SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:Mala myszka przykro mi.
Niecirpliwa, no widzisz nie wiem, bo nie zagladam na inne watki. Jestem wierna sierpnioweczkom
Ja podczytuje lipcowki, ale jak mam na stronie w ciazy ogolnie to czasem widze, ze dokonuje wpisow na wrzesniowkachmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Madzik-zaakceptowalam zaproszenie-hustawka na stanie:p
Dziewczyny ale jestem na siebie zla..zjadlam lody smietankowo-truskawkowe,mialy jakby jeszcze sorbet truskawkowy..boje sie ze uczuli małą/
Co do pipki,no to wlasnie + cesarki ze jest po staremu..ale moj sflaczaly brzuch mnie wkurwiaspłaszczyl sie ale wisi na dole..takk worek,a jak walne to sie trzesie jak galareta-i tu - cesarki ze brzuch mozna cwiczyc po 6 miesiacach!
Rozstepy mam 2,neden na ok 1cm a drugi na ok 4cm,sa obok siebie przy pepku,ale srac na te rozstepy,ten flak jest gorszy. Mam body modelujace i chodze w nich codziennie to wyglada jakbym byla plaska a jak zdejme i jeszcze usiade..falda taka soe robi ze hej!
(Moge polecic te body firmy "plie" rewelka,trzeba brac najmniejszy rozmiar,ja nosze L a te body mam XS)
Ja juz po porodzie zgubilam 17kg, jest o 5kg mniej niz przed ciaza,ale ja mialam dodatkowe kg,marzy mi sie jeszcze 5 zgubic,bede wtedy laska (z worem).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 08:43
jesslin87, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Myszko współczuje śmierci dziadka.. Może mama nie miała nic złego na myśli, skoro nie utrzynujecie kontaktów to pewnie nie miała jak się dowiedzieć czy urodziłas synka czy Córcie a pewnie jest ciekawa? W każdym razie nie ma sensu się denerwować. U nas od rana humory średnie, marzy mu się żeby mąż miał jakiś wolny tydzień i że mną powiedział w domu..
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
witam, nam sie wczoraj wreszcie udało zaszczepić jupi chociaż nie obyło się bez przygód
bez karteczki od neurologa odesłali nas z kwitkiem to sprint 30km w jedna strone do pani dr po zaswiadczenie i spowrotem 15 min przed zamknieciem gabinetu udało nam się zdążyć
i odpukać mały po szczepie niu zupełnie inne dziecko radosne, spało 5godz ciągiem w nocy teraz też siedzi i uśmiecha się do wszystkiego
zobaczymy co będzie dalej ... ale fajnie by było jakby mu już tak na stałe zostało
a co do śluzu w kupieu nas od paru dni takie kupy że aż się świecą całe
ale żadnych innych objawów nie ma, ani brzuch nie boli, ani nie wzdęty je normalnie itp tylko ten wygląd kupy taki dziwny
pani dr nic nam konkretnego nie powiedziala
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aska spokojnie
Moja Pola robila zielone kupy ze sluzem przez ok 1,5 tygodnia, dr przepisala nam jakis proszek który robią w aptece po 2-3dniach przeszło i robi znowu musztarde
To bylo coś na jelitka, niz groźnego
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My kapiemy codziennie, bo maly to uwielbia. Ostatnio pozno wrocilismy, nam juz sie nie chcialo go kąpać, ale stwierdzilismy, ze skoro Tomek to uwielbia to nie bedziemy mu odmawiać tej przyjemnosci
Ofka - narobilas smaka i milczysz. Prosze o o przepis na kostki z termomixa
Tomek spal 6,5h a potem 4,5 i 3,5. Moja piers po 11h przerwy chciala eksplodowac. Ale sie wyspalam.
Lys - wiesz, ze tez mi zeszlo powietrze w jedym kole w BH? Dziwny zbieg okolicznosci, moze jakis blad na produkcji?małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Myszka wyrazy współczucia...
My popołudniu szczepienia wrrr już mnie brzuch z nerwów boli.Ostatnio Nie wiedziałam co nas czeka A teraz nauczona doświadczeniem wiem i mam obawy...Trzymajcie kciuki.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Myszka, przykro mi. Co do mamy, no cóż skoro nie utrzymujecie kontaktów to może nie miała nic złego na myśli. Trudno powiedzieć.
U nas wczorajszy śluz w kupie póki co się nie powtórzył. Zobaczymy później.
Dzisiaj gastrologa ma Lys, ja mam w sobotę.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Numer z kciukiem zadziałał. Poszła wielka kupa!!! Na całą pieluchę
Dzięki za przypomnienie tego sposobu, udało się.
Agaata, magda sz, aaaaga, Paula_071, niecierpliwa, sylwucha89, Griszanka, Weridiana, małaMyszka, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej ciocie
my sie karmimy wiec mam chwilke czasu
Szczerze zazdroszcze tym z Was ktorym dzieciaczki tak spia grzecznie w dzienMoj synus ma akumulatorki...nie wiem od czego to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:51
Aska87, Paula_071, lys, Katarka, niecierpliwa, witaminkab, Laura, sylwucha89, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, Martucha86, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aska 87,gosia.b i chyba witaminka-Wy jestescie chyba z okolic Nowego Targu,nie?jesli macie ochote to mozemy sie spotkac z wozeczkami w parku :)ja bede w Pl za 2 tyg. na 2 tyg. tak zd jesli tylko macie ochote to mozemy sie poznac
czekam na info
buziaczki
witaminkab, gosia.b, Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość