SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też już 62
spacery codziennie od 2 do 3 godzin.. Na początku wielki krzyk ale później śpi jak zabity dopóki jedzie bo jak tylko się zatrzymam od razu się budzi
Zazdroszczę krótkiego karmienia.. U nas od 40 min do godziny je z piersi, później jeszcze butla.. Po tych moich zastojach pokarmu tyle co kot napłakał ale mam nadzieję, że się rozkręci!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja zamiast zasuwac na szmacie, bo cala chalupa do posprzatania to pije kawke i ogladam tv. Ze tez rodzinka przed msza musi sie tu zwalic
Jeszcze spowiedz, trzeba ciasta i tort jutro odebrac i kupic winko.
Jak mi sie marzy cos slodkiego.
Agata dalej jestes na diecie bez nabialu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:16
witaminkab, Weridiana, małaMyszka, Agaata lubią tę wiadomość
-
Byłam wtedy w ciąży, więc trudno stwierdzić co ja sobie myslalam [/QUOTE]
Haha Pulpecja wlasnie , ciaza to stan szczególny
Ofka kiedy chrzciny? Bo moze niech chrzestny podejdzie do kosciola , zarejestruje sie pojdzie dwa razy na msze i poprosi o zaswiadczenie. W uk sa bardziej liberalni. Albo nawet niech powie ze chce się dobrze przygotowac a mieszka w uk I idzie na nauki u nas to kwestia jednego dnia 45 minut - to Dopiero zaswiadczenie
małaMyszka, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A ja zamiast zasuwac na szmacie, bo cala chalupa do posprzatania to pije kawke i ogladam tv. Ze tez rodzinka przed msza musi sie tu zwalic
Jeszcze spowiedz, trzeba ciasta i tort jutro odebrac i kupic winko.
Jak mi sie marzy cos slodkiego.
Agata dalej jestes na diecie bez nabialu??
Niecierpliwa, wczoraj lekarka powiedziała że mam jeść nabiał ale nie szaleć, więc dzisiaj dodałam mleka do kawy. Póki co tyle. A Ty? U mnie odstawiebie nabialu nic nie dało.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Juz nie wiedziałam co mam robić marudny bo zmeczony odłożyłam do lozeczka dalam smoka ( ehh ) przekrecilam na brzuch i co 5 min i dziecko spi tylko jak długo nie wiem czy mam się odciagac bo to zajmie pol godziny i jak on będzie spal tylko np godzinę bosszzzz jak ja nie lubię czegoś takiego takiej mie wiedzy
Spoko laski też mam pelno roboty w domu a siedzę z kawa na forum jedynie co to pralkę wstawilam bo juz gaci nie mam hehe ( żart)
My niektóre body na 62 ubieramy spodenki 56 sa akurat chociaż rozmiar rozmiarowi nie rowny
My odpukac ostatnio spacerujemy 2 godz ale z tajną bronia szumisiem i smokiem hehe taki patent na to moje dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:30
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Niecierpliwa, wczoraj lekarka powiedziała że mam jeść nabiał ale nie szaleć, więc dzisiaj dodałam mleka do kawy. Póki co tyle. A Ty? U mnie odstawiebie nabialu nic nie dało.
Ja dalej bez nabialu, laktatorka, pediatra i gastroenterolog powiedzialy, ze tydzien to zdecydowanie za krotko i zeby ocenic to musza byc 3 tygodnie conajmniej. Chyba zaczne po scianach chodzic, nawet tortu nie moge sprobowacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
a mój lubi w wózku, zazwyczaj spi, ale nigdy mi nie płacze, tylko ojciec przewrażliwiony ze spacery za długie..
edit, ja własnie skonczyłam pic kawke:)
doszłam do takiej wprawy ze umiem karmić butlą a drugą reka pic kawe z dzieckiem na ręku, no cóż trzeba sobie radzić ha !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:44
małaMyszka, Laura, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:pół godziny po karmieniu jest już głodny?
-
małaMyszka wrote:nie, Kochana byliśmy w międzyczasie na spacerze. dospał chwilkę przewinęłam go i położyłam na kocu, ale tylko obraca główkę... nie podnosi. Za to jak śpi na mnie to podnosi bez problemu i doryć długo trzyma. Tak samo przekręca główkę na lewą i prawą stronę...
aha, no to musisz układać i układać i układaćkilka razy i zacznie podnosić
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Doszła nasza mata Fisher Price Rainforest, młodej się podoba bo już prawie pół h lezy i nie narzeka
Matka przynajmniej zjadła obiad jak człowiek i nawet kawę pije
Jest ładna, bardzo kolorowa i porządnie wykonana. Jeszcze musimy dokupić baterie i już w ogóle będzie szał
niecierpliwa, aaaaga, małaMyszka, Weridiana, jesslin87, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość