SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dzionek styrany mlody dal popalic a teraz spi jak aniołek
Kapiemy co 2 dni i tak zostawiamy moze jak będzie c starszy i będzie się bardziej brudzil to będziemy kąpać codziennie
Spadam spać spokojnej nocy mamuśki
Ps ja mam 6 kg mniej jak przed ciaza ale nadal mam nadwagę i ten okropny brzuch z rozstepami fuuujWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:50
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Ps ja mam 6 kg mniej jak przed ciaza ale nadal mam nadwagę i ten okropny brzuch z rozstepami fuuuj[/QUOTE]
u mnie waga jak sprzed ciązy też,a le własnie została skóra na brzuchu i rozstepy, moja pajęczynka jak ja to mówie...jesslin87 lubi tę wiadomość
-
My też codziennie kapiemy A dodatkowo rano go jeszcze podmywam.
Dziewczyny co do pipek to ja ostatnio zaglądam choć po cc a tam rozklapicha taką że szok!ona chyba się już Nie obkurczy co??!!
Magda ja biorę te tabsy o których ostatnio pisałaś ale pierwszy raz je dostałam Na próbę na 3msce. Minus taki że nie robisz przerwy i bierzesz je ciurkiem no i krwawienia są nieregularne więc ja ocenie za 2,5msca ale chyba wolę takie z tą przerwą tygodniową.
Poza tym po ciąży strasznie mi włosy podupadly tłuszcza się i wypadają.Macie jakieś dobre szampony i pomysły na Nie?!
Jutro szczepienie druga dawka boję się cholernie bo po pierwszym był Armagedon.
Uciekam spać.Leon też już śpi byle do rana.Spokojnej nocy Siostry!jesslin87, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Agaata pozazdrościć, ja mam nadzieje ze moje chociaz zbledna i nie beda tak straszyć..
Magda Sz, co do ciaposzki, to mogę powiedzieć ze na dzień dzisiejszy jest ok, ja nie mam rozklapiochy jak wy to mówicie haha
A wrecz dziś wieczorem mi maż powiedział przy seksie ze zszysli mnie "na dziewice" bo zawsze mówie powowli powoli haha, musze sobie jakiegoś nawilżacza kupic
Ja czasem czuje szew zalezy jaka pozycja, najbardziej jak naciska na dolną ściankę, ale ogólnie nie jest zle, mąż nie narzeka w każdym badz razie
Aaa i kapiemy codziennie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:10
jesslin87, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, jestem wrześniówką, choć teoretycznie sierpniówką, bo moja córeczka urodziła się 29 sierpnia.
Wasz wątek czytałam właściwie od samego początku (miałam termin na początek miesiąca, więc w moim wątku nie bardzo było "starszych" ciążowo dziewczyn, a byłam ciekawa co mnie czeka).
Podczytuję was nadal i poruszyłyście ciekawiący mnie wątek, więc postanowiłam się wtrącić. Chodzi mi o dietę bez nabiału, niestety i ja mam to zalecone. Ale mam wątpliwości - czy jadacie produkty, które mają napis na opakowaniu, że może zawierać śladowe ilości/ w zakładzie używa się mleka itp? -
Właśnie skończyliśmy nocne karmienie i czekam aż Julcio zaśnie:)
Tematu cipki to ja się boję... moja jeszcze nie używana a jak większość z Was pisze o rozklapiochach to boje się jeszcze bardziej...
Do zrzucenia zostalo mi 5kg ale uwaga! z 26kg wiec nie jest zle chyba hehe postawilam sobie wyzwanie ze zgubie do swiat...
Marzy mi sie wejsc juz w swoje ulubione jeansy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 03:01
małaMyszka, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz będę karmić na spiocha czekam aż mleko zgęstnieje.
Swoją drogą tak myślałam że ani Cassie DE ani Pati Belgia już do nas nie zaglądają prawda?czy przeoczylam?małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Lady to akurat urzeduje na wrzesniowkach...
Ale fakt reszta dziewczyn dawno sie nie odzywala.
Lys, Agaata ktora z Was ma dzis gastrologa?? Dajcie koniecznie znac.
La_lenka ja jem takie produkty, gdzie jest napisane, ze moze zawierac sladowe ilosci mleka, bo inaczej to bym z glodu zdechla, a jak to moj maz mowi, chodzi o to, ze np na tasmie produkcyjnej mogla dostac sie kropla mleka i musza sie zabezpieczycmałaMyszka, la_lenka lubią tę wiadomość
-
Hej, u nas nawet względnie noc minęła, chociaż mała miała dwa ataki ostrego płaczu. Plakalam razem z nią, chyba ją brzuszek bolał. Już trzydni bez kupy, niby nie widać, żeby się prężyła czy próbowała cisnąć, ale coś ją w nocy ewidentnie bolało
Teraz ładnie śpi, jadła w nocy dwa albo trzy razy, już nie pamiętam nawet.
My kąpiemy co drugi dzień, a przy każdej zmianie pieluszki myję pupę ciepłą wodą.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej noc ok jedna pobudka o 1.30 rano dosypianie na mnie od 5.40 do 6.30 Moj syn sie rozregulowal
ehhh
My też co zmianę pieluchy myjemy pupe ciepla woda i co rano robimy pielegnacje tzn myjemy buzie podbrudki dwadlonie oczka odciagamy gilony smarujemy buzke mremem robimy masaz brzuszka taki nasz rytuał
małaMyszka, niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj rano umarł mój dziadek. Korzystając z okazji rozmawiałam z matką. Oczywiście się pokłóciłyśmy! Zero kontaktów z rodziną. Wiedziałam, że nasze kontakty ograniczą się do informacji o pogrzebie...
Najlepszy tekst matki: a my mamy wnuczkę czy wnuka?
No kurwa...