SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
oo to musze sie wybrać do biedry i kupic mu taka ksiązeczke:)
Jezu jak czytam o waszych pociechach to mój to złoty chłopak:) wczoraj wyjątkowo bylismy sami bo tatus musiał iść do pracy, to powiem Wam że wypoczęłam przy nim, on leży albo chwile daje go do bujaka, albo sobie rozmawiamy:)
byliśmy razem w kościele, zjedlismy obiad po czym tatuś odstawił nas do domu i pózniej juz sami, pierwszy raz samodzielne kapanie:)
teraz gargamel usnał w bujaku, ide wysuszyć włosy, jak mąż wróci z pracy to pojedziemy napompowac koła w wózku bo strasznego flaka mamy hahamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotka mój też złoty chłopak jest
Je i po jedzeniu od 1,5 do 2 godz śpi, zawsze tak mamy.
Najpierw cyc, następnie butelka na dojedzenie, odbijanie, przebieranie i zasypiamy na kanapie razem a czasem we wóziu usypiamy bobaska
I mam trochę czasu dla siebiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tyle poświęcenia a ona i tak podobna do tatusia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:19
lys, witaminkab, apaczka, Laura, jesslin87, gianna88, AgaSad, małaMyszka, niecierpliwa, sylwucha89, mamasia, Maniuś, zabka11, Paula_071, Katarka, Weridiana, Martucha86, 5ylwia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Magda ale czaderska czupryna ☺
A ja już 2 tyg u rodziców jestem, m przyjechał do nas na weekend i mieliśmy wracać razem ale tak mi się nie chciało ze zostaje jeszcze do środy..w czwartek szczepienia wiec juz nie będzie wyjściazabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotka chyba będę musiała bo jej grzywa na oczy załazi
Jesslin wszystko przed TobąTwojemu też włoski urosną to będziesz robiła zaczeski na Beckhama
apropo zaczesek to przypomniało mi się jak w weekend kolega się ze mnie śmiał że mój eks miał zaczeskę i wąsa na hitlera..zabka11, małaMyszka, jesslin87, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hejka
Moja Julcia z partnerem mistrzami na wczorajszym turnieju!!!!
Pekam z dumy!!!!)))
Mala dzis marudna, poczytam was wieczorkiem.
W sobote robimy urodziny dlka Julci, poleccie jakies fajne salatki.mamasia, sylwucha89, magda sz, Laura, małaMyszka, lys, jesslin87, niecierpliwa, AgaSad, Maniuś, Paula_071, apaczka, Katarka, Weridiana, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Mieliśmy dziś wizytę preluksacyjna, o której całe szczęście sobie przypomniałam wczoraj wieczorem,bo mąż młodego rejestrowal w sierpniu i gdzieś walnął ta karteczka, ale coś mi ta data switala. Z małym ok, za 8 tygodni kontrola. Byłam bardzo dumna z synka,bo nawet nie kwilnal
i "gadal" z 4miesiecznym chlopczykiem tzn. Piotrek gadał, a tamten się śmiał i wszyscy byli w szoku, że młodszy a tak guga, a tamten nie
.
sylwucha89, Laura, zabka11, małaMyszka, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Hejka
Moja Julcia z partnerem mistrzami na wczorajszym turnieju!!!!
Pekam z dumy!!!!)))
Mala dzis marudna, poczytam was wieczorkiem.
W sobote robimy urodziny dlka Julci, poleccie jakies fajne salatki.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja odebrałam wynik posiewu, jest czysto, nie ma żadnych bakterii. W sobotę mamy gastrologa, pewnie nie dowiem się więcej niż to że wzdety brzuszek to niedojrzaly uklad pokarmowy. Kupy u nas już lepsze, tylko ciągle produkowane w trudzie i mekach, z różnymi odglosami towarzyszącymi, ewentualnie z płaczem. Chciałabym żeby to już przeszło.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja odebrałam wynik posiewu, jest czysto, nie ma żadnych bakterii. W sobotę mamy gastrologa, pewnie nie dowiem się więcej niż to że wzdety brzuszek to niedojrzaly uklad pokarmowy. Kupy u nas już lepsze, tylko ciągle produkowane w trudzie i mekach, z różnymi odglosami towarzyszącymi, ewentualnie z płaczem. Chciałabym żeby to już przeszło.
My jutro mamy gastrologa i szczerze to też powątpiewam, że usłyszę coś istotnego. U nas kupa też jest dużym problemem z płaczem, brakiem snu itdmałaMyszka, Agaata lubią tę wiadomość
-
Od dzisiaj w biedrze są dady premium za 39,99 96 szt. rozmiar 3
Jak któraś używa... Mąż już kupił 2 paki trójek... Jak te nasze dzieciaczki szybko rosną.Paula_071, Laura lubią tę wiadomość