SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:ja lubie bardzo oglądać, ale przy moim mężu nie mogę, chyba ze w innym pokoju
Jak pierwszy raz zobaczylismy reklame tego programu w tv to mezowi lzy polecialy, akurat mial Julke na reku i tak sie wzruszyl, a lzy wzruszenia widzialam u niego tylko przy narodzinach malejmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:A my mamy taki:
http://allegro.pl/disney-baby-album-maluszka-dziewczynka-wys-24h-i5727510287.html
Super pamiątkajest nawet cos takiego
"jak sie urodzilam dostałam taką bransoletke" I miejsce na bransoletkę ze szpitalao tym jak poznali sie rodzice,w jaki sposob powiedziałam o ciąży dla tatusia,o reakcji itp. duuuzo takich fajnych rzeczy o ktorych by sie zapomniało kiedys
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tak z innej beczki az leb mi peka, od 1,5 miesiaca pietro pod nami trwa generalny remont ocipiec mozna!! Nie wspominajac juz o tym ile razy Julka sie wzdrygla. Ja rozumiem, ze kazdy chce sie wyremontowac, ale na litosc boska ilez mozna, a konca nie widac
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Tak z innej beczki az leb mi peka, od 1,5 miesiaca pietro pod nami trwa generalny remont ocipiec mozna!! Nie wspominajac juz o tym ile razy Julka sie wzdrygla. Ja rozumiem, ze kazdy chce sie wyremontowac, ale na litosc boska ilez mozna, a konca nie widac
My kupilismy mieszkanie od dewelopera, robilismy sporo zmian m.in. burzenie scian, klima etc i trwalo to 3msc. Wiec nastaw sie na najgorsze
Dziewczyny, nie boicie sie ze dzieci sie przyzwyczaja do spania z Wami w lozku?
Odnosnie wygladu - ważę jak przed ciaza 52, brzuch jest płaski bez rozstepow ale mam ciagle brzydki pepek:(małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mi dzis Julka tak pierwszy raz zasnela, polozylam na lozku, smok do buzi, pielucha na policzek i zaczelam jej spiewac, ale chyba nie chciala sluchac, bo zasnela
Do tej pory tylko na rekach zasypiala i w gondoli
małaMyszka, Martucha86, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mi dzis Julka tak pierwszy raz zasnela, polozylam na lozku, smok do buzi, pielucha na policzek i zaczelam jej spiewac, ale chyba nie chciala sluchac, bo zasnela
Do tej pory tylko na rekach zasypiala i w gondoli
A może udawała, że śpi, żebyś już przestała śpiewać?niecierpliwa, Pulpecja, ainer85, małaMyszka, Paula_071, jesslin87, zabka11, apaczka lubią tę wiadomość
-
Paula, cała trójka ze mną spała, potem bez żadnego problemu przeniosły się do swoich łóżek, myślę, że z tą też tak będzie. A jak nie, to zawsze jest nadzieja, że kiedyś wyjdzie za mąż i się wyprowadzi
niecierpliwa, Maniuś, Katarka, aaaaga, lys, małaMyszka, Paula_071, jesslin87, zabka11, apaczka, gianna88 lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:A może udawała, że śpi, żebyś już przestała śpiewać?
Wiesz co calkiem mozliwe, bo to byla krotka drzemka, a nawet chciala sie targnac na swoje zycie, bo nakryla sie kocykiem, ale dobrze, ze lezala na macie to jak zaczela kopac nogami uslyszalam zabawki i wparowalam w pore. Czy Wasze dzieci tez sie nakrywaja?? W nocy spi w rozku, to znaczy tylko jest zwinieta, a nogi jej wystaja, ale bez rozka nie ma spaniasylwucha89, małaMyszka, jesslin87, zabka11, apaczka lubią tę wiadomość