SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:A co to za bakterie i skad? To dlatego ten sluz?
Nie mam pojecia dostalam wynik i antybiogram i mam sie zglosic do lekarza. No ze wzgledu na sluz miala robiony'posiew, mam nadzieje ze jutro pediatra cos mi rozjasnimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A U mnie od piątku cyrk z usypianiem.Wiem co jest powodem ale Nie umiem sobie poradzić.A mianowicie pod pierwszych dni usypial na rękach i odkładamy był Do łóżeczka.Teraz jest już duży i jest mu ewidentnie nie wygodnie na rękach wygina się krzyczy ryczy. Sam w łóżku nie zasnie więc cyrk codziennie i wieczorem i w czasie dnia przed drzemkami. Jakieś pomysły??
Na szczęście moja mama jest cudowna babcia i przyjeżdża na każdy mój telefon-70km w jedna stronę.Była u nas od poniedziałku i teraz wyjechała.Nie wyobrażam sobie co ja bym bez niej zrobiła. W piątek jadę do niej na weekend. A w grudniu się przeprowadzamy Bo... Kupiliśmy mieszkanie na osiedlu rodziców.Więc żegnaj Wrocławiu)) Jestem mega szczęśliwa.
Lys tak myślałam o tobie że jesteś tu sama jeśli chcesz to może popołudniu przewieźć Ci jakiś obiad albo jakoś pomóc jak mój mąż wróci z pracy?!Bo tobie kochana na prawdę współczuję...niecierpliwa, Maniuś, lys, mamasia, Paula_071, Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Ofka to jest Twoje życie, które możesz przeżyć tylko raz. Trzeba się realizować i po darzą za marzeniami. Chcesz zostać zgorzkniala staruszka, która tylko żałuję? Mi marzy się historia i jak mała porośnie to idę. Poszłabym szybciej,ale u mnie to się wiąże z dojazdem 90 km albo wyjazdami na weekend.
Aska ja jeszcze nie ubieram ochraniacze czy jak to się tam nazywaOfka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dodzwoniłam się do gastroenterologa, którego polecała pediatra i termin ma wolny dopiero na 25.10. Umówiłam wizytę prywatną u innego lekarza na 20.10.
Nie mam skierowania, żeby iść na nfz.
Ja dostalam skierowanie na pilne, u mnie w miescie dopiero grudzien na pilne, w innym miescie udalo sie za 2 tygodnie. Masakra jakas.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Ofka to jest Twoje życie, które możesz przeżyć tylko raz. Trzeba się realizować i po darzą za marzeniami. Chcesz zostać zgorzkniala staruszka, która tylko żałuję? Mi marzy się historia i jak mała porośnie to idę. Poszłabym szybciej,ale u mnie to się wiąże z dojazdem 90 km albo wyjazdami na weekend.
Aska ja jeszcze nie ubieram ochraniacze czy jak to się tam nazywamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzieki Ofka!
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zamiast sie uczyc gotuje mleko w puszce na kolejnego wafla. Mam nadzieje ze puszka nie wybuchnie... moj Iwo ma srednio dwie albo trzy drzemki po 2,3 godziny. No sa dni ze nie spi wcale ale rzadko... nie za duzo aby? Kurwa jak to napisze na bank mi jutro da popalic.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej widzę od rana temat mam i teściowych:) U mnie moja mama super tylko dzwoni abym przyjechała i jak tylko ma okazje to wpada zobaczyć malutką. To już jej 3 wnuczka a na daniach będzie kolejna i wszystkie mocno kocha i się nimi zajmuje. A teściowa, no cóż mieszka 70 km od nas, więc to my raczej do nich jeździmy i sama ma jeszcze 8-letniego syna to i tak ma zajęcie:) Ale nie wtrąca się do nas i jest dobrze:)
-
psioszka11 wrote:Lys tak myślałam o tobie że jesteś tu sama jeśli chcesz to może popołudniu przewieźć Ci jakiś obiad albo jakoś pomóc jak mój mąż wróci z pracy?!Bo tobie kochana na prawdę współczuję...
psioszka kochana dziękuję bardzo za propozycjęto bardzo miłe z Twojej strony, ale nie śmiałabym Cię fatygować, z resztą zawsze mogę coś zamówić. Paula podesłała linka do cateringu dietetycznego i zamierzam spróbować, a jak będzie ok to może będę korzystać. Jest u mnie moja mama, jest starszą osobą i nie może mi dużo pomóc, ponadto totalnie nie zna się na dzieciach (co jest dziwne, bo przecież 4 urodziła...) i nie umie gotować. Nie wiem może to już pomału demencja. Tak, czy siak trochę mi pomaga, zawsze to coś.
-
Ofka wrote:Psioszka ale super, babcia do pomocy tak blisko. I dobry pomysl psioszka Lys ja mam do Wro 80 km ale moglabym Ci przywiezc pierogow do zamrozenia, moja babcia Ci zrobi jak chcesz....
kochana dam radę, ale dziękuję za propozycjewszystkie takie kochane jesteście
-
lys wrote:kochana dam radę, ale dziękuję za propozycje
wszystkie takie kochane jesteście
niecierpliwa, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jakby co to sie nie krepuj, babcia robi pierogi hurtowo, bo tak dorabia i sprzedaje wiec u nas zawsze pierogow w pyte jest;)))
zjadłabym ruskich, bo za innymi nie przepadam, ale że nabiału nie jem to chyba ruskich nie możnaniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:niecierpliwa jak ta kupę na posiew wiozłaś?
Zadzwonilam do sanepidu, a tam pani powiedziala, ze mam kupic w aptece pojemniki i nabrac troche ta szpatulka z pampersa. Dobrze byloby gdyby byla jak najswiezsza, ale powiedziala ze np z 17 dnia poprzedniego tez moze byc. Nie kazala trzymac probki w lodowce. Mi akurat udalo sie pobrac rano i godzine pozniej juz byla w labolatorium.lys, małaMyszka lubią tę wiadomość