SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Malamyszka ja oliwkuje 2 razy dziennie główkę i juz prawie u mojego syna znikło.
Bardzo lubię to forum i Was, ale mam tak mało czasu na pisanie i czytanie.małaMyszka, ainer85, jesslin87 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
chcebycmama
My mamy taki
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5732346219&reco_id=15e9b13e-77de-11e5-a78b-02dc9f0d2bc7&ars_rule_id=201,
i jestem naprawde zadowolona, jak jeszcze nie masz to myślę ze bedzie fajny, mój uwielbia w nim siedziec, pobawi sie zabawkami, żadko go bujam do spania ale zdarza sie ze marudzi to zmywam i jedną noga go kołysze, jest fajny bo rośnie razem z dzieckiem, myśle ze długo mu posłuzy potem jako bujak do siedzenia:) wydaje sie być solidny, zreszta zabawki z fisher price są dość solidne:)
My używamy odkąd skonczył 2 miesiące:)
Mój Szkrab 2 tyg temu ważył 6300 więc coś koło 7 będzie pewno:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:31
chcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moja Pola juz przeszła ciemieniuche. Smarowalam łepek oliwką i po ok 2h od posmarowania wyczesywałam szczoteczką do zebów, po kąpieli nie bylo znaku ale rano juz byla znowu sucha skóra i tak w kółko to robiłam i szybko znikneło całkiem
U Poli ciezko się to robiło przez to ze ma długie włoski..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej Ciotki
Wczoraj mieliśmy wizytę u neurologa...jest ok ale będziemy się troszkę rehabilitowac we względu na lekką asymetrie. W ocenie neurolog Staś jest bystry i dobrze się rozwija:)!
Dziś robiliśmy badania krwi i moczu wyniki o 15 liczę ze będzie ok.
Katar ciągle trwa
Jutro wizyta lekarza i szczepienie o ile lekarz wyrazi zgodę...niby katar nie jest przeciwwskazaniem...zobaczymy.
Staś waży 6 kg:)
Dziś Krzysiek kupił album 1 roksuper sprawa, wieczorami będziemy uzupełniać
musimy nadrobić 3m.
Karolina Pola to Twoja kopia; )
Migotka Synek wygląda super
lys, magda sz, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:u nas daje sie ofiare na skladke, ja dałam 50 zl, nie spie na pieniadzach, zreszta łaski mi nie robi:)
Ja tez dalam 50 zlu nas ksiadz powiedzial, ze nic nie trzeba dac, a jak ktos ma ochote to tyle ile moze
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A my mamy taki:
http://allegro.pl/disney-baby-album-maluszka-dziewczynka-wys-24h-i5727510287.html
Super pamiątkajest nawet cos takiego
"jak sie urodzilam dostałam taką bransoletke" I miejsce na bransoletkę ze szpitalao tym jak poznali sie rodzice,w jaki sposob powiedziałam o ciąży dla tatusia,o reakcji itp. duuuzo takich fajnych rzeczy o ktorych by sie zapomniało kiedys
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Fajna sprawa, szkoda, ze wczesniej nie kupilam, bo wstyd mi teraz, ze nawet nie pamietam kiedy dokladnie Julka pierwszy raz sie usmiechnela
Karolina szybko dotarl??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:57
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Fajna sprawa, szkoda, ze wczesniej nie kupilam, bo wstyd mi teraz, ze nawet nie pamietam kiedy dokladnie Julka pierwszy raz sie usmiechnela
Karolina szybko dotarl??
Oj kochana, ja go dostałam wiec nie powiem, znalazłam tylko na allegro jaki mamniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość