SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:A Wy macie refundowany ten Nutramigen? Czyli przepajasz go woda tak?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Udalo mi sie umowic wizyte u gastroenterologa na 27.10, mam nadzieje ze nam pomoze bo ma swietne opinie, oczywiscie dla meza najwazniejsze jest to jak on sie zwolni z pracy, a w dupie go mam najwyzej pojade autobusem choc to wyprawa do innego miasta.
Chyba Katarka Twoja lekarka powiedziala, ze sluz w kupie jest normalny, moja dziS powiedziala, ze nie jest to "taki urok dziecka" i to trzeba zdiagnozowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:56
-
niecierpliwa wrote:Udalo mi sie umowic wizyte u gastroenterologa na 27.10, mam nadzieje ze nam pomoze bo ma swietne opinie, oczywiscie dla meza najwazniejsze jest to jak on sie zwolni z pracy, a w dupie go mam najwyzej pojade autobusem choc to wyprawa do innego miasta.
Chyba Katarka Twoja lekarka powiedziala, ze sluz w kupie jest normalny, moja dziS powiedziala, ze nie jest to "taki urok dziecka" i to trzeba zdiagnozowac.Mój jest pracoholikiem i też nigdy się nie da
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:powiedz, że pojedziesz taksówką, to znajdzie sposób
Mój jest pracoholikiem i też nigdy się nie da
Wyobraz sobie, ze sam to powiedzial, ze mam jechac taksowka, a w ogole to wina jest moja, bo nie mam prawa jazdyPulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Hejka czy wasze dzieci preferuja w ktoras strone czesciej obracac glowe i spac z glowa po tej stronie? Co robicie żeby wyrownac obracanie glowy w druga stronę?
Ja moją małą kładę raz na jeden, a raz na drugi bok.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wyobraz sobie, ze sam to powiedzial, ze mam jechac taksowka, a w ogole to wina jest moja, bo nie mam prawa jazdy
no nie pozostaje ci nic innego jak zatrudnić przystojnego szofera
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Hejka czy wasze dzieci preferuja w ktoras strone czesciej obracac glowe i spac z glowa po tej stronie? Co robicie żeby wyrownac obracanie glowy w druga stronę?
dodam że ma lekko splaszczony tył główki od tej swojej pozycji ale ciągle ćwiczymy; ).
-
kupilam rajstopki, bo na gwalt potrzebuje dla malej, na opakowaniu bylo 0 do 6 miesiecy, to sru do koszyka.mnawet nie otwieralam ze by sprawdzic wielkosc, bo nie bylo praktycznie jak. po powrocie do domu, odpakowalam, tam rajstopy jak n dwulatka. noz kto projektuje te ubrania:|