X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też już 62 :) spacery codziennie od 2 do 3 godzin.. Na początku wielki krzyk ale później śpi jak zabity dopóki jedzie bo jak tylko się zatrzymam od razu się budzi ;-)
    Zazdroszczę krótkiego karmienia.. U nas od 40 min do godziny je z piersi, później jeszcze butla.. Po tych moich zastojach pokarmu tyle co kot napłakał ale mam nadzieję, że się rozkręci!

małaMyszka lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamiast zasuwac na szmacie, bo cala chalupa do posprzatania to pije kawke i ogladam tv. Ze tez rodzinka przed msza musi sie tu zwalic :P Jeszcze spowiedz, trzeba ciasta i tort jutro odebrac i kupic winko.

Jak mi sie marzy cos slodkiego.
    Agata dalej jestes na diecie bez nabialu??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:16

witaminkab, Weridiana, małaMyszka, Agaata lubią tę wiadomość

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja śpi i tez mam robotę w domu ale oglądam tv i nie chce mi się palcem kiwnac :)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wtedy w ciąży, więc trudno stwierdzić co ja sobie myslalam [/QUOTE]

Haha Pulpecja wlasnie , ciaza to stan szczególny

Ofka kiedy chrzciny? Bo moze niech chrzestny podejdzie do kosciola , zarejestruje sie pojdzie dwa razy na msze i poprosi o zaswiadczenie. W uk sa bardziej liberalni. Albo nawet niech powie ze chce się dobrze przygotowac a mieszka w uk I idzie na nauki u nas to kwestia jednego dnia 45 minut - to Dopiero zaswiadczenie :-D

małaMyszka, Pulpecja lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    ok 30 minut dobrze poczekać
    nie trzyma główki ;( płacze, bo głodny ale nie chce trzymać. obraca ją tylko

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja ja tez wywalilam pare ladnych butow, bo obcas starty ehhh zaluje teraz

1usasg185gkausx0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A ja zamiast zasuwac na szmacie, bo cala chalupa do posprzatania to pije kawke i ogladam tv. Ze tez rodzinka przed msza musi sie tu zwalic :P Jeszcze spowiedz, trzeba ciasta i tort jutro odebrac i kupic winko.

Jak mi sie marzy cos slodkiego.
    Agata dalej jestes na diecie bez nabialu??

Niecierpliwa, wczoraj lekarka powiedziała że mam jeść nabiał ale nie szaleć, więc dzisiaj dodałam mleka do kawy. Póki co tyle. A Ty? U mnie odstawiebie nabialu nic nie dało.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie wiedziałam co mam robić marudny bo zmeczony odłożyłam do lozeczka dalam smoka ( ehh ) przekrecilam na brzuch i co 5 min i dziecko spi tylko jak długo nie wiem czy mam się odciagac bo to zajmie pol godziny i jak on będzie spal tylko np godzinę bosszzzz jak ja nie lubię czegoś takiego takiej mie wiedzy
    Spoko laski też mam pelno roboty w domu a siedzę z kawa na forum jedynie co to pralkę wstawilam bo juz gaci nie mam hehe ( żart)
    My niektóre body na 62 ubieramy spodenki 56 sa akurat chociaż rozmiar rozmiarowi nie rowny
    My odpukac ostatnio spacerujemy 2 godz ale z tajną bronia szumisiem i smokiem hehe taki patent na to moje dziecko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:30

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Niecierpliwa, wczoraj lekarka powiedziała że mam jeść nabiał ale nie szaleć, więc dzisiaj dodałam mleka do kawy. Póki co tyle. A Ty? U mnie odstawiebie nabialu nic nie dało.

Ja dalej bez nabialu, laktatorka, pediatra i gastroenterolog powiedzialy, ze tydzien to zdecydowanie za krotko i zeby ocenic to musza byc 3 tygodnie conajmniej. Chyba zaczne po scianach chodzic, nawet tortu nie moge sprobowac :(

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staś śmieje się w głos....przez sen :)!! Ale czad!

niecierpliwa, Weridiana, lys, małaMyszka, Laura, 0na88, witaminkab, apaczka, Paula_071, Katarka, jesslin87, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha86 wrote:
    Staś śmieje się w głos....przez sen :)!! Ale czad!

Nie moge sie doczekac glosnego usmiechu :)

małaMyszka, Martucha86, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój lubi w wózku, zazwyczaj spi, ale nigdy mi nie płacze, tylko ojciec przewrażliwiony ze spacery za długie..

edit, ja własnie skonczyłam pic kawke:)
    doszłam do takiej wprawy ze umiem karmić butlą a drugą reka pic kawe z dzieckiem na ręku, no cóż trzeba sobie radzić ha !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:44

małaMyszka, Laura, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, i to jest bardzo dobry pomysł żeby napić się kawki. Najwyżej się ktoś potknie o pudełka i buty leżące na środku... też mi się coś od życia należy hehe

lys, małaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    nie trzyma główki ;( płacze, bo głodny ale nie chce trzymać. obraca ją tylko

pół godziny po karmieniu jest już głodny?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23141b3e5f23.jpg

ale fajna ta rybka ;-)

lys, Laura, małaMyszka, witaminkab, apaczka, niecierpliwa, jasmine89, Paula_071, mamasia, Martucha86, 5ylwia, jesslin87, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23141b3e5f23.jpg

ale fajna ta rybka ;-)
    heh słodziara:) mój też lubi pomaranczową rybkę i czerwoną kostke w bujaku:)

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    pół godziny po karmieniu jest już głodny?
    nie, Kochana byliśmy w międzyczasie na spacerze. dospał chwilkę przewinęłam go i położyłam na kocu, ale tylko obraca główkę... nie podnosi. Za to jak śpi na mnie to podnosi bez problemu i doryć długo trzyma. Tak samo przekręca główkę na lewą i prawą stronę...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    nie, Kochana byliśmy w międzyczasie na spacerze. dospał chwilkę przewinęłam go i położyłam na kocu, ale tylko obraca główkę... nie podnosi. Za to jak śpi na mnie to podnosi bez problemu i doryć długo trzyma. Tak samo przekręca główkę na lewą i prawą stronę...

aha, no to musisz układać i układać i układać :) kilka razy i zacznie podnosić

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dzis szybciutki godzinny spacer , bo wieje okropnie - myslalam ze mi leb urwie.. jeszcze cholera czeka mnie zakup butow na jesien i kurtki ( oczywiscie w starej sie w biuscie nie zapne) .

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszła nasza mata Fisher Price Rainforest, młodej się podoba bo już prawie pół h lezy i nie narzeka :) Matka przynajmniej zjadła obiad jak człowiek i nawet kawę pije :) Jest ładna, bardzo kolorowa i porządnie wykonana. Jeszcze musimy dokupić baterie i już w ogóle będzie szał ;)

niecierpliwa, aaaaga, małaMyszka, Weridiana, jesslin87, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
‹‹ 2225 2226 2227 2228 2229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ