SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj dzisiaj pierwszy raz leżał na macie ale raczej go nie zainteresowala lezal bo lezal tak jakby lezal sobie np na naszym lozku rozgladal sie na boki 2 tazy przypadkowo tracil raczka zabawke chyba jeszcze nie czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:31
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Witamy w wyjątkowy dzień
urodzinowo- ostatnie z 2 z przodu
rok temu przepłakałam cały dzień widząc na teście jedną kreskę, a w tym roku tule do siebie najpiękniejszy prezent jaki tylko mogłam sobie wymarzyć
małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
U nas dziś była ciężka noc i dzień też pod znakiem uspokajania, noszenia, bujania.
Dziś przyszła zamówiona karuzela, więc zaraz ją zamontuję do łóżeczka. Przez pomyłkę do paczki włożyli mi laktator elektryczny canpola, najpierw chciałam go odesłać, ale pomyślałam że to może "znak" i go zostawię. Już do nich napisałam, że się pomylili, ciekawe czy jakąś zniżkę za uczciwość zaproponują
edit karuzela bardzo mi się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 17:09
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Sylwia spełnienia marzeń i wielu cudownych chwil z maluszkiem!
A ja u rodziców sobie wypoczywam i moje dziecko jest tutaj prawie jak aniołek.. prawie bo do godz 16 a później marudzi i kwęka aż do kąpieli.. w domu miałam zupełnie odwrotnie.. ale w szoku jestem bo sporo śpi i spacery są super bo tylko wyjdę z domu i już las za rogiem..
Właśnie miałam pytać ile spacerujecie w taką pogodę?? ja wczoraj byłam prawie 2 godz a dziś krócej bo wydawało mi się że jest zimno choć mały miał cieplutko pod kocykiem..nie wiem jak go ubierać jak jest takie 10-12 st, u Was posły już w ruch kombinezony i śpiworki??
Apaczka czyli polecasz tą matę? Ja właśnie też przeglądam pomału i jeszcze łóżeczko turystyczne muszę kupić bo ciężko nam się ogarnąć w domu, śpimy u rodziców w sypialni na dole a oni w moim pokoju na górze ale za duże zamieszanie jest i nie chcę ich wywalać za każdym razem ze swojego pokoju, chyba zrobię tak że przeniosę się z małym na górę a na dole właśnie będzie tylko łóżeczko turystyczne na drzemki w ciągu dnia i żeby go mieć na oku jak coś się robi..
Wczoraj odkurzyłam mój rower i od jutra zaczynam codzienne rundki min 10 km - jak mały będzie się darł w domu to będę miała motywację żeby szybko pedałować spowrotem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:36
0na88, małaMyszka, Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moj wczoraj byk ubrany w body z dlugim rękawem na to bluza dresowa z kapturem i na to taki wlochaty pluszowy polar też z kapturem czapka i spodenki sztruksy i skarpetki w wozku lezal na polowie kocyka minky i druga polowa był przykryty był cieplutki u nas było ok 15 stopni
-
Ja też mam problem jak małego ubierać. Dzisiaj był w pajacu a na niego założyłam ciepły dresik i przykryłam kocem i osłonką od wózka.
My jeszcze śpimy. Wiem że może i źle robię, że pozwalam mu spać na sobie, ale z drugiej strony jeszcze trochę i nie będzie chciał nawet buziaka od matki, bo siara będzie... Jestem gotowa spać z nim tak codziennie. Na noc na szczęście zaśnie w koszu, ale czasami jest problem i po 3 min oczy jak 5 złlys, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
U nas body, sweterek zrobiony przez prababcie na drutach, spodenki i polarowy kombinezon i takie śmieszne skarpetko-buciki na to kocyk minky z wypełnieniem i osłonka wózka.. Ja miałam wrażenie, że za ciepło moja mama stwierdziła, że za lekko ale babcie tak mają :-p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 18:12
Laura, niecierpliwa, Agaata, Martucha86, Weridiana, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiamy z Natalcia z nad morza wszystkie forumowe ciocie
Powiem Wam że albo ja coś zrobiłam nie tak albo po prostu tak to wygląd. Podróż z dzieckiem na weekend to wielka wyprawa. Ja wiem ze żyjemy w takich czasach ze wszystko można dostać od reki ale mimo wszystko to samochód załadowany jak byśmy na tydzień jechali
5ylwia, 0na88, niecierpliwa, Paula_071, Agaata, Martucha86, Weridiana, Maniuś, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Byłam wtedy w ciąży, więc trudno stwierdzić co ja sobie myslalam
Haha Pulpecja wlasnie , ciaza to stan szczególny
Ofka kiedy chrzciny? Bo moze niech chrzestny podejdzie do kosciola , zarejestruje sie pojdzie dwa razy na msze i poprosi o zaswiadczenie. W uk sa bardziej liberalni. Albo nawet niech powie ze chce się dobrze przygotowac a mieszka w uk I idzie na nauki u nas to kwestia jednego dnia 45 minut - to Dopiero zaswiadczenie[/QUOTE]
za tydzien kurza twarz za pozno juz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:15
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
W pierwszym momencie pomyslalam skad masz fotke mojej Julki hahaha bo mamy podobny kombinezon i takiego samego szumkaJa dzis rano ubralam ja w body na dlugi rekaw, grube rajstopy i na to taki kombinezon i byla pod kocykiem minky, zastanawialam sie czy nie ubralam jej za lekko, bo ja potwornie zmarzlam, ale jak ja wyjelam to byla bardzo cieplusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:58
5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:
U mnie w domu zimno facet od centralnego ma już miesiąc spóźnieniaa mój młody w samym body i skarpetkach jak tylko gaciory ubiore mu na dupe to się tak drze ze mam wrażenie ze go mega skrzywdzilam. Ściągam mu gacie i cisza idzie spać albo się bawić
-
Kochane wiem ze byl temat juz ale nie zarejestrowalam. Jako ten burak ktory pije jedynie czysta wodke i popija wodą (aaa uwielbiam wodke juz mi slina leci) nie znam sie na winach a musze kupic na chrzciny. Chyba pol na pol czerwonego i bialego, polslodlkie jest uniwersalne nie? Tylko jakie. Zeby bylo do dwoch dych za butle w lidl lub biedronka pliz pomozcie.
Ps jeeej ale bym dziabnela cos...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:49
małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kup moze tez polwytrawne. Dobre sa wina z australii
Ja tez nie jestem znawca
Ofka niech chrzestny podejdzie do ksiedza w uk . Powie ze czasemchodzi do kosciola i poprosi o zaswiadczenie, co ma do stracenia , najwyzej mu odmowi
Sylwia happy birthdaymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:
i okryj się kocykiem, okryciem i połóż w zacisznym miejscu z osłonięciem od wiatru. Nie wiem jak zimno jest u ciebie, ale u nas około 12-15 stopni w dzień, pomyśl co założysz przy 5 stopniach, a przy -5? No i przy -15 też czasami trzeba wyjść.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Poradzicie mi? Mlody nie ma ciemieniuchy ale tak jakby łupież co to moze byc i czym zwalczyc?
My mamy ten sam problemmałej luszczy się skóra na głowie i to wygląda jak łupież. Używam szamponu z emolientami i zawsze staram się go bardzo dokładnie spłukać. Czy może ktoś wie co to może być i jak temu zaradzić?
-
AgaSad wrote:Sylwia możesz wrzucić linka gdzie kupowałas kocyk minky z wypelnieniem? Albo któraś z Was bo pewnie macie? Ciągle nie mam czasu siąść do tego..
Ja kupowałam na Allegro od użytkownika Maleduze_posciel jestem zadowolona z kocyk a i zamierzam zamówić od nich jeszcze jeden. Linka nie wrzucę bo pisze z telefonumałaMyszka, AgaSad lubią tę wiadomość