...
Przyszła chusta...właśnie się pierze. Może dzięki niej uda mi się wyjść z domu dalej niż za blokWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:01
Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Mlody od rana czyli od 7.30 mial tylko jedna drzemke 40 min zaraz zwariuje czemu to dziecko nie chce spac ?
Ja wczoraj myslalam, ze oszaleje, bo Julka od 9 do 22 spala kilka razy po 5 minut, a raz 15 wiecej niz godzine w ciagu tego nie zrobila, balam sie o noc, ale padla przed 22 i o 6 karmienie, a potem kima do 8. Dzis zaliczyla 1h snu na spacerze i 40 minut na mnie, a ze bylo mi srednio wygodnie to ja wlozylam do kolyski i juz bylo po spaniuTeraz ma 3 drzemke nie wiem jak dluga, mam nadzieje, ze uda mi sie kawe wypic
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Mojego rano bolal brzuszek, plakal, a teraz śpi od 11.30, nie chce go budzic ale poszlabym na spacer. My ostatnio byliśmy na spacerze 3,5 godziny, ciepło się ubralismy i było super, Młody jak zwykle przespal cały spacer, Wózek dla niego jest jak narkotyk, zasypia w minute.
U nas bylo tak samo, a od 2 dni to albo ja niose i pcham pusty wozek, albo placze, kreci sie kilkanascie minut i dopiero zasniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, wpadłam na pomysł, ze zrobię porządek w szafie z butami; pochowam sandały, powyrzucam, co się już nie przyda, powyciągam zimowe. No i co? Okazuje się, że nie ma żadnych moich butów zimowych. Żadnych. Nie wiem co z nimi zrobiłam. Może powywalałam z myślą, że na zimę kupię sobie nowe? Byłam wtedy w ciąży, więc trudno stwierdzić co ja sobie myślałam. Fakty sa takie, że trzeba się szykować na wydatki...
niecierpliwa, Weridiana, aaaaga, małaMyszka, Paula_071, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja się martwię o noc bo moja dziś prawie cały czas śpi. Łącznie miała jakieś 2,5 godz aktywności od 7. Popołudniu zostawiam ja z siostrą i jadę na zakupy ciuchowe bo nie wchodzę w większość rzeczy sprzed ciąży wiec najwyżej jej da popalic; )
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość