SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Ja też bym chetnie pocwiczyla brzuch musze zgubić ale pierwsze primo nie mam kiedy drugie primo nie chce mi sie
Ps tak sie cieszylam ze juz sie moge seksic ale jeszcze nic jestem po prostu wieczorami mega padnieta i mialabym jeszcze tylkiem ruszac no way moze w weekend nawet sexi gacie sobie dzisiaj kupilammałaMyszka, lys, jesslin87, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:dziewczyny nie mogę WAs haha ale dajecie w dupe:P
kurde mnie cos kłuje po lewej stronie jakby nerwobóle, ciezko mi oddychac czasem albo podnisc małego, chyba trzeba łyknąć magneza jakiegosmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja do tych grup karmienie piersią i mleczne wsparcie wcisnelam to dołącz czy jak to tam jest i mnie dołączyły. I jeszcze do Rodzicielstwo Bliskości.
Mam wrażenie ze te z KP potem trafiają do tego rodzicielstwa z pytaniem jak odstawić dziecko 3 letnie od piersi bo nocy od 3 lat nie przespaly.
Rodzicielstwo Bliskości tez sektâ podjeżdża.. trzeba słuchać swojego instynktu i doczytać co nie co ale nie brnąć ślepo w jakieś naukowe przekonania.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Dziewczyny co ile w dzień jedzą Wasze dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:39
małaMyszka, apaczka lubią tę wiadomość
-
Czytałam ze swiatowa organizacja cos tam, cos tam
zaleca karmienie piersią do 3 lat, a wprowadzanie pokarmow po 6 miesiącu. Zdziwilam sie ze az 3 lata, wiec nie bylo ze mną tak zle
Podobno pokarm nie moze stracic na wartosci , nie ma czegos takiego, zmienia sie w zaleznosci od potrzeby. Mysle ze rozsadnie jest karmic do roku lub pelnego uzebieniazycie pewnie zweryfikuje nasze plany
Ofka usmialam siea dzisiaj ciezki dzień, tylko na raczkach, spacerowki już tez nie lubi bo przypieta i nic nie widzi, czekam az zacznie siedziec.
Iys dobrze ze jakas poprawa z ta kupkamałaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Ja tam żrę ciastka codziennie. Wczoraj wpieprzyłam 3 kokosanki...
Wzięłam małego do sypialni w leżaczku. Zrobiłam porządek w ciuchach. Te 56 to takie maciupeńkie już. Ale te co mam 68 to jeszcze jeszcze...
Ba! On ma polarek od teściowej uwaga ! na 2 latka!!!! Bez sensu...
-
Do 3 lat!
Jeszcze gdyby kp dawało gwarancję ze dziecko nie bedzie chorowało to warto sie podjąć. Ale mam w rodzinie i wśród znajomych przypadki długiego i bardzo długiego KP a dzieci chorował i chorują nadal. Mi dobry pediatra/ naukowiec powiedział ze najwazniejsze sa 3 miesiące, ale niestety podczas tych 3 miesięcy zero mm bo od razu zaburza to mikroflore w organizmie dziecka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ja tam żrę ciastka codziennie. Wczoraj wpieprzyłam 3 kokosanki...
Wzięłam małego do sypialni w leżaczku. Zrobiłam porządek w ciuchach. Te 56 to takie maciupeńkie już. Ale te co mam 68 to jeszcze jeszcze...
Ba! On ma polarek od teściowej uwaga ! na 2 latka!!!! Bez sensu...małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Jak oduczyć dziecko by nie wkładało piąstek do buzi?
I jeszcze raz poruszę temat prolaktyny: co myślicie o tym, by zrobić badanie krwi? Można tak ocenić zbliżający się okres?
Ja jem codziennie drożdżówki, albo chałkę z drżemem albo mama piecze babkę lub biszkopt - wtedy mam na dwa dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:10
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
paula a czemu chcesz tego oduczac? jeszcze chwila i pomału dzieci oprócz piąstek, paluszków będą też pchały wszystko inne do buzi, bo tak będą poznawać świat
moim zdaniem poziom prolaktyny nie jest dobrym wskaźnikiem, zbyt chwiejny i zbyt zależny hormon od wielu czynnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:33
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:paula a czemu chcesz tego oduczac? jeszcze chwila i pomału dzieci oprócz piąstek, paluszków będą też pchały wszystko inne do buzi, bo tak będą poznawać świat
moim zdaniem poziom prolaktyny nie jest dobrym wskaźnikiem, zbyt chwiejny i zbyt zależny hormon od wielu czynników
A nie zostanie mu tak? Nie chciałabym, żeby ssał później kciuka.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.