SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzac na pierwsza strone to zostalo nas moze z 10-15% szkoda
Mlody wlasnie lezy w lozeczku i steka wierc sie i próbuje zasnac oby mu sie udalomałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ashika dzięki za info
a ten Femaltiker piję się z mlekiem?
U mnie waga też poszła do góry przez słodycze.. Ważyłam już 57 kg ale zaczęłam sobie dogadzać słodkościami, czasami zamiast śniadania jem jakieś ciastka, a śniadanie dopiero koło 12 i waga 58,5.. Wiem, że słodycze są bezwartościowe i niezdrowe ale jestem jakaś uzależniona
Święta w tym roku będą najpiękniejszemałaMyszka, magda sz, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane moje sierpniowczki
Dlugo nie pisalam bo duzo.sie dziejemala jest bardzo absorbujaca a jeszcze syn w drugiej klasie wiec nauka I lekcje a do tefo komunia w tym roku.
U nas ok. Roxanne nadal na piersi. Tydzien temy mielismy poerwsze szczepienia plus pneumokoki I rotawirusy. Ppszlo w miare gladko bez rewelacji. Mielismy problemy z kolka ale krople sab simplex pomogly. Juz od tygodnia ich nie podaje I jest ok. Przepaja tylko mala koperkiem I rumiankem bo mialysmy problemy z brakiem kupek. Mala poeknie sie rozwija. Trzyma bardzo wysoko glowke lezac na nrzuszku. Od dwoch dni podnosi tez glowke na okolo 8 cm lezac na plasko. Pediatra powoedzial, ze bardzo silna jest. Mamy skierowanie na usg bioderek bo ma jeden waleczek wiecej. Podobno tak moze byc bez zadnych anomalii. Mala probuje gaworzyc I slicznie sie smieje. Spi tez ladnie bo budzi siw okolo 2-3 razy w nocy.
Ja przeszlam tydzien temu kryzys laktacyjny ale czeste przystawianie malej do piersi I herbatki laktacyjne pomogly.
Wracam na forummałaMyszka, aaaaga, 5ylwia, Migotkaa, magda sz, lys, Paula_071, sylwucha89, Maniuś, Martucha86, gianna88, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Ashika dzięki za info
a ten Femaltiker piję się z mlekiem?
U mnie waga też poszła do góry przez słodycze.. Ważyłam już 57 kg ale zaczęłam sobie dogadzać słodkościami, czasami zamiast śniadania jem jakieś ciastka, a śniadanie dopiero koło 12 i waga 58,5.. Wiem, że słodycze są bezwartościowe i niezdrowe ale jestem jakaś uzależniona
Święta w tym roku będą najpiękniejsze5ylwia, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Tylko mój przesypia całą noc bez pobudek na cyca?
A właśnie - korzystając z okazji, że mały się kimnął ją też idę się zdrzemnąc5ylwia lubi tę wiadomość
-
Migotka niewiele stracilas. W zasadzie nic odkrywczego, tyle, ze normy dla dzieciowego jedzenia sa bardzo restrykcyjne, ze sol i cukier, to substancje zupelnie niewskazane itp. No i ze pierwsze 1000 dni sa bardzo wazne dla zdrowia i rozwoju preferencji smakowych.
Wy tak o tym przybieraniu, a moj wylacznie na cycu i podwoil wage w 2 m-ce. Rosnie mi w oczach. Ostatnio po tym incydencie wymiotowym polozna i pielegniarka powiedzialy mi, ze powinnam go przyglodzic - chyba na glowe upadly. Je co 2,5-4,5 godz w dzien, a w nocy ma przerwe 5-8 godz, na raz je 7-15 minut, ale to w glownej mierze zalezy od intensywnosci ssania i z ktorego cyca ciagnie. Co innego gdyby non stop wisial na cycku, to moze. -
Pati cudownie, ze sie odezwalas
Wracasz na forum, czyli bedziesz juz z nami czesciej. Super.
Czekamy na inne dziewczyny
Karolina nam cos umilkla. Chyba trzeba sie przejechac do tych Moniek5ylwia, Pati Belgia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Myszka kokosanki! Uwielbiam
Grzeszysz dziewczyno! Wiele z nas marzy o kilku godzinach snu ciągiem, a Ty śpisz całą noc i jeszcze drzemka w dzień??? I hate you haha
Pati fajnie, że jesteśmałaMyszka, Pati Belgia, lys, Paula_071, sylwucha89, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jak to mozliwe skoro ja zamawialam w poniedzialek, a wczoraj juz byla w aptece??
Nie mam zielonego pojecia. Bylismy w 10 aptekach i powiedzieli, ze jest ciezko z ta szczepionka. Ty chyba jestes ze slaska gdzie kupowalas?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka to mnie pocieszyłaś bo mój głodomorek też jest 2 razy większy po 2 miesiącach! już myślałam, że tylko u nas takie cuda
Oglądałam wczoraj jego zdjęcia jak się urodził! Był taki malutki!! I miał zdecydowanie więcej włosówmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati miło nam, super, moze teraz jak dzieciaczki będa wmiare do ogarniecia to beda dziewczyny wracac:)
Zabka ile razy podajesz Klaruni butle na dobe? u nas wypada 5 razy, zadko kiedy 6, z tym ze u nas ostatnie jedzenie o 21 a pozniej dopiero ok. 7-8 ranoPati Belgia lubi tę wiadomość
-
aaa mogę sie pochwalić, u nas w mojej maluśkiej miejscowości został pobity rekord Guinnessa:)
http://miasto.debica.pl/aktualnosci/pokaz/17518/Rekord+Guinnessa+pobity.#.VjH2SrcvfIVmagda sz, jesslin87, sylwucha89, małaMyszka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja na jutro zapisałam moją niunie na szczepienie właśnie Hexe. Hmm w sumie nie pytałam się babki w rejestracji czy jest dostępna.. to się przekonam jutro... Po pierwszej dawce pół dnia mi przespała, popłakiwała i się obrzęk na nóżce zrobił
Ambrela te przetykanie kanalików to kto robił? Okulista ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
To mi mloda zafundowala najgorszy spacer ever. Pol drogi nioslam, a mimo to i tak sie darla, potem skoro tak czy siak sie darla to wlozylam do wozka to juz sie nie darla a zanosila, jak zaczela sie krztusic to sie uspokoila i to akurat jak podjechalam pod blok i bylo po krzyku. Wychodzila sasiadka i mowi jaka ona grzeczniutka, a ja mialam ochote udusic ta mala pozerke
Do domu wrocilam mokrusienka, a ona znowu byla glodna. Jeszcze nie ma 12 a my juz 6 karmienie od 5 rano.
jesslin87, sylwucha89, małaMyszka, AgaSad lubią tę wiadomość