SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Synun dzisiaj spi u siebie w pokoju. Chyba calkiem mu dobrze, bo mial 5,5h przerwy w jedzeniu. Ja spalam ciagiem 4h wiec luksus
korzystajac z zalecen z "Jezyka niemowlat" nie trzymalam go po jedzeniu na ramieniu az calkiem zasnie, tylko jak zamknal oczy odlozylam do spania. Powiercil sie i zasnal. Na wszelki wypadek posiedze jeszcze 5 minut i sprawdze czy sie nie obudzi, chociaz wszystko wyglada dobrze. Chcialabym, zeby nauczyl sie sam zasypiac. Bedzie z dnia na dzien wiekszy i ciezszy, spanie z nim na klacie czy noszenie na rekach przestanie byc przyjemnoscia, a jego bedzie trudniej oduczyc takiego zasypiania.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:Kasia i przy kp pijesz winko ze spritem? O matko ja też tak chcę!!!!
Młody spał w dzień miejscowość że że 3 h max... Teraz karmię 7 min a ten podsypia. Pewnie za 10 sekund się obudzi i będzie afera!
Swoją drogą zauważyłam, że je 7-9 min i więcej nie chce. Mam się martwić?
No pół kieliszka wina,pół kieliszka sprite.czasem wieczorem jak przyjdzie mi ochota to się napije zaraz po uspaniu małej czyli koło 20.00, następne karmienie dopiero koło 2 wiec czemu nie.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Maz w prAcy, karmie klare, ootem musze siebie i jule ogarnac i na 9 jedziemy na usg jajnika. Potem odstawiam jule do szkoly i z klara musze do apteki wstapic.
Nastepnie juz tylkodomek.
Jutro mamy miec gosci, musze jakos chalupe ogarnac echhhhh nie wiem jak to zrobie...
U nas chrzciny ostatecznie 9 stycznia.
Dziewczyny karmiace tylko mm,jaakie witaminy dajecie maluszom_????Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:10
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Jak wspaniale
maly sam dwa razy zasnal, ja tylko czujnym okiem patrzylam czy wszystko dobrze. Nie budzily mnie zadne mlaskamia ani chrumkania, tylko placz glodnego maluszka. Tomek tez jest chyba wyspany bo usmiechniety. Chyba cieszy sie, bo dorobil sie 17m pokoju
niecierpliwa, aaaaga, Pulpecja, zabka11, mamasia, małaMyszka, jesslin87, Maniuś, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Moje dziecie poszlo spac o 20.30 wybudzilo się dwa razy przez brzuszek i jak zasnelo twardym snem ok 22 spalo do 1.30 godzinna posiadowka na cycu i spalo do 7.30 z tym ze chwile po 4 krecil sie stekal wiec maly fix u mama na brzuszek przekrecila i nastala cisza pare bakow i dalej kimono
Maz ma zadanie na weekend zainstalowac karuzele nad lozeczkiem i chyba jakas bujawke zamowimy musze ogarnac tematniecierpliwa, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
U nas noc tez super, zasnęła koło 20 pierwsza pobudka o 2 następna o 4 i o 7 dziecko wstałotakże ja wyspana, tata wyspany, dziecko wyspane
już po prysznicu i śniadaniu, relaksuje się przed Tv a Martusia zalicza pierwsza drzemkę
Dzis jedziemy wyrobić Marcie dowód osobisty, zrobiłam jej zdjęcie-wyglada jak z listu gończego hahaha
A jutro mam plenerowa sesje ciążowa , kurczę a tak niedawno sama sobie robiłam foty....czas leci
Miłego dnia!!!Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87, Maniuś, magda sz, Laura, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Migotka sam sobie robisz pazury?jestem pod wrażeniem, extra!!!
Sama, byłam 3 razy u dziewczyny, podpatrzyłam i na własny uzytek robię sobie sama:)wygoda bo nie trzeba sie umawiać hih:)KasiaeN., małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Kasia i przy kp pijesz winko ze spritem? O matko ja też tak chcę!!!!
Młody spał w dzień miejscowość że że 3 h max... Teraz karmię 7 min a ten podsypia. Pewnie za 10 sekund się obudzi i będzie afera!
Swoją drogą zauważyłam, że je 7-9 min i więcej nie chce. Mam się martwić?aaaaga, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Nosz kurwa jebana mać!! Chrzciny za tydzien,chrzestny kupil bilet z anglii, a ksiadz nie da mu zaswiadczenia ze moze byc chrzestnym bo juz tu nie mieszka na stale a w anglii mu tez nie wystawia. I co ja teraz mam kurwa zrobic. Wziac kogos przypadkowego?skoro to takavwazna instytucja ze musibyc zaswiadczenie, a zmuszaja mnie zebym wziela kogokolwiek. To kosciol uznaje kto da gwarancje wychowania mojego dziecka w wierze?! No kurwaaa
małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witamy w wyjątkowy dzień
urodzinowo- ostatnie z 2 z przodu
rok temu przepłakałam cały dzień widząc na teście jedną kreskę, a w tym roku tule do siebie najpiękniejszy prezent jaki tylko mogłam sobie wymarzyć
niecierpliwa, Pulpecja, aaaaga, małaMyszka, jesslin87, Martucha86, jasmine89, Laura, Paula_071, AgaSad, Weridiana, mamasia, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość