SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Wizytę miałam dopiero po 19:00 - 2,5h czekałam w kolejce...
No ale wszystko jest w porządku - dzidzia ma 4,72 cm, przezierność 0,7 mm, ładna kość nosowa. Niestety nie znam jeszcze płciAle też mi się wydaje, że to będzie synuś. Dla mnie bez różnicy, ale mam takie przeczucie
Oto nasz maluszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:30
Meggi31, niecierpliwa, lys, Aga89, Maniuś, Kkarolinaaaa, sylwucha89, małaMyszka, 5ylwia, ainer85, mamasia, ekropka, zabka11, KasiaeN., Aska87, Zetka, Sana lubią tę wiadomość
-
Bylam po poduszke, jednak zupelnie inaczej wyobrazalam sobie jej wypelnienie, myslalam, ze bedzie ubita, a w srodku byly drobne kuleczki i bylo ich tak malo, ze to raczej flaka przypominalo, a nie poduszke. Dobrze, ze nie zamowilam jej na allegro bo bym kase w bloto wyrzucila
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja też już po badaniu
wszystko w porządku.. Niestety niewiele widziałam bo dzieciątko odwróciło się do nas pupką i miało nas w nosie;) w dodatku mam tyłozgięcie macicy więc ciężko było cokolwiek zobaczyć.. Dlatego muszę powtórzyć badanie jak macica się wyprostuje za kilka tygodni. Na szczescie przyzierność udało sie zbadać jest prawidłowa wiec jestem spokojna
lys, niecierpliwa, małaMyszka, magda sz, Aga89, mamasia, zabka11, gosia.b, Maniuś, 0na88, sylwucha89, Zetka, Sana lubią tę wiadomość
-
Kurde ja tu czytam ciągle to samo, Glowa mnie już boli, a ludzie, którzy też mają poprawkę idą na żywioł... Bez przygotowania... Na luzaku... A ja się zastanawiam czy to ogarnę...
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, smarujecie bębenki ?
Do tej pory miałam Efektima mama care, skończył mi się i kupiłam dzisiaj babydream fur mama (ten rosmanowski) miałam kupić Palmers,ale stwierdziłam że wybrubuje ten. Używa jego któraś z was ? jestescie zadowolone?
Ja mam Palmersa na rozstępy, pięknie pachnie masłem kakaowym:) Smaruję boki piersi, brzuch, pośladki, uda. Do reszty ciała używam Neutrogeny.
Pierwsze tygodnie ciąży były dla mnie ok, praktycznie zero mdłości. Dzisiaj wymiotowałam po śniadaniu, po obiedzie... Koszmar. Boli mnie strasznie gardło, a wymioty nie ułatwiają powrotu do zdrowia:(
Byłam z odwiedzinami u rodziców, mama zafarbowała mi włosy, bo nie dość że jestem blada jak trup od tych wymiotów to już miałam mega odrosty. Tak się trochę lepiej czuję
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ale dostałam wiadomość... moja koleżanka, która była w ciąży o 2,5 miesiąca za mną straciła przedwczoraj dziecko, nie znam szczegółów, bo dostałam tylko sms, ale nie mam odwagi póki co nawet zapytać czy zadzwonić, bo wiem jak muszą to przeżywać, a ja siedzę i ryczę...
-
My pijemy herbatkę... Kąpieli i spać. Jutro zaczynam kolejny tydzień i odliczam dni do wizyty. W sobotę egzamin, jakoś odpowiem na te parę pytań i z głowy. Później już tylko zajmę się sobą/nami
sylwucha89, bosa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Sylwia ja tez mam tylozgiecie , czyli przez okres ciazy macica sama sie nam naprostuje ?
i musimy się bardziej pilnować, żeby nie trzymać moczu.. lekarz zalecił leżenie na brzuchu ok 40 min dziennie, żeby odciążyć kręgosłup.. Mnie czasami boli jak za długo stoję lub siedzę w jednej pozycji wiec mam nadzieję, że pomoże:) chociaż dzisiaj próbowałam tak poleżeć ale bolą mnie piersi i przez to mi srasznie niewygodnie
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:2,5 miesiaca za toba czyli dopiero na samym poczatku tak?
Jej..biedna dziewczyna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:46